Hur spelar man GTA 5 Online på PS4, Xbox och PC? – Grand Theft auto 5 (exempel)

0 Shares

Grand Theft Auto V har ett ganska avancerat story-läge jämfört med tidigare utgåvor och fullt av uppdrag att slutföra. Vid varje steg är det oundvikligt att inte tänka på slutet. GTA V erbjuder dock en onlineversion av hela den öppna världen. Du behöver bara veta sätta in och spela GTA 5 online för PS4, Xbox och PC beroende på vad du har hemma.

Onlineversionen erbjuder ett slående och charmigt alternativ. Främst för dem som antingen enkelt hoppar över standardstoryläget eller bara vill interagera med alla dess tillägg Rockstar-spel börjar då och då (för att kunna njuta fullt ut av dem alla måste du gå med, registrera dig och logga in på den sociala klubben).

Huvudsteget för att introducera och spela GTA 5 online på PS4, Xbox och PC

Först bör du veta att den här versionen ursprungligen släpptes för PS3 och Xbox 360, men saker och ting har förändrats under dagarna. Med tillkomsten av PS4 och Xbox One var lanseringen av den nya helt omedelbar. Uppdatering för dessa konsoler. Lägga till ytterligare en som skulle användas på datorer eller PC.

För att sätta och spela GTA 5 online på PS4, Xbox och PC måste du ha större eller lika stor bandbredd 4 Mb/s. En bra internetanslutning ger dig en högre sannolikhet att lyckas när det gäller att njuta av spelet (om du är en PC-användare bör du också veta vilka minimikrav och rekommenderade krav är för att spela GTA 5?)

I fallet med PS4, till skillnad från föregångaren, måste du ha ett abonnemang “Playstation Plus“För att komma åt onlinespeltjänsten. Först och främst måste du skapa din Rockstar Social Club-profil eller konto genom att spara den i din “moln“. På så sätt kan du byta från en plattform till en annan om du väljer att byta enhet.

Gå in i berättelseläget, slutför det första uppdraget med Franklin Clinton och tryck på knappen efteråt “Karaktärsförändring” för att fortsätta processen. Det fungerar likadant på alla konsoler, och även på en PC, så efter att ha slutfört föregående steg, välj profilen du skapade tidigare.

Spelet har ett minne sedan det brukade vara i uppkopplat lägedet blir ännu lättare nästa gång. Eftersom alternativet kommer att vara tillgängligt i spelets huvudmeny utan att behöva gå igenom storyläget igen.

Hur spelar man GTA V online korrekt?

Att komma igång och spela GTA 5 online på PS4, Xbox och PC är enkelt, det räcker med att ha rätt koncept för att inte bli irriterad. För att komma igång måste du skapa din karaktär med hänsyn till tre viktiga delar: ärftlighet, livsstil och utseende.

Att välja ett arv kommer att påverka finishen på din karaktär eftersom det tar hänsyn till släktforskningen, så att säga, med början på morföräldrarna. Tillsammans med din livsstil måste du fördela ett antal poäng mellan de färdigheter du gillar för att ha din karaktär.

Utseendet täcker resten av karaktärens detaljer, från ålder till hårfärg och till och med hårtyp. Tilldela ett namn och tryck sedan på Spara och fortsätt”För att slutföra processen för att skapa karaktärer.

Slutför handledningsuppdraget för att komma till den tredje eller fjärde nivån och på så sätt undvika att fastna på det första steget. Öppna telefonen och välj nästa serie med uppdrag från att göra-listan för att fortsätta dina framsteg i spelet. Du kan också ange “Meny“, att välja “Karriär“Och pröva lyckan med den som fångar din uppmärksamhet mest.

Köp garage eller lagerfastigheter för att starta ditt import- eller exportföretag. Tjäna pengar genom att tävla, gå med i en organisation eller samla byte från nivå 12. I GTA 5 kan du också vara polis eller taxichaufför, och du kan till och med köpa hus och fastigheter.

Det viktiga är att efter det ta reda på hur du lägger och spelar GTA 5 online på PS4, Xbox eller PC. Det är upp till dig att bestämma hur du ska bära en karaktär, så fortsätt och låt inte någonting eller någon komma i vägen.

0 Shares