Hur tar jag bort eller tar bort en status som jag precis laddat upp till min WhatsApp sÄ att den inte visas?

0 Shares

WhatsApp Àr applikationen som vi alla anvÀnder idag för att kommunicera pÄ ett enkelt, snabbt och framför allt billigt och heltÀckande sÀtt. Men vad hÀnder nÀr vi inte vill lÀmna status publicerad? Hur ta bort eller ta bort statusen jag just skickade till min WhatsApp sÄ att den inte visas? LÀs raderna vi presenterar nedan i den hÀr artikeln och se hur.

I början var WhatsApp en enkel meddelandeprogramvara som utvecklades extremt snabbt.

Idag kan du skicka bilder, foton, ljudfiler, videor, dokument i digitalt format, ringa video- eller röstsamtal. I korthet WhatsApp utgav sig för att vara nÀstan uteslutande för att skicka textmeddelanden (SMS) och traditionella samtal, vilket utan tvekan Àr en bedrift.

VÀrldens ledande meddelandeapp, för nÀrvarande aktiverad stater som kan placeras pÄ profiler. Mycket likt hur vi behöver ta bort Instagram-berÀttelser som varar i 24 timmar, vilket Àr en dag frÄn det att de publiceras. Efter denna tid kommer det att försvinna.

Det Àr mycket viktigt att komma ihÄg att detta material kommer att vara synligt för alla mÀnniskor som har dig pÄ sin plansom kommer att kunna se alla statusar du lÀgger upp, oavsett om den hÀr personen har lagts till i dina kontakter eller inte. Med andra ord, alla som har dig i sin kontaktbok kommer att kunna se den.

LÀr dig att anvÀnda detta nya WhatsApp-statusalternativ som lÄter dig lÀgga upp videor, texter och foton. Och Àven om alla personer som har dig i sina kontakter kan se dem, integritet kan stÀllas in av dem sÄ att du kan styra vem som har tillgÄng till din information.

Steg för steg för att radera WhatsApp-status och den visas inte igen.

Ta bort eller ta bort statusen du just skickade till WhatsApp sÄ att den inte visas, det Àr vÀldigt enkelt och du behöver bara följa instruktionerna som presenteras direkt, vilket kommer att skilja sig nÄgot om du Àr Android-anvÀndare eller om du föredrar Apples iOS.

Ta bort WhatsApp-statusar pÄ Android.

Om du Ă€r en Android-anvĂ€ndare Ă€r det första du behöver göra öppna applikationen och gĂ„ till fliken “Stater”. (den i mitten, mellan flikarna “Chattar” och “Anslutningar”).

 • Efter att ha placerat den pĂ„ lĂ€mplig flik, vĂ€lj vĂ€lj Alternativet “Min status”.(Detta Ă€r den första som dyker upp). Alla delade tillstĂ„nd fram till den punkten kommer att visas.
 • Om du har flera statusar publicerade, vĂ€lj den du vill ta bort och du kommer att se att det pĂ„ skĂ€rmen, i den nedre mitten, finns ögonikon bredvid numret.
 • Klicka pĂ„ denna ikon sĂ„ kommer en meny upp dĂ€r du kan se vem som har sett din status.
 • LĂ€ngst upp till höger pĂ„ den visade menyskĂ€rmen, en soptunna dyker uppmĂ„ste du trycka pĂ„ den för att rensa tillstĂ„ndet.
 • Duktig! Du har redan rensat din status korrekt.

Hur tar man bort WhatsApp-status pÄ iPhone?

NÀr det gÀller Apple iOS Àr det nÄgot liknande:

 • GĂ„ till WhatsApp
 • VĂ€lj fliken “Status”.
 • Öppna tillstĂ„ndet du vill ta bort.
 • Tryck tre punkter frĂ„n det övre högra hörnet.
 • “Radera” kommer att visas. vĂ€lj det.
 • Grattis!! Du har redan rensat villkoret som du inte vill dela, sĂ„ enkelt Ă€r det.

Kan min WhatsApp-status visas igen efter att den har raderats?

Som du kan se, radera eller ta bort WhatsApp-status som du just laddat upp sÄ att det inte dyker upp Àr vÀldigt enkelt och kan göras pÄ nÄgra sekunder.

Om du Ängrar att du skickade en har du för mycket och du vill inte vÀnta till slutet av 24 timmar för att de ska raderas automatiskt, dÄ kan du vÀlja ett av alternativen som presenteras av oss.

Kom ihÄg det nÀr du raderar din WhatsApp-status du kommer inte att kunna fÄ tillbaka densÄ du mÄste vara sÀker pÄ att du vill göra detta innan du fortsÀtter.

Kommer stegen vi har tillhandahÄllit för att ta bort eller ta bort en status som du just skickade till WhatsApp hjÀlpa dig att förhindra att den dyker upp?

0 Shares