Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur ställer jag in ett Gmail-, Outlook- eller Hotmail-konto på Android och iOS?

Om vi ​​behöver tänka på det bästa e-postapplikationer idag råder det ingen tvekan om att den vanligaste är gmailGoogles alternativ, delvis för att det är installerat som standard på mobila Android-enheter.

Dessutom måste vi säga att enkelheten att öppna Gmail-konton inte hindrar vissa användare från att hitta problem med konfigurationen av profilernedan är därför stegen att följa i sådana situationer.

Därför, om du vill veta snabbt hur du kan konfigurera Gmail-appen på mobila iOS- och Android-enheterallt du behöver göra är att fortsätta läsa för att inte missa några detaljer.

Avancerade Gmail-inställningar

Innan vi går in på detaljerna vill vi prata om några ord som vanligtvis visas för användarna i sådana fall, ofta förvirrande dem, så att du vet vad dessa specifika begrepp handlar om:

 • POP3 eller POP: detta är en uppdaterad version av POP, servern vi kommer att kunna använda göra lokala kopior av e-postmeddelanden ta bort original från systemet. En av dess fördelar är att systemet fungerar oavsett inkorgens kapacitet.
 • IMAP: till skillnad från det tidigare fallet kommer det denna gång att vara möjligt synkronisera e-postfiler som finns på servern med flera lag samtidigt, även om originalen finns kvar. Om vi ​​öppnar posten på servern, ja, den kommer att visas som läst på dem alla.
 • aktiemarknad: Den här servern har vissa likheter med den föregående förutom den här Det låter dig synkronisera kontakter och kalendervilket annars är omöjligt. Glöm inte att du behöver en Exchange ActiveSync-kompatibel server för att använda den.

Konfigurera Gmail på en Android-mobiltelefon

Efter att ha gjort ovanstående uttalanden anser vi att det är dags att förklara för läsarna vad de behöver göra när de vill konfigurera Gmail på en mobil enhet med operativsystemet Android. Stegen att följa är följande:

 • Öppna Gmail-appen som ska installeras på din mobiltelefon. Om inte, installera den från Google Play Butik
 • När du är där Konfigurera Gmail
 • kommer du in till Inställningar eller Inställningar
 • Fönstret kommer att säga Lägg till konto
 • Du måste lägga till en e-postadress som tillhör dig och tryck på Nästa
 • Du måste välja vilken typ av konto du vill ha: POP3, IMAP eller Exchange. Du väljer en och går vidare
 • Du måste Lägg tillLösenord det här emailet
 • Nästa Användarnamn att visa och Lösenord Om igen
 • I det här fönstret kan du ange servernamnet eller lämna den som dyker upp automatiskt
 • Du kommer då att se avsnittet Port där du måste ange koden som motsvarar din e-posttyp
 • Dags för välj typ av säkerhet du vill, så välj SSL / TLS
 • Efter att ha följt stegen ovan måste du konfigurera den utgående servern eller SMTP
 • du kommer ange ditt servernamn tidigare sett tidigare
 • I Puerto måste man ange 26 eller 587 och samma typ av säkerhet som tidigare
 • När du är klar, detta kommer att generera ditt e-postkonto
 • inom sekunder du kan använda den utan problem

Konfigurera Gmail på iPhone

Och även om vi redan har lärt oss att använda Gmail på Android-telefoner, tror vi att det på exakt samma sätt är nödvändigt för oss att visa dig detaljerna miljö även z Gmail på mobila Apple- och iOS-enheter. Följ dessa steg i sådana fall:

 • Öppna Gmail-appen som ska installeras på din mobiltelefon. Om inte, installera den från Google Play Butik
 • När du är där Konfigurera Gmail
 • du går in Miljö eller Inställningar
 • Fönstret kommer att säga Lägg till konto.
 • Du måste lägg till e-post som tillhör dig och tryck på Nästa
 • Du måste välja vad den typ av konto du vill ha: POP3, IMAP eller Exchange. Du väljer en och går vidare
 • Du måste Lägg tillLösenord det här emailet
 • Nästa Användarnamn att visa och Lösenord Om igen
 • I det här fönstret kan du ange servernamnet eller lämna den som dyker upp automatiskt
 • Du kommer då att se avsnittet Port där du måste ange den angivna koden till din e-posttyp
 • Dags för välj typ av säkerhet du vill, så välj SSL / TLS
 • Efter att ha följt stegen ovan måste du konfigurera den utgående servern eller SMTP
 • du kommer ange ditt servernamn tidigare sett tidigare
 • I Puerto måste man ange 26 eller 587 och samma typ av säkerhet som tidigare
 • När du är klar, detta kommer att generera ditt e-postkonto
 • inom sekunder du kan använda den utan problem

Tack vare de enkla stegen vi just lärde dig, du kan använda Gmail på din telefon oavsett operativsystem.

Gmail från Outlook på webben

En av de mest populära gratis e-postmeddelandena på Internet är utan tvekan Googles Gmail. När allt kommer omkring har alla med en Android-enhet ett Google-konto. Men trots att många har ett konto hos denna tjänst föredrar att ha allt från Outlook Web.

Av denna anledning kommer vi också att se i den här artikeln hur man lägger till och konfigurerar Gmail-konto i Outlook Web så att du kan hantera din Gmail på detta sätt utan att behöva gå till Googles webbplats.

Det som är bra är att den här processen är väldigt enkel och att det inte tar lång tid att få allt inrättat på rätt sätt. Dessutom kan du ha allt organiserat på samma sätt som i ditt Gmail-konto. Så utan mycket mer att säga, låt oss se hur man konfigurerar Gmail i Outlook.

Konfigurera Gmail i Outlook på webben

Uppenbarligen är det första vi behöver göra att gå till Outlooks officiella webbplats. När du har loggat in på ditt Outlook-konto, vad du ska göra är att klicka på konfigurationsväxeln som visas högst upp och sedan gå till gå till alternativet som säger “Anslutna konton.”“.

I det här avsnittet kan du enkelt länka andra e-postkonton. Lägg märke till att det visas med blotta ögat “Lägg till ett länkat konto”Här behöver du bara klicka på Gmail-ikonen så öppnas ett nytt fönster med flera alternativ för att länka till det kontot.

Länka ditt Gmail-konto i webbläsaren Outlook

Nu måste du göra konfigurera importen av ditt Gmail-konto. Här kan du redan nu välja bland en mängd olika alternativ.

Från att använda Outlook till att ta emot alla Gmail-e-postmeddelanden och till och med skicka dem från ditt Gmail-konto eller skapa ett specifikt konto bara för att skicka e-post.

Du kan skapa mappar och undermappar för emulera allt som du hade i ditt Google-konto och till och med blanda mappar med de du har i Outlook, slå ihop dem osv.

Om du vill att allt ska vara bekvämare? det är bäst att välja det första alternativet vad det säger: “”.

I fall att det andra alternativet måste du också välja det första vad det säger: “”.

detta processen startar omedelbart och det tar inte för lång tid, bara lite tålamod.

Vad vi kommer att se härnäst är hur man använder Outlook och Hotmail i Gmail. På så sätt kommer du att kunna läsa alla e-postmeddelanden som når dig på kontona som anges ovan men på Gmails webbplats.

Hur man synkroniserar Microsoft-konton i Gmail

För många människor är Gmail-webbplatsen mycket vänligare. Det är därför de gillar att använda Google-tjänsten så mycket. Även om vi gör det ibland konton som skapats på Microsofts webbplats att vi måste använda ja eller ja.

Oroa dig inte för Finns det något sätt att synkronisera dem? räkningar för att kunna använda dem som du skulle med Gmail.

För det du måste följa steg för steg, så om några minuter kommer du att kunna använda de konton du har i Microsoft, men i Google Gmail.

Det första du bör göra är att gå till ditt Gmail-konto, efter att ha kommit in på webbplatsen måste du klicka på konfigurationsikonen. Du får reda på vilken det är Den är formad som ett kugghjul.

När du gör det rullgardinsmeny med flera alternativ. Du måste klicka där det står Inställningar.

Nu tar det oss till en ny sida som har en hel del alternativ. Du bör gå till fliken som säger “Konton och import“Och sedan går du dit det står”Importera e-post och kontakter“Så att vi kan lägga till det konto vi vill ha.

Så snart du klickar på det här alternativet öppnas en popup där Den kommer att be dig om en serie data. Det är ganska intuitivt eftersom det alltid beskriver i detalj vad du behöver.

Det första steget är att placera ditt e-postkonto Outlook eller Hotmail. Klicka sedan på fortsätt.

Nedan är lite text som inte är viktig just här tryck på fortsätt för att fortsätta processen.

Det som händer just nu öppnar ett nytt popup-fönster som frågar från Microsoft om du vill synkronisera Gmail. Allt du behöver göra är att klicka på “Ja“.

När den är klar med laddningen och säger “Autentiseringen lyckades“, Tryck på”x”Ovan för att stänga fönstret.

Efter att ha stängt fönstret som vi var i, börjar en annan process. Här kommer den att fråga oss om vi vill importera: kontakter, post och ny post från de kommande 30 dagarna. Vi lämnar allt markerat och klickar på “börja importera“.

Nu får du ett meddelande som säger “Dina meddelanden och kontakter importeras“. Och det skulle vara allt. Processen är inte för snabb att säga, den kommer att bero på flera faktorer. Så du måste ha tålamod och vänta på att det ska ta slut.

nu kommer du att kunna använda sig av inga problem Outlook- eller Hotmail-konton i webbläsaren Gmail med alla bekvämligheter med en Google-tjänst.