Hur synkroniserar jag ljud och video på en gång i Premiere Pro?

0 Shares

Premier pro är en av de bästa videoredigeringsprogramvaran, och detta beror främst på det stora antalet funktioner som användare kan njuta av (som att låta dem eliminera och rensa bakgrundsljud). Med det i åtanke är det dags att ta reda på mer om den här appen, därför kommer du att lära dig hur du gör det synkronisera ljud och video på en gång i Premiere Pro.

Och även om du är proffs eller nybörjare inom videoredigering kommer det här programmet att se bra ut en av de mest kompletta du kan hitta (Om du förstås kan jämföra det med de andra), speciellt på grund av det fantastiska gränssnittet har det som du med lite träning kan komma vidare med på nolltid (innan du börjar, kom ihåg att du kan få Premier Pro gratis från den officiella webbplatsen).

Synkronisera ljud och video på en gång i Premiere Pro

Att uppnå synkronisera ljud och video på en gång i Premiere Pro, Först måste du överväga en sak och det är det faktum att det finns flera sätt att gå till denna process, så du måste anstränga dig (det är inte så svårt heller).

Det första sättet att kombinera video- och ljudklipp är genom projektrutan. För att uppnå detta måste du först välja det videoklipp du vill kombinera (det kan bara finnas en video i en kombination).

Tryck sedan på CTRL (Ctrl) och klicka på ljudklippen du vill slå samman och välj sedan “Klämma” och då “Kombinera klipp”Detta kommer att få upp en dialogruta där du kan välja en synkroniseringspunkt.

Dessa punkter kan vara: ingångspunktsbaserade (lokaliserar timing baserat på ingångspunkt, t.ex. träffar array) baserat på utgångspunkt (samma som den föregående, men med en utgångspunkt).

Baserat på den matchande tidskoden (detta gör att du kan hitta tidpunkten baserat på den vanliga tiden för klippen) och slutligen baserat på klippmarkörerna (baserat på tiden på den numrerade klippmarkören, men för det måste de alla numreras åtminstone en gång).

När du väljer en, klicka på “AccepteraDu kommer nu att se de länkade klippen visas i projektpanelen med namnet på den länkade videon eller ljudet.

Slå samman i tidslinjepanelen

Med ovanstående vet du redan hur du synkroniserar ljud och video samtidigt i Premiere Pro med hjälp av projektpanelen, nu behöver du se hur det går till i tidspanelen.

För att göra detta måste du först välja de klipp du vill kombinera, sedan dra dem till projektpanelen och sedan välja “Klämma“Y “Kombinera klipp” som i föregående exempel.

När dialogpanelen visas klickar du på “Acceptera”Och klippen kommer nu att finnas i projektpanelen. I det här fallet låter den dig inte välja en synkroniseringspunkt eftersom den redan kommer att synkronisera för att starta automatiskt.

Om du vill använda andra punktalternativ, synkronisera klippen i tidslinjen innan du slår ihop dem. För detta måste du ge “Clips” och senare “Synkronisera”, Detta kommer att få upp en dialogruta där du måste välja: baserat på start, slut, tidsinställning och klippmarkörer.

Och vips, tack vare det sista vet du redan allt du behöver för att kunna synkronisera ljud och video i Premiere Pro samtidigt. Gå direkt till i redigeringen börjar av de filmerna du ville så gärna.

Men sluta inte leta efter information om Premier eftersom ju mer du lär dig, desto lättare blir det för dig att använda denna fantastiska appför med lite övning kommer du att kunna rendera snabbare och med mindre vikt, skapa avancerad ljudmix, redigera och exportera 4k-videor, bland annat, vilket gör dina projekt till de bästa på webben.

0 Shares