Hur Spotify Familiar upptÀcker olika adresser eller min nuvarande adress

0 Shares

Denna app för att lyssna pÄ musik, anvÀnds av mÄnga anvÀndare över hela vÀrlden, Àr en mycket igenkÀnnlig applikation som fick fler och fler kunder att vilja gÄ med pÄ webbplatsen. DÀr mÀnniskor letar efter sÀtt och strategier för att kunna anvÀnda denna tjÀnst.

Spotify anvÀnder olika planer och en av de mest anvÀnda Àr familjeplanen, som endast anvÀnds för medlemmar i det hushÄllet, vilket innebÀr att de alla har samma adress. Av denna anledning kommer vi att förklara hur Spotify upptÀcker olika adresser.

Vad handlar Spotify Family Plan om?

Spotify-appen Àr en tjÀnst som erbjuder allt som har med musik att göra, vilket ger dig möjlighet att lyssna pÄ allt du behöver. Denna applikation ger oss olika fördelar, erbjuder paket och olika planer som anpassar sig efter anvÀndarens smak.

Den presenterar en familjeplan som, som namnet antyder, Àr unik för familjer, den bestÄr av 6 personer i en familj kan har individuella Premium-kontongenom att betala ett pris för varje invÄnare i familjen kommer han att kunna anvÀnda sin mobiltelefon pÄ egen hand. Den kommer ocksÄ med en tre mÄnaders gratis provperiod sÄ att du kan se om du gillar tjÀnsten och börja betala för den varje mÄnad frÄn och med nu.

Detta görs genom administratören (en av familjemedlemmarna) som lĂ€gger till de andra medlemmarna. För att anvĂ€nda familjeprenumerationen mĂ„ste du gĂ„ till “Uppgradera konto”, klicka sedan pĂ„ “Visa planer” och söka efter familjeprenumerationen, vĂ€lj betalningsmetod och du Ă€r redo att börja anvĂ€nda applikationen.

Detta bör nÀmnas denna plan kan endast betalas av administratören eller Àr uppdelad i hela familjen. Vi rekommenderar att du vÀntar pÄ mÄnadsbetalningsfristen som om du glömmer detta och inte betalar i tid, denna tjÀnst kommer att avbrytas tills du betalar.

Hur upptÀcker Spotify Familiar olika adresser?

I princip Spotify har förutsÀttningarsom beskrivs för anvÀndare, men mÄnga lÀser dem inte. Som nÀmnts ovan Àr denna plan endast för familjer, inte för personer som inte Àr en del av den men ÀndÄ vill anvÀnda tjÀnsten. Detta sÀkerstÀller att ingen individ kommer att utnyttja denna möjlighet pÄ ett bedrÀgligt sÀtt, eftersom det finns individuell Spotify Premium för varje individ.

UpptÀck adresser med Google maps och postnummer. Plattformen kommer att be dig att ange platsinformation för att kontrollera om familjemedlemmar Àr pÄ samma plats. NÀr du hyr den hÀr tjÀnsten kommer den att frÄga dig om din hemadress, som mÄste matcha andra medlemmar i ditt hushÄll.

Det Ă€r nödvĂ€ndigt att uppdatera denna information för att undvika problem, om du vill Ă€ndra adressen, du behöver göra följande: GĂ„ till applikationen, gĂ„ till “Konton”, tryck pĂ„ knappen “Redigera din profil”, dĂ„ kommer tomma fĂ€lt upp dĂ€r du mĂ„ste ange dina uppgifter och slutligen klicka pĂ„ “Spara”.

Observera att Spotify förklarar detta det kommer bara att kontrollera dina anvÀndares adresser, ingen typ av övervakning utförs och den skyddar din integritet, och den lagrar inte heller nÄgon data som anvÀndes för att utföra kontrollerna.

Andra termer du behöver veta om Spotify Familiar

Du kanske undrar, vad hÀnder om vi Àr familj men vi bor i olika hus? denna tjÀnst förklarar att om du inte vet uppfyller kraven korrekt, kommer Ätkomsten till ditt konto att stÀngas av. PÄ samma sÀtt, om uppgifterna inte kan bekrÀftas av nÄgon av medlemmarna, kommer du att fÄ ett e-postmeddelande för verifiering.

Du har 6 dagar pÄ dig att göra detta ange den exakta adressenOm denna verifiering görs korrekt kommer familjeplanen att vara perfekt. Men om det finns ett verifieringsfel och personen inte uppger sin adress, kommer de att förlora Ätkomsten till kontot dÀr de inte kommer att kunna köpa nÄgon familjeprenumeration pÄ 12 mÄnader.

För att kunna utföra alla processer vi nÀmnde ovan och kunna anvÀnda den hÀr appen pÄ bÀsta sÀtt behöver du den senaste uppdateringen till den senaste versionen, det kommer att vara det kommer att möjliggöra tillgÄng till bÀttre tjÀnster som kontot erbjuder.

0 Shares