Hur spelar jag in min PS3-skĂ€rm utan att spela in? – Enkelt och snabbt (exempel)

0 Shares

Mirakel Hur spelar jag in min PS3-skĂ€rm utan att spela in? – Snabbt och enkeltbör du lĂ€sa guiden nedan dĂ€r vi pratar om det.

Spela in innehÄll via PlayStation 3

PlayStation 3-konsolen sÄg ljuset in Är 2007vilket med andra ord betyder för över ett decennium sedan. Med det sagt kan vi sÀga att konsolen redan har teknik frÄn Är sedan, sÄ den saknar moderna funktioner som videoinspelning.

Vissa lösningar som fungerade tidigare fungerar inte idag eftersom Sony inte lÀngre stöder den hÀr konsolen. Med tanke pÄ det kan vi faststÀlla det du kan inte spela in skÀrmen pÄ PlayStation 3-konsolen utan att fÄnga den.

I vilket fall som helst finns det nÄgra sÀtt du kan anvÀnda för att spela in ditt spelinnehÄll till din PlayStation 3. LÀs följande information noggrant för att dra fördel av dessa metoder.

Hur spelar jag in min PS3-skĂ€rm utan att spela in? – Snabbt och enkelt

För att förstÄ komplikationerna PlayStation 3 erbjuder med spelinspelning Àr det bÀst att ta reda pÄ det lite, för med lite kreativitet Du kan hitta ett sÀtt att spela in skÀrmen pÄ PlayStation 3. Det Àr till och med möjligt att ansluta PS3-kontrollern till Android utan att rota och utan kablar, och pÄ sÄ sÀtt kan du anvÀnda din mobila enhet för att köra dina favoritspel.

AnvÀnd din kamera eller mobiltelefon för att spela in din PS3-skÀrm utan att ta bilder

Det kan verka som en komplicerad och lÄgkvalitativ lösning, men idag Àr mobiltelefonkameror mycket kapabla att spela in innehÄll. Faktum Àr att de allra flesta mobiltelefoner har kameror som kan göra detta spela in upp till 4KDÀrför kan du förvÀnta dig utmÀrkt videokvalitet frÄn sÄdana enheter.

PÄ samma sÀtt kommer kameror och olika inspelningsenheter ocksÄ att ha och kommer att erbjuda en mycket hyfsad bildkvalitet med vilken du kan spela in gameplay utan större besvÀr. Men om du Àr intresserad av att anvÀnda den hÀr lösningen finns det nÄgra saker att tÀnka pÄ.

  1. Det Àr bÀst att anvÀnda en kamera eller en mobiltelefon som tillÄter rapportering manuella instÀllningar nÀr du spelar in filmer. Följaktligen kommer det att bli nödvÀndigt att kontrollera exponering, mÀttnad och andra tekniska audiovisuella aspekter. Tanken Àr att fÄ en tydlig video med acceptabel kvalitet.
  2. För föregĂ„ende punkt mĂ„ste ett alternativ tillĂ€mpas “Anti-blĂ€ndning” som det kommer att eliminera eftersom dess namn indikerar flimmer som kommer frĂ„n skĂ€rmar och monitorer. Genom att anvĂ€nda det hĂ€r alternativet och konfigurera videon dĂ€refter, fĂ„r du en kvalitet nĂ€stan nĂ€ra den som erbjuds av interceptorn.
  3. Det Àr viktigt att du har tillrÀckligt med utrymme pÄ din enhet om du vill göra en lÄng inspelning. PÄ samma sÀtt, om du anvÀnder kameran, kan du anvÀnda applikationer som OBS med vilka du kan sÀnda pÄ streamingplattformar.
  4. En annan aspekt som bör beaktas Àr kamerans position, för att förstÄ att den kommer att spela in skÀrmen, bör du stÀlla in den pÄ en plats dÀr du kan spela in hela scenen utan större besvÀr. Med det i Ätanke skulle det starkt rekommenderas att anvÀnda ett stativ för att göra denna funktion mycket enklare.

AnvÀnd en videobandspelare

Även om du förmodligen har kommit till den hĂ€r handledningen för att spela in din PlayStation 3-skĂ€rm utan en inspelningsenhet, Ă€r sanningen att det bĂ€sta sĂ€ttet att ladda ner spelvideo anvĂ€nder fĂ„ngstenheten.

Videoinspelningsenheten lÄter dig fÄ innehÄllet i högsta möjliga kvalitet som det erhölls direkt frÄn HDMI-utgÄngen frÄn konsolen. Dessutom kan du anvÀnda inspelningsprogrammet för att skicka videon till din dator, vilket Àr sÀrskilt praktiskt om du har en kanal pÄ streamingplattformar som Twitch. Men om du inte har en videobandspelare Àr det bÀsta alternativet att anvÀnda och ansluta en PS3-kontroll till din dator för att spela frÄn Windows eller Mac.

Kom ihÄg

PlayStation 3-konsolen skiljer sig frÄn andra elektroniska enheter, i sjÀlva verket Àr den kÀnd för att vara ganska krÀsen nÀr det kommer till att fÄnga video. Som sagt, det Àr viktigt anvÀnd en PlayStation 3-kompatibel videobandspelare. Observera att trots de hinder du kan observera Àr det möjligt att spara data och spel frÄn PS1- OCH PS2-spel till PS3.

MÄnga anvÀndare har stött pÄ en obehaglig överraskning med köpet av en interceptor som Àr inkompatibel med konsolen. Med detta sagt rekommenderar vi att du informerar dig sjÀlv för att hitta den som passar Playstation 3.

0 Shares