Hur synkroniserar jag mina lösenord med mitt Google-konto? (Exempel) | Se hur det är gjort

Teknikindustrin blir mer och mer viktig i människors liv, därför är den oumbärlig för människan skaffa minst ett virtuellt konto att utföra olika procedurer eller interagera med andra människor.

Detta konto är faktiskt det viktigaste eftersom e-post i sin tur är direkt kopplat till andra virtuella plattformar. Detta beror på att för närvarande kräver varje registreringsformulär på ett socialt nätverk eller internetportal minst ett e-postkonto.

konto e-post konstant kommunikation mellan användaren och plattformen är nödvändig. Genom att skicka innehåll eller aviseringar på detta sätt, eller genom att ställa säkerhetsfrågor.

Men en av de saker vi glömmer mest när vi har flera konton är nycklarna. Av denna anledning har Google utvecklat ett alternativ som gör det möjligt synkronisera alla dina lösenord och visa sparad data med ett konto kopplat till Google. På så sätt kan du ha dem till hands och på så sätt enkelt lösa olika aktiviteter.

Hur synkroniserar jag mina lösenord med mitt Google-konto?

Olika sektorer ansvarar för närvarande för tillhandahållandet av e-posttjänster. Det viktigaste för dess multifaktorräckvidd och innehållshantering är dock Gmail-e-post, som utvecklats av IT-tjänsteföretaget Google.

Google täcker de olika tjänster som finns levereras till användare över hela världen från deras plattformar. Bland dem finns det så kallade Android-operativsystemet eller mjukvaran. Används i mobila enheter från alla tillverkningsindustrier runt om i världen. Förutom Apple Corporation.

På grundval av ovanstående tillhandahöll sedan Google-företaget verktyget till synkronisera ditt Gmail-e-postkonto med din mobila Android-enhet för att maximera användarupplevelsen och ge kunden ett mycket säkrare och mer privat surfsystem.

Steg för att synkronisera mina lösenord med mitt Google-konto

Genom att köpa en mobil enhet Android, det är nödvändigt att synkronisera ditt Gmail-e-postkonto med din enhet för att komma åt olika lagringstjänster som google drive eller google foton, google chrome search och andra webbläsartjänster.

Google erbjuder dock möjligheten att hantera lösenord för olika plattformar på samma konto för att spara tid och göra processen att gå in i olika portaler mycket mer praktisk och snabbare. Du kan visa och exportera alla sparade lösenord i Chrome och Firefox.

Detta är inte bara möjligt med din mobiltelefon, utan du kan även utföra denna synkronisering på din dator.

Om du fortfarande inte vet hur du synkroniserar dina plattformars lösenord med ditt Google-konto kan du göra följande:

  • Svep på applikationsmenyn på din Android-mobilenhet och välj ikonen från applikationen inställningar.
  • Mestadels symboliseras denna applikation i form av ett kugghjul.
  • Där, skjut alternativen och leta efter den som heter “Google”
  • Om du redan har utfört den här operationen och inte har hittat det här alternativet är chansen stor att Google-appen är utanför och tillhör en annan ikon i menyn, så du måste söka efter den tillsammans med resten av de andra apparna på din enhet.
  • När du befinner dig i Google-appen väljer du alternativet som heter «Smart lås« eller på spanska “Smart lösenord” till lösenord.
  • I det första avsnittet måste du välja det konto du vill använda för att synkronisera alla lösenord. Detta händer när två eller flera konton är registrerade på enheten.
  • Du hittar olika inställningar relaterade till tidspreferenser.
  • Fyll i formuläret som du tycker är lämpligt.
  • Du kan lägga in “svart lista” För applikationer som du inte vill spara information om kan du även välja hur och när du vill aktivera tjänsten.
  • Detta innebär att det här alternativet kan aktiveras själv eller om du vill göra det manuellt.

Efter att alla punkter som du kan klicka är etablerade acceptera och börja använda dina plattformar med bara ditt kontolösenord. Dessutom, om du inte vill fortsätta med den här processen, gå bara tillbaka till det här avsnittet och inaktivera alternativet.

Du kanske också är intresserad av, Hur man loggar ut från Google-kontot på alla enheter?

Relaterade Artiklar

Back to top button