Hur tar jag bort eller avbryter mitt Wallapop-konto? – Steg för steg guide (exempel)

Idag finns det många högt och lågt värderade försäljnings- och handelsplattformar. Till exempel har många registrerat sig för Wallapop för att sälja de föremål som inte längre används och för att köpa begagnade föremål av hög kvalitet till ett bra pris.

Av denna anledning har denna plattform blivit mycket populär bland de användare som vill bli av med föremål som de inte längre använder, eller bland dem som behöver högkvalitativa föremål till ett bra pris.

Men om du inte vill vara en del av Wallapop längre, förklarar vi i det här inlägget Hur tar jag bort eller avslutar prenumerationen på Wallapop? Steg för steg guide.

Hur tar jag bort eller avslutar prenumerationen på Wallapop?

Om du planerar att radera ditt konto på denna plattform eftersom det kostar dig att köpa eller sälja produkter på Wallapop, kanske du vill söka råd för att få ett tillfredsställande resultat.

Men om du fortfarande funderar på att ta bort ditt konto, kom ihåg att du inte bör göra några försäljningar eller köp; det är nödvändigt att framgångsrikt slutföra de operationer som pågår.

 • Från en mobil enhet (Android och iOS)

Till skillnad från andra Wallapop-appar tillåter dig inte att ta bort kontot från applikationendu måste komma åt Wallapops hemsida för att utföra processen, här är stegen att följa:

 1. Öppna din föredragna webbläsare och sök efter URL:en: www.wallapop.com.
 2. Du måste konfigurera din mobila enhets webbläsare för att navigera som om du gjorde det på din dator. För att göra detta, klicka på filikonen tre vertikala punkter finns i det övre högra hörnet> Markera sedan rutan med alternativet “Skrivbordsversion”.
 3. Följ stegen i avsnittet “Från dator” (dvs. steg 1-7).

Om du vill gå med i Wallapop igen måste du skapa ett nytt konto med en annan e-postadress än den du använde när du avslutade prenumerationen; Om du använder samma, kommer det att meddela dig att e-postmeddelandet används, vilket inte är mycket meningsfullt om du redan har tagit bort ditt konto.

 1. Du måste ange och logga in på Wallapop med den data du vanligtvis använder.
 2. Gå till den översta raden och klicka på “Mitt område” för att komma åt din profil.
 3. Nu kommer användarpanelen upp, gå till sidomenyn till vänster på skärmen och välj ett alternativ “Profil”.
 4. När du har angett det här alternativet, leta efter avsnittet “Kontoinformation”, där du kommer att se den mest relevanta informationen för ditt konto; leta efter alternativ “Jag vill säga upp prenumerationen” och klicka där.
 5. Wallapop kommer att fråga dig “Är du säker på att du vill avsluta prenumerationen?”; klicka på ett alternativ “Ja, jag vill avsluta prenumerationen”.
 6. En popup kommer att dyka upp med olika anledningar till varför du kan avbryta prenumerationen; välj en anledning som passar din situation och klicka “Skicka”.
 7. Systemet omedelbart kommer att leda dig till Wallapops hemsidasom en indikation på att ditt konto har raderats.
 8. Klart är det enkelt att avsluta prenumerationen på Wallapop.

Andra begagnade köpapplikationer

Om du avslutade prenumerationen på Wallapop för att du tyckte att plattformen var komplicerad att använda, inte var användbar eller inte var vad du förväntade dig; nedan visar vi andra alternativ.

Denna plattform ansvarar för sälja och köpa kläder används för både män och kvinnor; Även om kläder är second hand så finns det kläder från stora företag. Dessutom tillåter denna applikation säljaren och köparen att avsluta transaktionen med varandra.

Denna app gör det möjligt skicka foton via chatten kan du också titta på andra användare eller kan spåra ditt konto; Att ha följare är fördelaktigt eftersom fler användare kommer att se dina artiklar; det finns med andra ord fler alternativ för shopping.

Det är en applikation för att sälja och köpa elektroniska apparater som surfplattor och begagnade telefoner. Något väsentligt med denna app är att du kan betala via appen och hämta produkten hemma utan att behöva träffa säljaren av varan, vilket garanterar säkerhet och sinnesfrid.

Det sista alternativet, inte mindre viktigt, är att sälja dina produkter på Mwolny-marknaden. Det är på modet; då undrar jag varför inte sälja denna vara som jag inte längre använder och är i optimalt skick. Så du kan få lite extra pengar. Vi hoppas att du tycker att det här inlägget är till stor hjälp för att förbättra kvaliteten på dina försäljningar eller köp.

Relaterade Artiklar

Back to top button