Hur spelar man Counter Strike Portable Online – Counter Strike Online? (Exempel)

0 Shares

Counter Àr en av de största videospelssagorna i vÀrlden. Han har varit en av kungarna av first person shooters i flera Är. DÀrför var det inte ovanligt att en bÀrbar version av detta spel slÀpptes nÄgon gÄng. SÄ idag ska du lÀra dig spela Motattack bÀrbar online.

Det finns inget bÀttre Àn att kunna Äterbesöka gamla titlar frÄn vÄra mobiltelefoner. För ett spel som var bra vid den tiden kommer alltid att vara bra i medvetandet hos alla spelare som har kommit igenom det nÄgon gÄng i livet.

Spela bÀrbara Counter Strike online

Det första du bör veta Àr detta detta spel Àr inte en officiell version Counter, sÄ det Àr inte godkÀnt av företaget som gjort det.

För det andra kan den officiella versionen av spelet inte lÀngre spelas pÄ PC eftersom det stÀngdes av tillsammans med sina servrar 2017 pÄ grund av brist pÄ teknisk personal för att underhÄlla det.

För nÀrvarande kan du hitta det pÄ vissa online- eller minispelsajter, men det Àr vÀldigt svÄrt att hitta spelet och servrarna fungerar inte som de ska.

Det finns dock ingen anledning att bli avskrÀckt pga ja, det finns en version för telefonen som, Àven om det Àr inofficiellt, lÄter dig spela online med andra mÀnniskor.

Nu mÄste du tÀnka pÄ att denna version inte tillgÀngligt i Play Butik IstÀllet mÄste du ladda ner en APK-fil som lÄter den köras ordentligt sÄ om du inte gillar dessa filer kommer du inte att kunna spela.

Spela Android-versionen med en APK

För kunna spela bÀrbara Counter Strike online Som du lÀst tidigare mÄste du följa en rad mycket korta steg som börjar med att ladda ner APK-filen.

Du kan ladda ner det online gratis, bara ladda ner det och installera det pÄ din mobil för att ha spelet. NÀr du Àr klar behöver du bara gÄ in, titeln lÄter dig spela mot datorn offline.

PĂ„ samma sĂ€tt kan du komma Ă„t onlineservrarnas meny genom att klicka pĂ„ knappen “Multiplayerspel”NĂ€r du ser en server du gillar klickar du bara pĂ„ den och det Ă€r allt. Kom ihĂ„g att du Ă€ven kan spela originalet Counter Strike 1.6 pĂ„ Android och du behöver ingen apk, men det Ă€r inte samma sak som bĂ€rbar.

För-, nackdelar och nackdelar

Nu med ovanstÄende kan du spela nu Mobile Counter Strike onlinemen allt Àr tyvÀrr inte rosa. Detta spel har ett antal ganska distinkta fördelar och nackdelar.

Det som Àr bra Àr: det krÀver vÀldigt lite instÀllningar, grafiken Àr ganska bra eftersom den Àr vÀldigt lik den i originalet Counter Strike, kameran Àr vÀlplacerad sÄ det Àr bekvÀmt och kontrollerna Àr mycket enkla och intuitiva.

I hÀndelse av dÄligt skulle det ha dig: mÄnga kartor och vapen frÄn det klassiska spelet saknas, sÄ det tar lite nostalgi frÄn titeln, det finns nÄgra ganska starka LAG-problem frÄn tid till annan som kan avbryta spelet och slutligen instabila pÄ mÄnga telefoner.

Även mĂ„nga spelare rapporterade detta direkt om du har en mobiltelefon FrĂ„n det nuvarande utbudet kommer spelet inte att fungera eller vara kompatibelt, utan fungerar endast med Ă€ldre telefoner.

Dessutom, Àven om detta Àr delad Äsikt, sÀgs det att spelet Àr svÄrt att hitta pÄ grund av bristen pÄ aktiva spelare pÄ servrarna, sÄ att spela online Àr möjligt men svÄrt. Precis som alla andra har alla en Äsikt, sÄ det Àr upp till dig att spela den hÀr titeln.

Resten har inget mer att sÀga med allt du har lÀst tidigare du vet vad som krÀvs för att spela Counter Strike bÀrbar online sÄ fortsÀtt och testa dina kunskaper. Och om du inte gillar det, leta efter de bÀsta Counter Strike-spelen? för att hitta en av dina smaker eller, om det inte rÀcker, leta efter andra spel som Counter.

0 Shares