Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur spelar man på iOS genom att ansluta en PS4- eller Xbox One-kontroller utan att installera något? (Exempel)

Tack vare tillkomsten av ny mobilteknik är detta nu möjligt spela på iOS genom att ansluta en PS4- eller Xbox One-kontroller spela på dem utan att installera något.

Det är vanligt att ansluta en kontroller till en annan plattform nuförtiden, till exempel när man spelar Fortnite med en allmän kontroller på en PC.

I sin tur är det ett bra alternativ när du inte kan hitta en lösning på ditt PS4-problem när den inte känner igen kontrollern.

Många iPhone-spel är fler bekväm spela med en handkontroll från PlayStation eller Xbox.

Spelutvecklare förstår också detta behov och många har justerat kompatibiliteten för DualShock 4 och Xbox One-kontrollern för att hålla användarna nöjda.

Även om det verkar omöjligt, detsamma De har egenskapen att vara trådlösa och kan därför kopplas till en mobiltelefon. Den här guiden visar hur du gör detta.

I vilka spel kan jag ansluta PS4- och Xbox One-kontrollern?

Lanseringen av iOS 13 beta gav några fantastiska nyheter som Apple-teamet snart delade med alla användare.

En av de mest fantastiska var kompatibiliteten med kontrollerna på den senaste PS4 och Xbox One i systemspel.

Men med det i åtanke, vilka spel stöds eller kan jag spela? Även om systemet har möjlighet att ansluta kontroller kommer det att finnas sådana spel tillåt inte det här alternativet.

Det betyder att även om den är inkopplad är det möjligt att den inte fungerar på samma sätt eftersom den inte är kompatibel med just den.

Men de flesta människor som faller i “Battle kungligDe går att kombinera i stor utsträckning. Bland dem kan du nämna “Fortnite”, En av de mest spelade i världen.

På samma sätt är det alltid en bra idé att läsa beskrivningen av spelet i fråga och avgöra om det är kompatibelt med PS4- och Xbox One-kontroller.

Du kan också prova att testa spelet med en kontroller som redan är ansluten för att se om det verkligen stöds eller inte.

Anslut DualShock 4- eller PS4-kontrollern till iOS

Processen att ansluta fjärrkontrollen PS4 för iOS Det är ganska enkelt, det kan till och med vara samma som för Android.

På så sätt, med de främre kontrollerna, kommer du att se två viktiga knappar, en med varumärkessymbolen i mitten och orden “Compartir“.

Med fjärrkontrollen avstängd, tryck på båda knapparna samtidigt och vänta i cirka fem eller tio sekunder.

När du väntar tillräckligt länge kommer det att hända lampan på den blinkar vittsignalerar att jag aktiverar överföringen.

Gå sedan till inställningssektionen för iPhone eller kompatibel enhet och välj alternativet “Blåtand“.

Där måste vi identifiera den trådlösa PS4-kontrollsignalen som kommer att visas uttryckt enligt följande: “DUALSHOCK 4 trådlös handkontroll“.

Anslut Xbox One-kontrollen till iOS

PS4- och Xbox One-kontrollerna har liknande procedurer när de ansluter till IOS-systemdet enda som förändras är kontrollstrukturen.

I den meningen, istället för att trycka på två knappar, behöver du bara trycka på en och det tar också kortare tid.

Sedan, för att ansluta dem, tas ett kommando som måste inaktiveras och tryck på anslutningsknappen på baksidan i tre sekunder.

På så sätt börjar ljuset blinka väldigt snabbt och sedan går vi till “inställningar“Och sedan till”BlåtandVar ska vi göra kopplingen.

Det bör förtydligas att i det här fallet är endast versionerna av Xbox One S-, One X- och Elite 2-kontrollern kompatibla med detta steg.