Hur stänger jag av Galaxy S9-meddelandelampan

0 Shares

Den här guiden förklarar hur du stänger av Galaxy S9-meddelandelampan högst upp på din telefon. Medan Samsungs LED för meddelanden är till hjälp och ger dig information utan att slå på skärmen, är det också mycket distraherande. Vi visar dig hur du anpassar det lite, eller bara blir av med det helt.

Sitter längst upp till vänster på skärmen, blinkar denna lampa under inkommande samtal, texter och visar batteriladdningsnivåer. Dessutom blinkar den direkt för missade samtal eller olästa meddelanden. Så oavsett om det är för distraherande på natten eller om du är i en biograf och vill bli av med det, vi visar dig hur. Dessutom har Galaxy S9 en alltid på-skärm som ger oss information med en överblick, så meddelandedioden är bara en distraktion till som vi inte behöver.

Läs: 10 coola saker som Galaxy S9 kan göra

Innan vi börjar är det värt att notera att Galaxy S9-meddelandedioden stöder RGB-färg. Det betyder att den kan visa vilken färg du vill, och appar från tredje part låter dig också anpassa den. Om du är intresserad av det kommer vi att förklara mer genom att följa våra instruktioner nedan.

Så här stänger du av Galaxy S9-meddelandelampan

  1. Dra ned aviseringsfältet när du trycker på den kugghjulsformade inställningar knapp
  2. Hitta och välj Visa
  3. Bläddra ner och avmarkera LED-indikator

Det är så enkelt, och nu är aviseringslampan helt inaktiverad. Det betyder att du inte ser ett blått blinkande ljus för texter, vitt för missade samtal eller gult om du använder Snapchat. Dessutom ser du inte heller meddelandedioden när du laddar telefonen.

Tyvärr är batteriladdningsstatuslampan och meddelandedioden allt i ett alternativ, vilket betyder att det är allt eller ingenting.

Övriga detaljer & anpassning

För att få tillbaka batteriavisningarna följer du bara stegen ovan och sätter på LED-indikatorn igen. Därefter kan du använda appar från tredje part för att anpassa meddelandelampan för Galaxy S9. På det sättet får du det bästa av två världar.

Populära appar inklusive LightFlow ger dig total kontroll över LED-aviseringar. Du kan skapa anpassade färger och blinkande mönster och ställa in dem på enskilda appar också. Eller ställ in en specifik applikationsavisering till tom. På det sättet ser du ingenting, men du får fortfarande aviseringar om allt som är viktigt för dig. Ge det ett försök idag, eller bara inaktivera hela aviseringslampan och njut av en distraktionsfri upplevelse med Galaxy S9.

Innan du åker, ta en titt på dessa 15 vanliga Galaxy S9-problem och hur du åtgärdar dem. Eller få ett av våra starkt rekommenderade skärmskydd.

0 Shares