Hur tar jag bort eller tar bort en WhatsApp-kontakt permanent pÄ min iPhone?

0 Shares

Det Àr ingen hemlighet för nÄgon att ha en app WhatsApp laddas ner i iPhone det Àr ganska jobbigt. Absolut alla funktioner förÀndras och till och med radera en kontakt pÄ WhatsApp Det kan bli komplicerat.

Och varför skulle jag radera en kontakt pÄ WhatsApp?

Det finns mÄnga skÀl att ta bort en kontakt frÄn den hÀr appen frÄn din iPhoneför pÄ alla platser och alla sociala nÀtverk finns det mÀnniskor som man inte vill ha den minsta kontakt med.

Men dessa mÀnniskor kan interagera med dig om de vill.

Om du Àr trött pÄ den hÀr typen av mÀnniskor och inte har en aning om hur du tar bort dem frÄn dina kontakter, lugna dig.

Vi lÀr dig hÀr hur man tar bort WhatsApp-kontakt pÄ din iPhonePÄ ett mycket enkelt sÀtt.

Följ dessa instruktioner för att ta bort en WhatsApp-kontakt pÄ din iPhone

Det första steget du behöver ta för att ta bort en kontakt i WhatsApp:

  • Detta för att ta bort det mestadels frĂ„n din “Kontaktagenda” pĂ„ iPhonesom WhatsApp i sig ger dig inte funktionen att ta bort den.
  • Observera att nĂ€r den Ă€r installerad WhatsApp Den kopplas direkt till din smartphones kontaktbok, sĂ„ om du har dem i din telefonbok och har den hĂ€r appen.
  • De kommer att visas i kontakter WhatsApp.
  • Om du vill inse det, öppna bara appen i din iPhone och titta pĂ„ menyn lĂ€ngst ner pĂ„ skĂ€rmen.
  • PĂ„ vĂ€nster sida ser du ett ord “Favorit” tryck dĂ€r och du kommer att presenteras med en lista över kontakter du har.

För att radera en kontakt frÄn WhatsApp

Du mÄste först ta bort den frÄn din iPhonepÄ sÄ sÀtt ser du till att det inte finns nÄgra spÄr av den hÀr personen pÄ din telefon, och öppnar sedan applikationen igen WhatsApp och följ samma procedur som tidigare.

GĂ„ till “Favorit” dĂ€r dina kontakter kommer att hittas, och en svep nedĂ„t uppdaterar listan, deras nummer och kontaktnamn ska inte lĂ€ngre visas dĂ€r.

Det hĂ€nder inte mĂ„nga gĂ„nger, men i vissa fall sker fortfarande kontakt inom sektorn “Favorit” Ansökan.

StĂ€ng i sĂ„ fall programmet och dess flik, öppna det igen och gĂ„ till “Favorit” du kommer att se att det finns ett ord lĂ€ngst upp pĂ„ skĂ€rmen i det övre vĂ€nstra hörnet “Redigera”

att slĂ„ pĂ„ “Redigera”NĂ€r du Ă€r klar kommer hela din kontaktlista att visas i appen och till vĂ€nster om var och en.

En symbol kommer att dyka upp, för att radera den, tryck pĂ„ den och du kommer att söka efter ett ord pĂ„ skĂ€rmen “Göra sig av med” som kommer att visas till höger.

Efter det, ansökan omedelbart kommer att ta bort personen frÄn dina kontakter och inte kommer att vara en del av dem lÀngre, du mÄste komma ihÄg att Àven om du har eliminerat den personen, kan de skicka meddelanden, bilder, röstmemon, dokument, bland annat.

Bara för att du har eliminerat dem betyder det inte att de inte kan interagera med dig, för att eliminera dem Àr inte detsamma som att blockera en kontakt.

Det Àr allt! Enkelt Àr det inte?

Steg för att ta bort en blockerad kontakt

Du kan hitta en kontakt som har blockerats av nÄgon anledning och kan: radera det permanent frÄn WhatsAppsÄvÀl som din telefons kontaktlista, följ bara dessa enkla och enkla steg:

  • Öppna telefonens kontaktbok och visa dialogrutan.
  • VĂ€lj “Ta bort” och se till att ta bort det frĂ„n SIM-kortet.
  • Starta WhatsApp och gĂ„ till “InstĂ€llningar” genom de tre övre högra punkterna pĂ„ skĂ€rmen.
  • GĂ„ sedan till “Konto” och klicka pĂ„ “Sekretess”, du mĂ„ste gĂ„ till “Blockerad kontakt” dĂ€r du klickar för att komma Ă„t listan.
  • HĂ€r kan du kontrollera om en kontakt har raderats helt nĂ€r den dyker upp utan namn, bara telefonnummer.

Och sÄ kommer arbetet att göras sÄ att kontakten försvinner helt Den blockerade anvÀndaren mÄste ta bort honom frÄn sin kontaktlistaPÄ sÄ sÀtt slipper du starta en konversation med nÀmnda kontakt och kontakta dig vid andra tillfÀllen i en viss situation.

0 Shares