Hur stoppar jag appar som anvÀnder mycket RAM-minne pÄ Android?

0 Shares

NÀr vi anvÀnder vÄr mobiltelefon mÄste vi ta hÀnsyn till en del tekniska aspekter, att om vi ignorerar det kan dess prestanda och hastighet gÄ förlorad.

Och detta beror pÄ RAM-förbrukningen för installerade applikationer. Av denna anledning kommer vi att visa dig nedan Hur stoppar jag appar som anvÀnder mycket RAM-minne pÄ Android?

Detta hÀnder vÀldigt ofta nÀr vi har ett stort antal applikationer öppna samtidigt eller de körs i bakgrunden. SÄ vad ska vi göra? NÄvÀl, ingenting, anvÀnd stegen vi kommer att ge dig i praktiken sÄ att du kan mycket enkelt stoppa appar som anvÀnder mycket RAM pÄ Android.

NÀr vÄr smartphones RAM misslyckas slutar den att fungera korrekt och korrekt. Mycket lÄngsam respons nÀr du öppnar en applikation eller uppgift. Av denna anledning Àr det ocksÄ tillrÄdligt att öka och frigöra RAM-minnet pÄ min Android-telefon för att den ska fungera optimalt.

Hur man stoppar appar som anvÀnder mycket RAM-minne pÄ Android

Först mÄste vi dock övervÀga en viktig aspekt, nÀmligen nÄgra applikationer som du har installerat pÄ din enhet. Och att de kanske konsumerar mycket VÀdurendet rekommenderas inte att behÄlla dem.

Eftersom de Àr nödvÀndiga för att systemet ska fungera korrekt, som t.ex Google Play ButikGoogle Sök, Google Play Services, Google Keyboard, Google Assistant, Google Contacts Sync.

Stegen vi kommer att lista nedan hjÀlper dig med detta stoppa appar som anvÀnder mycket RAM pÄ Android. Och de lÄter inte mobilen fungera optimalt, vi kommer att göra allt detta utan att anvÀnda en extern applikation och du behöver bara göra nÄgra justeringar av telefonens konfiguration för att öka minnet.

Innan du börjar Àr det bra att veta att det enda sÀttet som denna procedur görs korrekt kan ge de resultat vi letar efter. Detta Àr strikt efterlevnad av riktlinjerna som vi kommer att lista nedan.

Steg för att stoppa applikationer som anvÀnder mycket RAM

Vi mÄste först gÄ till vÄr mobiltelefon och ringa in startskÀrmen InstÀllningar, i det hÀr fönstret gÄr du till avsnittet Löpning.

HÀr kommer du att se en lÄng lista över applikationer som körs för nÀrvarande. För att stoppa det, klicka bara pÄ Stopp-knappen i önskad applikation.

I detta körtidsavsnitt kommer vi inte bara att observera de applikationer som körs för nÀrvarande, utan ocksÄ de processer och tjÀnster som den kör. Som att kolla hur mycket VÀduren konsumerar nu. PÄ sÄ sÀtt kan vi bestÀmma vilken applikation vi ska stoppa för att undvika minnesförbrukning.

Kom bara ihÄg att övervÀga apparna vi nÀmnde tidigare och stoppa inte nÄgon app som kan fÄ ditt system att krascha.

Nu, om du vill att appen ska sluta köras lÀngre, gÄ till Hela avsnittet Du vÀljer appen genom att klicka pÄ den och trycker nu pÄ alternativet Force Stop.

Efter det mÄste du ta bort det och du mÄste klicka pÄ Inaktivera för att fortsÀtta proceduren. Annars, och du vill göra om allt du har gjort, mÄste du klicka pÄ Aktivera. PÄ sÄ sÀtt kommer du att stoppa de appar som du tror konsumerar mycket Android RAM.

Som ni ser Àr det vÀldigt mycket enkelt och snabbt för att köra behöver du bara vara försiktig nÀr du vÀljer appen du ska stoppa.

Tack vare detta kommer din mobiltelefon inte ha nÄgra andra större problem. PÄ sÄ sÀtt kan du lÀra dig Hur man stoppar appar som anvÀnder mycket RAM-minne pÄ Android.

0 Shares