Hur tar jag bort eller avbryter mitt Amazon Prime-konto? – Steg för steg guide (exempel)

0 Shares

Välkommen! Om du har varit Amazon Prime-användare länge men redan har bestämt dig för att du vill byta plattform, då har du kommit till rätt inlägg.

Trots att Amazon Prime erbjuder oss många fördelar, händer det ofta att användare efter några månader bestämmer sig för att avsluta prenumerationen, byta från det och leta efter andra alternativ som uppfyller deras behov. Därför har vi i det här inlägget sammanställt en liten guide för att lära dig hur du avslutar ditt Amazon Prime-konto.

Steg att följa för att ta bort ditt Amazon Prime-konto

Sedan, i det här nya avsnittet, kommer vi att gå igenom hela processen du behöver följa i detalj radera ditt Amazon Prime-konto om några minuter. Vi uppmuntrar dig bara att läsa instruktionerna noggrant.

 • Det första du behöver göra är att gå till Amazons officiella webbplats från din webbläsare, det kan vara Mozilla eller Google Chrome.
 • Logga sedan in på ditt Amazon-konto på spanska, klicka sedan på “Konto och listor”. När du gör detta kommer du att se en liten meny där du behöver klicka på alternativet «Amazon Prime-prenumeration«
 • Titta sedan till vänster på skärmen för att välja “Jag vill avsluta mitt abonnemang”. Således kommer du att påbörja den nödvändiga processen för att ge dig själv Amazon Prime.
 • Nu kommer Amazon att visa dig alla fördelar som du kan säga adjö till. Det enda du behöver göra är att klicka på «Avsluta mina positiva saker«
 • Sedan går du till det andra steget. Här kommer Amazon att erbjuda dig att ändra dina planer så att du bara betalar ett visst belopp i slutet av månaden. Återigen måste du välja alternativet “Avsluta min prenumeration”, som finns precis under bannern.
 • Nu, i detta tredje steg, måste du klicka på “Ogiltigförklara och förlora mina förmåner«. Detta kommer att bekräfta att du har avbrutit den månatliga förnyelsen av ditt Amazon Prime-abonnemang. Med andra ord kommer du inte längre att njuta av fördelarna med ett Amazon Prime-konto under nästa månad.
 • Slutligen kan du aktivera alternativet att få ett meddelande 72 timmar innan din nästa betalning. På så sätt kan du fram till sista minuten bestämma om du vill fortsätta vara en del av Amazon-communityt.

Fördelarna du förlorar när du avregistrerar dig från Amazon Prime

Om du funderar på att avsluta prenumerationen på Amazon Prime men fortfarande är osäker rekommenderar vi att du inte tar förhastade beslut. Vi kommer att prata senare om alla förmåner som du kommer att missa under den här tiden avsluta prenumerationen från Amazon Prime så att du kan ompröva ditt beslut.

 • Utan tvekan är en av de saftiga fördelarna som Amazon Prime erbjuder oss säker shopping, och fri leverans på en dag, på många utvalda produkter. Det finns också ett gratis fraktalternativ, men det tar två till tre dagar, vilket inte heller är dåligt.
 • Du kommer också att förlora tillgången till Amazon Prime Video, som är streamingtjänst för att se serier och filmer. Detta är ett bra alternativ som erbjuder oss högkvalitativa produktioner.
 • Du kommer att förlora de verktyg och tjänster som Amazon erbjuder till köpare och säljare.
 • Å andra sidan kommer du inte att kunna njuta av dig själv Amazon Prime Musicsom, även om det är mer begränsat än Amazon Music Unlimited, är ett bra alternativ till Spotify så att du kan njuta av dina favoritlåtar.
 • Om du verkligen tycker om att läsa har vi dåliga nyheter för dig eftersom genom att avbryta din Amazon Prime-prenumeration kommer du automatiskt att förlora tillgången till Prime Reading. Med den här tjänsten kan du njuta av tusentals Kindle e-böcker utan extra kostnad.
 • En annan fördel du kommer att förlora är tillgången till Twitch Prime, därför kommer du inte att kunna få gratisspelen som ges bort varje månad av denna plattform.
 • Slutligen ger Amazon Prime oss tillgång till Amazon bildermed vilken du kan lagra ett stort antal foton och videor i molnet utan begränsningar.

Vi är klara för idag! Om du tyckte att det här inlägget var användbart, se till att dela det med all din familj och vänner via sociala nätverk. Vi ses i nästa del!

0 Shares