Hur tar jag bort eller raderar olästa meddelanden från min Facebook-sida

0 Shares

Vi upptäckte många funktioner och alternativ som är olika sociala media erbjuda oss så att vi effektivt kan ansluta till våra kontakter och vänner.

Bland dem Facebook, en applikation som värnar om att vidga gränser och öppenhet för förändring. Vi vill dela följande artikel så att du vet ett bra knep för att göra det möjligt radera eller ta bort olästa meddelanden från min Facebook-sida.

Men frågan är inte hur man tar bort meddelandet, vilket jag är säker på att många av er behöver veta. Det handlar om att radera det innan den läses av kontakten du skickade meddelandet till. Det här tricket är väldigt användbart eftersom du skickade det till en annan mottagare av misstag eller att du bara ångrade att du skrev meddelandet och nu vill du inte att de ska läsa det.

Oavsett varför du inte vill att ditt meddelande ska läsas av en kontakt eller vän. Den här funktionen kommer att hjälpa dig mycket så att du kan ta bort den efter att den har skickats. I nästa handledning kommer vi att förklara vad som behöver göras radera eller ta bort olästa meddelanden från min Facebook-sida.

Hur tar jag bort eller raderar olästa meddelanden från min Facebook-sida

Tro det eller ej, detta är ett mycket vanligt fel som inträffar när man skickar ett meddelande till en annan kontakt av misstag, men i en ny uppdatering gjord av Facebook. jag tillåter radera eller radera olästa meddelandendetta för att erbjuda sina användare förbättringar i deras dagliga kommunikation med kontakter, familj och vänner.

Först och främst, och för att börja med denna mycket intressanta handledning, går du till ditt konto Facebook och du kommer att starta sessionen som vanligt. Efter att ha kommit in på plattformen hittar du kontakten som du skickade meddelandet till av misstag och vill radera det innan det kan läsas.

Det är viktigt att se till att din kontakt inte har läst meddelandet än, eftersom du fortfarande kan ta bort det, men din ansträngning kommer inte att vara värd någonting. Jag söker en kontakt Genom att gå till höger på sidan eller om du föredrar kan du söka efter en kontakt. Tack vare chattsökmotorn kan du hitta den längst ner på sidan.

När du har hittat personen måste du klicka på personens namn och denna åtgärd öppnar chatten, och här måste du hitta meddelandet du vill radera. Du väljer det och kommer att träffa alternativet Ta bort som visas högst upp. När du gör det kommer du att få ett par alternativ där den finns Ta bort för alla och radera din kopia av meddelandet.

För det aktuella fallet kommer du att välja Ta bort för alla och voila, meddelandet kommer att tas bort från chatten och du sparar dig själv en dålig tid. Och det var så du drog fördel av en ny funktion som bara är tillgänglig i den senaste Facebook-uppdateringen.

Hur man tar bort eller raderar olästa meddelanden från mobiltelefonen

Denna funktion radera eller radera oläst meddelande Du kan också göra detta från din mobiltelefon och kom bara ihåg att den är uppdaterad till den senaste versionen av Facebook. Det första du bör göra är att gå in i Facebook-appen. Väl på sidan kommer du att gå till toppen och välja eller klicka på Messenger-ikonen.

Denna åtgärd öppnar alla chattar du har på kontot du väljer nu Specifik chatt var meddelandet du vill radera finns. Nästa steg blir att trycka på skärmen i några sekunder tills popup-fönstret visas. Här väljer du alternativet Ta bort och klickar sedan på alternativet Ta bort för alla.

Och det här sättet du raderade eller raderade olästa meddelanden från din Facebook-sida från en dator eller en mobiltelefon. I mycket enkla termer, kom ihåg att du sannolikt kommer att göra den här operationen. En gravstensikon visas där meddelandet fanns för att indikera att meddelandet har raderats.

0 Shares