Hur tar jag bort eller avbryter mitt LinkedIn-konto? – Steg för steg (exempel)

0 Shares

Du kan ta bort ditt LinkedIn-konto nÀr som helst genom att följa nÄgra enkla steg. Detta socialt nÀtverk Det anvÀnds ofta för att kontakta andra proffs eller leta efter ett nytt jobb. Om du inte lÀngre vill logga in pÄ LinkedIn Àr det bÀst att göra utan ett konto.

Med tiden kan du tappa intresset och vilja ta bort det. Om du inte vet vÀgen Radera ditt konto LinkedIn, hÀr visar vi dig steg för steg sÄ att du kan göra det pÄ det mest effektiva sÀttet.

Steg för att framgÄngsrikt radera ditt LinkedIn-konto

Kom ihÄg att du alltid kan ÄtergÄ till registreringsprocessen eller skapa ett LinkedIn-konto pÄ spanska. PÄ sÄ sÀtt kommer export och hantering av dina LinkedIn-kontakter eller anslutningar att vara till hands igen.

GĂ„ först till den officiella LinkedIn-webbplatsen och logga in pĂ„ ditt konto. NĂ€r du gör detta kommer du att kunna se ett “I”-alternativ lĂ€ngst upp till höger pĂ„ sidan, det innehĂ„ller avataren du valt för ditt konto.

Klicka pĂ„ det alternativet och en rullgardinsmeny med olika alternativ öppnas direkt, klicka pĂ„ “InstĂ€llningar och sekretess”. Du kommer omedelbart in i din profil och kommer att kunna se flera alternativ.

Du kommer att befinna dig i “GrundlĂ€ggande information”, StĂ€ng sidan helt och i slutet ser du ett alternativ “StĂ€ng ditt LinkedIn-konto.” NĂ€r du klickar pĂ„ det hĂ€r alternativet kommer LinkedIn att visa dig de kontakter du har hittills och informera dig om att du kommer att förlora alla kontakter du har nĂ€r du tar bort ditt LinkedIn-konto.

Dessutom kommer det att pĂ„minna dig om att du kommer att förlora alla valideringar, rekommendationer och meddelanden frĂ„n ditt konto. Ett frĂ„geformulĂ€r kommer att visas nedan dĂ€r du mĂ„ste ange orsaken till att du avslutar ditt konto. Klicka pĂ„ det alternativ du föredrar och tryck sedan pĂ„ “NĂ€sta“.

En ny sida kommer att visas dĂ€r du kommer att bli ombedd att ange ditt lösenord för att bekrĂ€fta att du vill ta bort kontot, efter att ha angett lösenordet, klicka pĂ„ “StĂ€ng Konto”.

PÄ sÄ sÀtt har du redan tagit bort ditt LinkedIn-konto, appen ger dig 20 dagar efter det att det stÀngts sÄ att du kan fÄ tillbaka det, men om du vÀljer att fÄ tillbaka det, kommer dina meddelanden, rekommendationer eller valideringar inte att vara dÀr lÀngre.

Du kan ladda ner all din data innan du tar bort ditt konto

Om du redan har tagit beslutet att ta bort ditt LinkedIn-konto, kanske du vill ladda ner all data pÄ det kontot hittills. Med dessa enkla steg kan du göra det effektivt.

GĂ„ först till ditt konto, klicka pĂ„ din profilbild sĂ„ visas en meny med alternativ, klicka pĂ„ “InstĂ€llningar och sekretess “. Klicka pĂ„ i det nya fönstret “Integritet” och du mĂ„ste vĂ€lja ett alternativ “Hur LinkedIn anvĂ€nder din data” tryck sedan pĂ„ “Ladda ner en kopia av dina data”.

Nu kommer alla filer du har hittills att visas pĂ„ skĂ€rmen, vĂ€lj de du vill ladda ner och klicka sedan pĂ„ “BegĂ€r ett arkiv.”

DataförfrÄgan kommer att vara klar och du behöver bara vÀnta 24 timmar och all information skickas via e-post, det Àr vÀrt att vÀnta pÄ att fÄ informationen innan du stÀnger ditt konto.

Det rekommenderas alltid att göra detta steg i förvÀg Radera ditt kontoPÄ sÄ sÀtt kommer du att kunna undvika att förlora viktig information som du har sparat pÄ ditt konto och som du inte kommer ihÄg för tillfÀllet.

Du kan bara avaktivera ditt konto

Du kan helt enkelt inaktivera eller stĂ€nga ditt konto enligt följande. GĂ„ till din LinkedIn-profil och vĂ€lj “Premium Access”, scrolla sedan hela vĂ€gen ner pĂ„ den nya sidan som dyker upp och leta efter alternativet i menyn till högerHantera ditt premiumkonto“Och klicka pĂ„ e”Avsluta prenumerationer “.

Klicka pĂ„ nĂ€sta sida “FortsĂ€tta” och en meny med alternativ visas, för att ange anledningen till varför du vill avbryta prenumerationen, vĂ€lj den du vill ha och klicka “NĂ€sta”.

Du har redan inaktiverat ditt LinkedIn-konto pÄ det hÀr sÀttet, oroa dig inte för din data, den kommer fortfarande att finnas pÄ ditt konto, sÄ om du behöver det Àr det bara att Äteraktivera ditt konto och det Àr allt.

0 Shares