Hur sparar jag Twitter-tweets i utkast för att läsa senare i Pocket?

Om du är en Twitter-användare vet du att informationen som genereras på detta sociala nätverk är ganska intressant och uppdaterad. Det man ser på Instagram eller Facebook brukar alltid passera Twitter Först. Med så mycket information som flödar ibland vill du spara något intressant för granskning senare. Därför har plattformen integrerat möjligheten att göra detta, lär dig hur du sparar tweets till Twitter med Pocket.

För att använda Pocket med webbläsaren Google Chrome är det viktigt att aktivera de tillägg som den erbjuder i förväg.

Vad är Pocket? Ta reda på vilka andra funktioner den här appen erbjuder

Tidigare känd som Läs den senare (Läs detta senare) är ett verktyg som låter dig lagra och organisera all slags information från Internet. Du kan ladda ner den gratis och få tillgång till din information när som helst.

Med Pocket kan du spara länkar i molnet och organisera dem med hjälp av bokmärken efter vikt eller intresse. Du kan också lyssna på uppläsningar och använda dem offline.

Du kan njuta av dess tillägg för Google Chrome för att lägga till någon intressant webbplats. Detta tillägg är i sin tur integrerat med Twitter, så att du kan spara dina tweets på Twitter med Pocket.

Pocket är en av de många tillägg som Google Chrome erbjuder för att förbättra din webbläsares drifttid.

Några extra funktioner och ficktrick värda att veta

  • Möjligheten att lagra allt från webbadresser till YouTube-videor, appar, låtar och självklart kan du spara dina tweets på Twitter med hjälp av Pocket.
  • Dessutom kan du organisera det med taggar som du lägger till varje gång du sparar något. Detta är ett viktigt knep eftersom det kommer att förhindra att det blir ett arkiv med onödig information.
  • De använder den också för att skapa en liten Amazon Kindle-läshistorik för att skicka meddelanden och spara för att läsa senare.
  • Eftersom det är en applikation främst för läsning, möjliggör modifiering av texter så att det kan göras bekvämt och utan att anstränga ögonen mer än nödvändigt. Du kan ändra teckensnittsstil och storlek, ljusstyrka och bakgrund för texten. Och om du inte gillar rena gränssnitt kommer den med ett mörkt läge som också hjälper till att spara batteri.
  • Som ett socialt nätverk kan du anpassa din profil och skapa utvalda listor som andra användare kan se. Gilla andra artiklar från tredje part och dela dem med följare.
  • Du behöver inte nödvändigtvis ladda ner den till din mobila Android-enhet eftersom du kan komma åt ditt konto via sökmotorn. På så sätt kommer du att ha samma funktioner på samma sätt och det är effektivt om du inte har telefonen till hands men vill spara något.
  • Det finns ett extra knep som kan komma väl till pass om du har en trasig mobiltelefonskärm eller om du bara inte kan röra den. Tanken är att du kan använda telefonens volymknappar för att styra sidrullningen.

Lär dig hur du sparar dina tweets på Twitter med Pocket med tillägget

När du har det i Google Chrome, gå till “inställningar“Och i avsnittet”Snabba spartjänster“Du kommer att se olika sidor som den är integrerad med. Välj ett socialt nätverk för att kunna spara dina tweets på Twitter med Pocket efter att du har loggat in.

Du kan hitta alternativet spara i fickan bredvid knapparna “Jag gillar”, dela och vidarebefordra. Genom att helt enkelt trycka på den kommer du att spara denna information på ditt konto och du kommer att kunna komma åt den från vilken plattform som helst.

Twitter är värt att komma ihåg Du kan också lägga till i “Sparade objekt” finns i avsnittet “Att dela“. Detta gör det också möjligt att spara tweets, bara att det sparar dem i vilken ordning du väljer dem.

Liksom Pocket finns det många tillägg som Google Chrome erbjuder, leta bara efter en som passar din uppgift bäst. En av fördelarna med Chrome är att den också låter dig installera tillägg från din Android-enhet.

Relaterade Artiklar

Back to top button