Hur ställer jag in Claro APN på valfri Android-mobil eller iPhone? (Exempel)

0 Shares

En av de mest enkelt, effektivt, användbart och mångsidigt det finns smartphones idag. Studie, arbete, forskning eller vanlig rekreation? Dessa enheter ger helt enkelt en spektakulär mängd funktioner.

Men ibland kan de behöva hjälp framgångsrikt konfigurerat. I den här artikeln kommer du att kunna få ny kunskap, som säkerligen kommer till användning vid problem med anslutningen på din smartphone.

APN och smartphones

Det är dags att förvärva Smartphone eller ett nytt SIM-kort. Efter att du satt i kortet känner du säkert igen operatören som ringer och tar emot samtal och SMS, men … hur är det med mobildataöverföring?

Misströsta inte! Detta kan hända på grund av att smarttelefonen har misslyckats nödvändiga inställningar i APN att börja använda taxeplanen.

Vad är APN?

Vad är APN? “Access Point Name” eller “Access Point Name” kan definieras som systemet som talar om för smarttelefonen vilken rutt den måste följa för att ansluta till telefonoperatören och tillgång till en mobil dataöverföringstjänst.

Viktigt tips

När du köper en ny smartphone eller bestämmer dig för att byta operatör är det alltid viktigt att kontrollera bandbreddskompatibiliteten för din smartphone och leverantör Telefontjänst preferenser för att säkerställa korrekt drift.

Claro Foundation

Detta Mexico City-baserade telekommunikationsföretag grundades 2003. För närvarande ja antal över 250 miljoner kunderinte bara i Mexiko, utan nästan hela Sydamerika (förutom Bolivia och Venezuela), Centralamerika och Karibien (förutom Kuba).

Konfigurera Claro APN

Med all denna information, om du har bestämt dig för att flytta till denna fantastiska operatör för att leva bättre, tack vare kvaliteten på dess tjänster, taxeplaner och textmeddelanden.

Slösa inte mer tid och lär dig konfigurera din smartphone med APN Claro hur? väldigt lätt! Här hittar du all information du behöver.

Det är viktigt!

Sättet att lägga till och konfigurera APN på vilken enhet som helst är ganska enkelt. Något viktigt du bör tänka på är detta känna till informationen om den operatör du tänker lägga till.

I det här fallet har varje land som har Claro-operatören en annan typ av konfiguration, så du måste leta efter information som matchar ditt land för att kunna utföra proceduren smidigt.

Konfigurera Claro APN på Android

Det är välkänt att några av de mest använda smartphones i världen är de med Android-operativsystemet, så varför inte börja med processen bindande APN på dessa enheter?

 1. Öppna panelen “Inställningar” på din enhet.
 2. Klicka på ett avsnitt “Relationer”.
 3. Tillgång till alternativet “Mobila nätverk”.
 4. Du kommer att se avsnittet “Access Point Names”, klicka på det.
 5. Nu klickar du på plustecknet (+) eller ett alternativ “Lägg till” som ska visas på skärmen.
 6. Ange relevant information till Claro-operatören i ditt land på formuläret som kommer att visas.
 7. Skriv ner vad du gjorde.
 8. Aktivera alternativet för mobildata och kontrollera om det fungerar korrekt.

Konfigurera Claro APN i iOS

För smartphones iPhone, processen är lika enkel. Du behöver bara följa denna serie med korta instruktioner:

 1. Gå till “Enhetsinställningar”.
 2. Ange ett alternativ “Mobil data”.
 3. Gå till “Mobildatanätverket”.
 4. Ange den information som efterfrågas i formuläret.
 5. Spara APN.

Hur mår du? Proceduren är mycket enkel och så fort du har sparat ändringarna du gjort, bör din iPhone göra det inom några sekunder enkel tillgång till Claros operatörstjänster.

Du behöver inte mer!

Hur kunde du kolla du behöver inte vara expert för att göra denna typ av inställning. Så om du har problem eftersom din smartphone inte har 3G- eller 4G-anslutning, ställ in APN och lös det på några minuter.

0 Shares