Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur sparar jag Safari-bilder på min iPhone eller iPod Touch? (Exempel)

Iphone är en av de bästa produkterna som har uppfunnits på länge. Detta beror till stor del på de fantastiska funktionerna de gömmer och det lättnavigerade gränssnittet de arbetar på. Med det i åtanke kommer du att veta svaret på den frågan idag Hur sparar jag Safari-bilder på min iPhone eller iPod Touch?

För alla vet att det är oerhört viktigt att spara dina bilder. Antingen för att du vill komma ihåg något med den, eller för att du bara gillar mig och vill lägga upp den, en spara bilden för att se den senare Det är nästan som en rutin. Trots det finns det många människor som inte vet hur man gör detta i sin webbläsare och det är därför den här handledningen.

Hur sparar jag Safari-bilder på min iPhone eller iPod Touch?

Det första du ska göra är naturligtvis att gå till webbläsaren Safari på valfri Apple-enhet (för att ge dig mer sammanhang rekommenderar jag att du lär dig om produkterna och verktygen som Apple erbjuder).

Gå sedan till webbplatsen eller till avsnittet “Bilder” i Safari (oavsett var den finns, vilken bild som helst kan snabbt sparas på din telefon).

När du söker efter en bild håll den med fingret i några sekunder. Om din webbplats ser väldigt liten ut måste du öka teckensnittet eller sidstorleken i Safari.

Detta ger dig flera alternativ ovanför eller vid sidan av bilden, ett av dem kallas “Spara fototTryck och det är klart. Även om processen kommer att avslutas, om du inte är på Internet där bilden placerades, kommer du att skickas till den, så du måste trycka på Start-knappen för att återgå till huvudmenyn.

Om du vill se den, gå till ditt fotoalbum på rullen (Om du inte vill ha detta, se till att förhindra att dina bilder laddas upp till iCloud) och därifrån till mappen där de alla är lagrade, kommer du att märka att den du sparade nu kommer att dyka upp (det bör noteras att detta inte kommer att försämra kvaliteten eller vara dåligt eftersom det bokstavligen kommer att se ut som om du skulle spara).

Med det är du klar, så du kan säga att du vet svaret på din första fråga Hur sparar jag Safari-bilder på min iPhone eller iPod Touch?allt du behöver göra nu är att testa dina nya kunskaper.

Hur sparar jag GIF?

Om du inte visste Animerade bilder eller GIF-bilder kan också sparas på iPhoneså om du är ett fan av dem, följ bara några enkla steg för att skaffa dem och spara i ditt galleri för alltid.

Det första du behöver göra är att gå till din webbläsare och öppna den normalt Gå till webbplatsen som har den GIF du vill ladda ner. Tryck sedan på bilden i några sekunder tills du ser alternativ för vad du vill göra med den.

Tryck på den med namnet “Spara bild”, Tack vare detta kommer bilden att sparas automatiskt och du kan se den i ditt galleri. Naturligtvis måste du ha märkt att processen är i stort sett densamma, den enda skillnaden är att GIFS-filen kommer att animeras.

Detta beror på att iPhone stöder dessa typer av filervilket innebär att du inte behöver göra något extra för att få dem animerade. Kom ihåg att för att kunna skicka GIF-filer måste du ha kontakter som är iPhone eller har en enhet som är kompatibel med detta format.

Och voila, med det ovan vet du redan tillräckligt för att säga att du inte precis har lärt dig Hur sparar jag Safari-bilder på min iPhone eller iPod Touch? men du upptäckte också att gif-filer laddas ner på samma sätt och utan problem. Gå nu och njut av din kunskap. Men var försiktig, om din GIF är väldigt långsam är det nödvändigt att snabba upp online-animationerna.