Hur ställer jag in ett alarm på Amazfit Bip U? – Ljudredigering

0 Shares

Tekniska framsteg gör att vi kan leva ett bekvämare liv och få en bättre livskvalitet. Många av hans innovationer hjälper oss att klara av den dagliga rutinen. En av de mest använda funktionerna i elektroniska enheter är larmet, denna funktion du kan också använda den om du har Amazfit Bip. Om du inte vet hur man gör, förklarar vi det här.

Hur ställer jag in ett alarm från enheten?

Det finns olika märken av smartklockor på marknaden idag som utför en rad funktioner utan att behöva manipulera telefonen de är anslutna till. Bland funktionerna du får i varje klocka är att svara på samtal, för detta behöver du bara manipulera klockan och prata direkt därifrån som om du gjorde det i telefonen.

Även om många av dessa klockor delar liknande egenskaper, är en stor skillnad priset. Av denna anledning blir Amazfit Bip ett mycket lockande alternativeftersom det har ett överkomligt pris och erbjuder nästan samma funktioner. Anslut den bara till Android eller iOS via Wifi eller Bluetooth.

Om du har köpt en Amazfit Bip och behöver skapa ett larm för att kunna komma ihåg något du har på gång, oroa dig inte för att tro att det är något väldigt komplicerat.

Först behöver du gå in i mobilappen Zepp för att kunna styra vad du gör med klockan. I fönstret som öppnas ser du att det finns flera ikoner längst ner, bland dem du kommer att se en profil som symboliseras av en persons figur.

Väl i profilen kommer du att kunna se de anslutna enheterna som du behöver trycka på Amazfit Bip för att komma åt klockinställningarna. I det nya fönstret ser du alternativet väckarklocka och du måste klicka på det för att kunna lägga till en ny påminnelse. I det här steget ställer du in tid, dagar för larmet att ljuda och sparar ändringarna

Hur skapar man ett larm med en smartklocka?

De flesta smartklockor hjälper dig att lära dig om viktiga hälsoaspekter som glukosnivåer, sömnkvalitet, hjärtfrekvens, stresskontroll med mera. I det här fallet är Amazfit Bip inget undantag eftersom trots att den är billigare har den dessa funktioner inbyggda i hårdvaran.

Alla dessa funktioner som smarta klockor har går att justera från telefonen och i vissa fall från själva klockan. När det kommer till att skapa ett larm direkt från klockan är det lika enkelt som att göra det från appen.

Du måste bara tryck på knappen som sticker ut från klockan eller Krona. Detta gör att du kommer in i klockmenyn och genom att svepa uppåt hittar du larmfunktionen som ska tryckas in.

I det nya fönstret kommer du att se en blå + symbol som du måste trycka på för att skapa ett nytt larm. Där väljer du tid och dagar som larmet ska gå och bekräftar åtgärden genom att skjuta den hela vägen ner och trycka på den blå markören.

Vilka inställningar kan ditt larm ha och hur redigerar man det?

Bland de vanligaste inställningarna som ska ändras i Amazfit Bip Clock Alarm är den tid som meddelandet ska ljuda. Dom kan välj en daglig eller en specifikvilket kommer att bero på dina behov.

Du kan också justera andra aspekter som tid, det kan finnas tillfällen när du bekräftar att den initialt inställda tiden inte fungerar för dig, så du måste flytta den eller fördröja den. Däremot kan du aktivera snoozeläget så att väckarklockan ringde tio minuter senare om du glömmer första gången det lät.

Alla dessa ändringar kan du göra efter att ha tryckt på fliken applikationsredigering, spara bara ändringarna. Larm kan aktiveras och avaktiveras när som helst.

Välj ett ämne

Amazfit Bip har fördelen av att kunna ändra temat eller sfärerna. Klockan har flera alternativ som är inbyggt tillgängliga och möjligheten att använda de som finns på internet. Detta är en annan mod som låter dig anpassa din enhet.

För att göra detta går du bara in i Zepp-appen på din mobiltelefon och letar upp profilikonen längst ner på skärmen där du kan se de anslutna enheterna. Välj din Amazfit Bip och det kommer att ta dig att se alternativ för inställningar för urtavlan.

I det nya fönstret kommer du att se två rader tillgängliga på enheten och onlinesfärer, du kan söka på båda raderna och välja den du gillar mest. När du har hittat ditt föredragna ansikte måste du klicka på Synkronisera klockutseende så att ändringen kan göras.

Du kan byta urtavla hur många gånger du vill och ge det ett annat utseende, du kan till och med ryckas med av dagens spänning och leta efter en urtavla som uttrycker hur du känner. Du kan få många kulor i den virtuella butiken de mest slående som du kan komma åt om du betalar för dem.

Rytmen av vibrationer

När du ställer in ett larm kan du även aktivera vibrationsläget för att göra varningen mer märkbar och du kan inte släppa den. För att göra detta måste du öppna Zepp-appen på din telefon och leta efter en smart klocka i din profil.

Nu måste du leta efter vibrationsläget för att kunna modifiera det. När du är i vibrationsfunktionen kan du lägga till en specifik metod, antingen normalt eller anpassa det. Om du vill anpassa den, tryck på Exklusiv vibration. När den har valts kommer vibrationsrytmen att visas på skärmen.

Vissa personer har rapporterat att deras klockor inte vibrerar, om det händer är det första du bör göra att kontrollera att du inte har aktiverat Stör ej-läget. Om den är aktiv ångrar du bara din åtgärd och klockan vibrerar igen.

0 Shares