Hur stÀnger eller tar jag bort ett Sony Playstation Network PSN-konto?

0 Shares

Internet har blivit sÄ oumbÀrligt att leta efter mÄnga alternativ redan Àr en del av vÄrt dagliga liv. Det vi ser Äterspeglas i anvÀndningen som vi ger pÄ ett annat sÀtt enheterbland vilka vi mÄste lyfta fram spel konsoler.

Med fördelarna med internet var det bara en tidsfrÄga innan vi kunde ansluta till internet frÄn vÄra videospelskonsoler.

I allmÀnhet erbjuder de allra flesta videospelsplattformar oss nu olika typer av tjÀnster som Àr relaterade till nÀtverket av nÀtverk, vilket bidrar till att skapa ett kontosystem till fördel för varje anvÀndare.

Tack vare detta kan vi Àven ladda ner olika filer och till och med komma Ät mÄnga onlinespel som vi kan njuta av var som helst i vÀrlden. Det bör noteras att det ocksÄ finns mÄnga spel som kan spelas utan internetuppkoppling.

Den hÀr gÄngen ska vi prata om konsoler som tillhör varumÀrket Sony, det vill sÀga PlayStation-konsoler. Metoden de anvÀnder med avseende pÄ sina anvÀndarprofiler kallas PSN-profilerna de Àger Sony PlayStation NÀtverk.

Det hÀr Àr konton som gör att deras anvÀndare kan njuta av olika onlinespel samt komma Ät deras officiella webbplats för visning Katalog digitala spel som företaget tillhandahÄller. Detta fungerar för bÄde spel och filmer.

Trots dessa fördelar Àr det mycket möjligt pÄ vÀgen att nÄgon anvÀndare kommer att besluta sig för att avsluta prenumerationen. Oavsett anledning kommer vi i det hÀr inlÀgget att förse dig med de exakta nycklarna som du kan anvÀnda för att avsluta ditt Sony PlayStation Network PSN-konto.

UppsÀgning av PSN-konto frÄn PS4

Det första vi vill klargöra för dig innan du fortsÀtter Àr det faktum att du i slutÀndan inte kan radera ditt konto frÄn PS4. Det Àr dock möjligt att koppla frÄn den helt, samt avbryta den frÄn nÄgon annanstans. HÀr kommer vi att förklara lite mer om det.

 1. Det första du bör göra Àr att slÄ pÄ konsolen och sedan logga in pÄ precis det du vill ha haka av.
 2. NĂ€r du Ă€r pĂ„ ditt konto, gĂ„ till “instĂ€llningar“.
 3. I den hĂ€r menyn vĂ€ljer du alternativet “Playstation nĂ€tverk“. Om du inte kan hitta det hĂ€r alternativet, gĂ„ till “Kontoadministration“.
 4. DĂ€r mĂ„ste du hitta alternativet “Aktivera som huvud PS4l “och hitta knappen igen”instĂ€llningar“.
 5. Under det hĂ€r alternativet kommer du att se en knapp som sĂ€ger “Avaktivera”, tryck pĂ„ den och skĂ€rmen kommer att be dig bekrĂ€fta denna Ă„tgĂ€rd.
 6. NÀr du har slutfört dessa steg kommer ditt konto att kopplas bort frÄn konsolen.

Borttagning av PSN-konto frÄn PS3

PÄ samma sÀtt, frÄn vÄr PS3-konsol, kan vi följa nÄgra steg och avsluta prenumerationen frÄn kontot. Stegen Àr som följer:

 • Börja igen genom att slĂ„ pĂ„ konsolen Playstation 3.
 • Efter att ha startat, gĂ„ till Logga in frĂ„n kontot som du vill koppla frĂ„n normalt.
 • Sedan mĂ„ste du gĂ„ till din anvĂ€ndares ikon och trycka pĂ„ triangeln pĂ„ fjĂ€rrkontrollen för att gĂ„ in i det hĂ€r alternativet.
 • NĂ€r du gĂ„r in i alternativmenyn kommer du att se att i slutet av listan finns ett alternativ “Göra sig av med“. Tryck pĂ„ den sĂ„ Ă€r du klar.
 • Det Ă€r möjligt att under processen kommer ett antal alternativ eller varningar att visas, för vilka du bara behöver trycka pĂ„ acceptera och allt kommer att vara klart för ny anvĂ€ndare att komma in.

LikasÄ, för att kunna lÀmna alla databaser och system som ett företag har, rÀcker det med att ringa ett samtal Kundservice och avslöja bristen haka av Dina e-postmeddelanden, sÄ att huvudkontoret gör det korrekt och sÀkert.

0 Shares