Hur synkroniserar jag anteckningar från min Mac eller iPad till min Android-telefon? (Exempel)

0 Shares

Även om populär uppfattning indikerar att det finns en absolut inkompatibilitet mellan de två enheterna, en möjlighet synkronisera dina anteckningar med varandra Det visar att även om de kommer från så olika företag så klarar de en ganska viktig kopplingspunkt.

Detta övervägdes inte tidigare då båda varumärkena alltid har betraktats som motståndare, men motsatsen har bevisats.

Sanningen är att nästan de flesta telefonappar och funktioner fungerar nuförtiden skarvanslutningar, ge dem en poäng för.

Idag tjänar användningen av anteckningar en viktig aspekt ur båda operativsystemens synvinkel, eftersom användare anser att det är ett oumbärligt verktyg för att lagra exakt, viktig information som förtjänar att komma ihåg.

Därför önskan det är möjligt att etablera denna relation med varandraoch det kan göras från vilken aspekt som helst. Vi visar dig hur du gör.

Första metoden: synkronisera anteckningar via Gmail från Mac eller iPad till Android-enhet

Det är ingen hemlighet att Google-plattformen är en av de mest använda idag, vilket är en stor fördel för Android-enheter då det är detta företag som ansvarar för att skapa operativsystemet.

För det måste alla ha Gmail-konto, Detta är den första metoden vi kommer att använda för att synkronisera anteckningar från en enhet till en annan.

Först och främst bör du se till att versionerna av Apple-enheterna du använder inte deklareras som föråldrad eller avbruten. Endast genom att hantera ditt teams Google-kontokonfiguration kan du följa stegen nedan:

  • Börja med att gå till avsnittet “Redskap” eller “Inställningar” på din enhet och klicka på “Lägg till konto” i listan.
  • Bland de olika varumärkena hittar du Google genom att gå dit för att börja ange den “Inloggningsinformation” som krävs av systemet.
  • När du har uppnått detta kommer du att kunna synkronisera funktioner med det kontot, så se till att du tillåter det med appen “Anteckningar”.
  • Slutligen, alla anteckningar som läggs till från enheten du har konfigurerat på kommer automatiskt att visas i e-postappen under dess namn “Anteckningar”.

Observera att dessa meddelandeblad kommer att vara skrivskyddade, men att du fortfarande kan få ut det mesta av dem.

Andra metoden: använd Outlook för att synkronisera anteckningar du skriver på din Mac, iPad eller iPhone

Liksom Google är Microsoft också ett välkänt och populärt utrymme för dagens internetanvändare, det sk du kan också ha ett konto på Outlook, e-postplattformen de har skapat.

Detta kan uppnås genom en anslutning mellan en Apple mobil enhet som en iPhone / iPad och en dator som kör iTunes.

Därför måste du, för att synka dina anteckningar, börja med att koppla din mobiltelefon till din dator med USB-kabeloch öppna sedan ett musikprogram.

I “Sammanfattningspanelen” till vänster i fönstret klickar du på namnet “Om” för att visa alternativen.

Bland innehållets variation hittar du alternativet “Synkronisera anteckningar från …Tillsammans med en rullgardinsmeny som erbjuder en mängd olika applikationer, bland vilka du bör välja “Outlook”.

För att spara ändringarna klickar du på knappen “Synkronisera” och väntar på att processen är klar. Nu, från din Android-telefon, kommer du att kunna gå in i Microsofts e-postapp och hitta dina synkroniserade anteckningar under “Påminnelser”.

Även om det fortfarande finns olika metoder som väntar på dig, är de två som nämns ovan de som har den bästa förmågan att synkronisera dina anteckningar som du skapar på din Mac, iPad eller iPhone.

Kort sagt, att hitta ett sätt att länka samman två så olika operativsystem är verkligen tillfredsställande, vilket kan hjälpa i andra avseenden också.

Så att byta enhet är inte ett riskabelt drag, för även genom att hantera ett annat operativsystem lyckades du hitta en koppling mellan dem.

0 Shares