Hur stÀller jag in iCloud-fillagring pÄ iPhone eller iPad? (Exempel)

0 Shares

Konfigurera valvet iCloud Det Àr en mycket enkel procedur att utföra, eftersom det Àr ett mycket speciellt verktyg, vars grundplan tyvÀrr har ett litet utrymmeserbjudande i förhÄllande till enhetens interna kapacitet.

FrÄn det ögonblick du bestÀmmer dig för att köpa en av Apples produkter skapar du en post i dess system, vilket ocksÄ skapar ett molnutrymme för dig.

NÀr du kör det hÀr verktyget för första gÄngen kommer operativsystemet att ansvara för att tilldela det (automatiskt) till din iPhone eller iPad 5 GB diskutrymme. Detta görs för det ÀndamÄl för vilket detta utrymme förvaltas spara viktiga filer, dokument och sÀkerhetskopior.

Om du av nÄgon anledning inte Àr nöjd med det tilldelade beloppet, lÄter iCloud dig ocksÄ bekvÀmt konfigurera tjÀnsten som erbjuds.

Kontrollera tillgÀngligt utrymme innan du stÀller in iCloud-lagring!

För undvika att fatta felaktiga beslut PÄ grund av standardsysteminstÀllningarna rekommenderar vi att du jÀmför mÀngden data du vill lagra och tillgÀngligt utrymme.

Endast pÄ detta sÀtt kommer du att kunna bestÀmma graden av efterfrÄgan som du ber om i iCloud och hitta det lÀmpligaste alternativet, eftersom det kommer att tillfredsstÀlla honom.

I “InstĂ€llningar” för den Apple-enhet du anvĂ€nder, oavsett om det Ă€r en iPhone eller en iPad, kan du ange din identifieringsprofil fĂ„ tillgĂ„ng till information frĂ„n molnet.

PÄ datorskÀrmen kommer du att kunna se vilket minne som finns tillgÀngligt i sig och hur tjÀnster och applikationer har tillÄtit anvÀndningen av verktyget.

Ta reda pÄ hur du stÀller in iCloud-lagring med din enhet!

Trots att Apple Àr ett operativsystem begrÀnsat nÀr det gÀller grÀnssnittsÀndringar, z iCloud gjorde ett undantag.

Med detta menar vi att företaget har tillhandahÄllit flera lösningar för att öka din utrymmeskapacitet sÄvÀl som för att hantera den du redan har minska kostnaderna som genereras av aktiverade tjÀnster.

Köp en lagerÀndring

Ja det Àr rÀtt. Apple har gjort det möjligt för sina anvÀndare att skapa BetygsÀtta instÀlld för att fÄ en viss mÀngd utrymme.

För att öka eller minska det tillgÀngliga molnlagringsutrymmet lÄter det hÀr operativsystemet dig prenumerera pÄ en mÄnatlig betalningsplan för att njuta av detta fördel.

Frigör molnutrymme

Om du inte har betalningsmedel för att slutföra den tidigare installationen kan du alltid hantera hur dina molnappar och tjÀnster skyddas.

Att stÀlla in iCloud-lagring Àr nödvÀndigt eftersom en gÄng Fritt utrymme, innehÄllet som lagras dÀr kommer att orsaka problem att köras korrekt.

DÀrför, om du vill lösa eller undvika denna typ av besvÀr, kan du följa följande metoder:

  • En mycket lyckad idĂ© Ă€ndra metoden för sĂ€kerhetskopiering inuti din iPhone eller iPad.
    • Eftersom de viktigaste uppgifterna pĂ„ din enhet vanligtvis lagras, vĂ€ljer du ibland högviktsinnehĂ„ll.
    • För att göra detta, i iCloud-sektionen, klicka pĂ„ “Hantera lagring” och öppna “SĂ€kerhetskopiering”. DĂ€r kommer du att kunna vĂ€lja vilka data du vill kopiera och vilka som ska uteslutas frĂ„n följande, och tryck sedan pĂ„ “BekrĂ€fta”.
  • Minska utrymmet som tas upp av multimediainnehĂ„ll Det kan ocksĂ„ vara till stor hjĂ€lp eftersom det i allmĂ€nhet Ă€r det innehĂ„ll som Ă€r mest efterfrĂ„gat.
  • Kontrollera datum och betydelse vissa filer hjĂ€lper dig att radera data som du inte lĂ€ngre behöver.

Med dessa enkla steg kommer du att kunna konfigurera din fillagring iCloud för att helt eller delvis ÄterstÀlla det nödvÀndiga utrymmet för nytt innehÄll.

0 Shares