Hur stÀller jag in olika vibrationer för varje kontakt pÄ Android?

0 Shares

Idag fÄr vi se Hur man stÀller in olika vibrationer för varje kontakt i Android pÄ ett extremt enkelt sÀtt och i bara nÄgra fÄ steg.

Android har stor kraft att hjÀlpa oss att anpassa allt. Vi kan göra detta antingen genom de inbyggda alternativen i operativsystemet eller genom en applikation. I vilket fall som helst har vi denna fantastiska möjlighet.

Aviseringar kan vara mycket positiva eller ge dig huvudvÀrk. Detta beror pÄ sjÀlva meddelandet. Det Àr inget nytt att mÄnga applikationer stÀndigt skickar meddelanden till oss. Sociala nÀtverk, spel, applikationer etc. Mellan allt vi har installerat vibrerar vÄr telefon hela tiden.

Om vi ​​arbetar med enheten kan det att vi i större eller mindre utstrĂ€ckning hör telefonens konstanta vibrationer göra att vi förlorar mycket tid under dagen. ÂżVarför inte stĂ€lla in olika vibrationer för specifika kontakter? För alla?

Tack vare de olika applikationerna vi har i Play Butik, Vi kan fÄ det. PÄ sÄ sÀtt kan du vara uppmÀrksam pÄ telefonen nÀr den vibrerar pÄ ett visst sÀtt dÄ du vet exakt vem som har skickat det hÀr meddelandet till dig och du kan bestÀmma om du vill se den eller inte uppmÀrksamma telefonen.

Detta kan spara mycket tid i slutet av dagen. FörestÀll dig det om en vecka eller en mÄnad. Den tid vi lÀgger pÄ att kolla telefonen verkar för lite. Men hur summerar vi det, hur mÄnga gÄnger kontrollerar vi enheten?

LÄt oss gÄ vidare till vilken app vi ska installera pÄ vÄr mobiltelefon för att kunna stÀll in en helt annan vibration för var och en av dina kontakter. Om du fÄr flera aviseringar frÄn olika appar. Du behöver inte avinstallera dem. Du kan stÀnga av deras aviseringar frÄn InstÀllningar> Applikationer.

Hur man stÀller in olika vibrationer för varje kontakt

TyvÀrr har Android inte det hÀr alternativet. Har dock ett stort antal ansökningar. Du kan se att nÄgra av dem kommer att hjÀlpa oss att nÄ vÄrt mÄl.

Det finns mÄnga applikationer som lÄter oss konfigurera Android sÄ att varje kontakt har en annan typ av vibration. Bland dem kan vi hitta applikationer som t.ex Bra vibration, kontaktvibration, vibrationsaviseringinkl.

Alla dessa appar Àr för lÀtta att anvÀnda. NÀr du har laddat ner och installerat den pÄ din mobila enhet. Du öppnar appen, accepterar Ätkomstbehörigheterna för meddelanden, och dessa kommer att vÀgleda dig sÄ att du kan konfigurera allt korrekt.

Detta Àr mycket anvÀndbart för personer som inte vill ha volymaviseringar, men som behöver sÀrskilja nÄgra viktiga kontakter för att inte uppmÀrksamma enheten pÄ varje meddelande som nÄr oss. Tanken Àr att optimera vÄr tid.

Hur man stÀller in bra vibbar för att lÀgga till olika typer av vibbar

  • DĂ€rför, om du vĂ€ljer Good Vibrations som Ă€r helt gratis och vĂ€ldigt lĂ€tt. Vi avser att fortsĂ€tta med öppningen.
  • Nu trycker vi i den övre vĂ€nstra delen av skĂ€rmen pĂ„ de horisontella linjerna.
  • DĂ„ mĂ„ste vi trycka pĂ„ “Tryck pĂ„ mönstret“.
  • Efter att ha sparat mönstret kan vi Ă„tergĂ„ till menyn frĂ„n början.
  • Nu mĂ„ste du klicka pĂ„ den personformade ikonen. En ny meny öppnas dĂ€r vi mĂ„ste redigera olika aspekter av vĂ„ra kontakter.
  • Du mĂ„ste sedan klicka pĂ„ personens ikon.
  • VĂ€lj en kontakt.
  • Kom sedan tillbaka.
  • Nu mĂ„ste du klicka pĂ„ “Mönster“.
  • Och tilldela mönstret du skapade till den personen.

SÄ hÀr mönstret vibration kommer att fungera för personer du har valt tidigare. Du kan skapa flera mönster som du konfigurerar ett i taget och sedan lÀgga till personer i dessa mönstergrupper.

0 Shares