Hur spelar man in Instagram-video med “Green Screen”-filtret? – iOS och Android

Instagram uppfyller syftet eller funktionen att erbjuda sina användare möjligheten att: dela ditt liv med dina följare genom att lägga upp bilder eller filmer på din profil, förutom att kunna redigera dem i förväg med effekter, filter eller ramar. Denna app har lyckats positionera sig som en av de mest populära i världen

Förutom att kunna dela bilder och videor via sina profilinlägg har Instagramanvändare även andra verktyg för att dela bilder och videor på ett kortare sätt, genom berättelser som varar i 24 timmar och sedan försvinner. För att göra dessa berättelser roligare och underhållande brukar du komma åt en lång lista med filter som appen har att hitta bland berömt filter för att spela in filmer på en grön skärm.

Hur hittar jag Instagram green screen filter?

Instagram-applikationen är ett socialt nätverk som sedan lanseringen har visat att dess huvudsakliga syfte är foton, det är möjligt genom att ge sina användare möjligheten att dela sina bilder och videor och till och med GIF:er genom publikationer på Instagram-huvudflödet. . Men trots att det är det primära målet gör appen det också har andra funktioner som är av stor betydelse för användarna, det här är berömda Instagram-berättelser.

Ända sedan Instagram-appen lanserade berättelsefunktionen som varar 24 timmar och raderas automatiskt. Den här funktionen har snabbt blivit en av användarnas favoriter, särskilt innehållsskapare, eftersom de har olika möjligheter som att krydda sina Instagram-berättelser med olika effekter och filter för att hjälpa dem, eller bara för skojs skull på samma gång. skapa berättelser och innehåll för sina anhängare.

Ett av de mest populära filtren bland Instagram-användare idag är green screen-filtret, som har möjlighet att ersätta bakgrunden där de finns i vilken bild eller video som helst, tack vare vilken de har förmågan att simulera att vara i vilken bakgrund som helst, medan användaren visas framför honom som en siluett. Detta filter, tillsammans med andra, finns i filtersektionen i kamerasektionen på Instagram.

Green screen filter namn

Instagram Green Screen Filter är ett bra alternativ för innehållsskapare som influencers, skådespelare, komiker, reportrar, bland andra, eller för de användare som bara vill spela in en annorlunda och rolig video för sina berättelser.

I avsnittet filter och effekter på Instagram kan du hitta olika versioner av detta filterdärför kan användare välja det som passar dem bäst, de mest använda greenscreen-filtren erbjuds av samma applikation och kan hittas under namnen “Green Screen” eller “Visa bakgrund”.

Hur sparar man det gröna skärmfiltret?

För att kunna spara greenscreen-filtret på Instagram måste du först skaffa det, för detta behöver du gå in i kamerasektionen i appen och gå in i filtersektionen där du kan hitta nya filter för Instagram-berättelser, där skriv namnet på det gröna skärmfiltret i sökaren.

När filtret har hittats klickar du på det, du kommer att se olika alternativikoner som “prova”, “spara” och “dela” längst ner på skärmen. klicka på spara-ikonen och det kommer automatiskt att läggas till i listan över sparade filter.

Hur använder man Instagrams gröna skärmfilter korrekt?

Att använda filtret i Instagram-appen är enkelt eftersom de alla följer de lättanvända formaten, för greenscreen-filtret tillämpas det enligt följande. Efter att du har sparat filtret, gå tillbaka till Instagram-kamerasektionen, där kommer de sparade filtren att visas på vänster sida av skärmen, scrolla åt vänster tills du hittar filtret och det är det, det aktiveras automatiskt och erbjuder möjligheten att lägga till bakgrund från galleriet till grön skärm.

Lägg till bilder från mitt galleri i filtret

När det finns ett grönt skärmfilter i kameran, då kommer att aktiveras automatiskt ber användaren att lägga till en bakgrund från sitt galleri till den gröna skärmen. För att göra detta måste användaren trycka på skärmen och bilderna och videorna som finns tillgängliga i hans galleri kommer att dyka upp, och han kommer även att kunna bläddra igenom olika mappar för att snabbare hitta bakgrunden han vill ha.

Spara video med grönt skärmfilter

När en användare hittar den perfekta bakgrunden i sitt galleri att använda i filtret för grön skärm behöver de bara använda den när de tar bilder eller spela in de videor du vill ha.

Den inspelade videon kan ses av användaren innan han bestämmer sig för om den ska sparas eller kasseras och spelas in igen, för att spara den, kommer du att se en nedåtpil högst upp på skärmen bredvid Instagram-berättelseredigeringsverktygen. Om du vill tacka nej till videon klickar du bara på krysset i det övre vänstra hörnet och väljer alternativet avvisa.

Hur lägger man upp en video med ett grönt skärmfilter på Instagram?

Efter att ha avslutat inspelningen med det gröna skärmfiltret kan användaren dela videon i sina Instagram-berättelser enligt följande, du kommer att se alternativet “Din berättelse” i det nedre vänstra hörnet av skärmen, klicka på det och det kommer att publiceras automatiskt .

Relaterade Artiklar

Back to top button