Hur spelar jag in dina telefonsamtal på en Android-mobil?

Kanske av någon speciell anledning måste du spela in dina telefonsamtal. Det kan bero på att du har att göra med vissa företag eller vissa individer, och samtalen säger saker som måste lämnas in. För detta har vi förberett den här artikeln som kan hjälpa dig att göra detta i ditt dagliga liv på en Android-telefon. Men innan vi börjar genomgången, låt oss titta på några viktiga punkter.

Är det lagligt att spela in telefonsamtal?

Om du är i Brasilien är det coolt, men med reservationer. Lag nr. 9.296/1996 säger att inspelning av samtal är lagligt när den utförs av en av samtalspartnerna utan den andras vetskap, som i fallet med att spela in ditt eget samtal.

Att spela in andras konversationer – till exempel att installera applikationen på en tredje part utan deras medgivande – är dock olagligt, om du inte har en laglig grund för det, såsom ett brott mot telefonsekretess som bestäms av en domare, till exempel .

Bilder som illustrerar telefonsamtal

Om du inte bor i Brasilien är det viktigt att informera dig då lagen skiljer sig från en plats till en annan. Till exempel i Storbritannien får du spela in samtal men du får bara göra det om det används för personlig inspelning. Att dela inspelningar är olagligt.

I andra länder anses det vara olagligt att börja spela in. Vi kan inte berätta om reglerna och lagarna i alla länder här, så innan du börjar spela in ditt samtal, leta efter lagarna i ditt land. Undersök dem, eftersom det är något viktigt och obligatoriskt som måste kontrolleras innan du börjar göra något.

Behöver jag en app för att spela in samtal på Android?

Det finns två sätt att spela in dina telefonsamtal på Android: Via appar eller via en inspelare. Standardinspelarens metod kan vara riktigt konstig, men om du vill kan du välja appen.

Men om du inte är ett fan av appar och är orolig för dina inspelningar kan en brännare vara svaret. För att använda en, ring bara ditt samtal på högtalartelefonen. Naturligtvis när du gör det, är det bättre att ingen är i närheten för att lyssna.

Förutom att vara mer praktisk kan en brännare vara ännu säkrare. Dina inspelningar kommer inte att sparas i en app, du vet inte ens vad du ska göra med din data. Det finns många specifika inspelare för denna typ av situation, letar efter den enklaste du kan hitta för maximalt R$ 200,00. Men om du i ditt fall vill ha något professionellt som är Bluetooth och skicka allt till din mobiltelefon, kan värdet gå upp till R$ 900,00.

Men om du fortfarande vill använda en brännare, men inte vill ha något av dessa alternativ, kan du göra andra metoder. En av dem är att använda din bärbara dator som en brännare, vissa datorer har redan den här funktionen inbyggt, eller erbjuder den här funktionen genom program. Men om du inte heller vill använda en dator är det möjligt att använda en andra mobiltelefon, eftersom vi vet att mobiltelefoner kommer med denna funktion inbyggt. Så du kan sätta en Android på högtalartelefonen och den andra kan du aktivera inspelaren.

Om i ditt fall en inspelare kan vara dålig, låt oss se nedan om hur man använder en applikation som kan vara till stor hjälp på din Android.

Hur man använder en app för att spela in telefonsamtal

En app kan hjälpa dig

När du söker efter inspelare på Android ser du massor av appar som gör den här funktionen. Det är bra att du kollar appens anteckningar och kommentarer, eftersom vissa kan vara opålitliga och till och med stjäla din information. Så undersök vilka appar du ska använda.

En annan sak att se upp med är mängden behörigheter som appen du har installerat kommer att be om. Det är uppenbart att ja, det kommer att bli nödvändigt att ge vissa tillstånd. Till exempel tillgång till samtal, mikrofoner och lagring, om du blir tillfrågad om fler behörigheter kan något vara fel. Dessutom kan appen lyssna på dig utan att du vet om det, så var försiktig.

Ett förslag som vi ska titta på i den här guiden är Cube ACR-appen. Ladda ner och installera den på din mobil, efter det måste du ge några behörigheter. Efteråt kommer du att behöva aktivera vissa tjänster så att applikationen kommer att spela in allt under samtal. En sak du behöver aktivera är Cube ACR Application Connector till ditt samtal. Slutligen, efter att allt har aktiverats, ring bara ditt samtal.

Nu börjar appen automatiskt spela in så fort du ringer ett samtal. En mikrofon visas på samtalsskärmen som indikerar att allt spelas in. Om du vill är det möjligt att avaktivera mikrofonen under samtalet. När du är klar går du bara till appen så sparas dina inspelningar där. Denna applikation kommer definitivt att hjälpa dig att spela in dina telefonsamtal.

avslutande

Vi hoppas att du med den här guiden kommer att kunna spela in dina telefonsamtal på bästa möjliga sätt. Vi såg möjligheten till en fysisk inspelare och en applikationsinspelare. Lyckades du följa allt vi såg här? Har du några frågor? Säg i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button