Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur spelar man enkelt in ljud med VLC på PC? (exempel) | Se hur det är gjort

Lära sig spela in ljud med VLC från datorn detta är ett av de bästa sätten att använda denna fantastiska spelare. Dessutom är det ett utmärkt sätt att undvika att behöva installera mer än ett program eftersom det är så komplett att om du lär dig att använda det på rätt sätt behöver du inget annat.

Ta reda på hur du spelar in ljud med VLC på Windows

Proceduren för att spela in ljud med VLC från en Windows-dator är mycket enkel och till att börja med måste du öppna detta uppspelningsprogram, vilket du kan göra med den igenkända orange konikonen.

Aktivera REC-knappen eller inspelningsknappen

Nu i appen och innan du kan spela in måste du aktivera lämpligt läge. Du kan göra detta genom att välja den översta fliken “Kolla på“Och sedan vidare “Avancerade kontroller”. På så sätt kommer en ny röd prickformad knapp, typisk för inspelningar, att dyka upp på den nedre alternativfältet.

Var kommer det att spelas in från?

Du måste öppna “Jag menar, medelmåttig“Och sedan ge upp “Öppna inspelningsenhet”, även om du också kan göra detta med “Ctrl + C”.

I det nya fönstret måste du visa menyn som motsvarar filen “Ljudenhetsnamn”, där du måste välja vilken som ska vara dess källa, vilket kan vara från din dators mikrofon eller externa mikrofoner, för att avsluta klicka på “spela

Inspelning!

Nu, efter att ha förberett allt ovanstående, kan du börja spela in, till vilket du måste trycka på “REC”Eller den röda du aktiverade tidigare.

Det som är bra är att du kan använda samma indikator för att pausa och återuppta inspelningen när som helst, och för att stoppa inspelningen behöver du bara välja knappen “Sluta“Eller en liten fyrkantig ikon.

Från en Mac-enhet

För att spela in ljud med VLC från Mac varierar stegen lite men är fortfarande enkla, du behöver bara vara försiktig. Så det första du behöver göra är att öppna VLC-applikationen som du måste installera på din dator i förväg.

Ljudläge

Välj sedan “Arkiv”Och i det här avsnittet “Öppna inspelningsenhet” äntligen besluta om “Audio“. Det är väldigt lätt!

Vad kommer du att använda för att spela in ljud med VLC?

Därför, i det sista fönstret, välj källan från vilken inspelningen ska göras, som i det här fallet har tre alternativ. Du kan göra det med “MikrofonInbyggd Mac; förbi “Inbyggd linjeingång”, det vill säga från en extern mikrofon; och genom att Gå in i Soundflower.

Låt oss spela in!

Till sist, välj bara “öppet“För att kunna söka senare i fältet eller menyalternativet”spela“Där måste du också klicka”Gravera“.

Var sparas de inspelade filerna?

Om du vill komma åt en fil efter att ha skapat en inspelning är det väldigt enkelt eftersom de vanligtvis sparas i standardmappen, om du inte väljer en annan.

I denna mening, och för båda operativsystemen, måste du öppna filen “Filhanterare” och gå till sökfältet för att göra det lättare att hitta den mapp du vill ha.

Sedan kan du skriva in ordet “vlc“Eller “Vlc-rekord”, eftersom filerna du spelade in vanligtvis heter så. På så sätt kommer systemet att visa de tillgängliga filerna och du kommer att kunna komma åt mappen som innehåller eller fortsätta som du vill.

Ett annat intressant faktum om denna mångsidiga spelare är att till och med du kan spela in från vilken källa som helst inuti datorn.

Vad betyder det? Tja, så länge spelet spelas kan du följa proceduren och ljudet kommer att spelas in och kom också alltid ihåg att välja källalternativet som är mer i linje med vad du vill fångaeftersom resultaten kan variera beroende på detta.