Hur spårar eller prenumererar jag på en Spotify-spellista från din mobil eller dator?

Spotify är ett musikaliskt stöd för multimediafiler som du kan spela i realtid. Den här tjänsten ger dig tillgång till miljontals låtar och annat innehåll från artister runt om i världen. En anledning som gör den till en favorit bland många.

Men utan tvekan är det breda urvalet av musik ett utmärkt alternativ när du väljer och laddar ner den som ska spela i vår underhållning. Vi måste vara medvetna om att tider och omständigheter är olika och ibland vill vi inte titta.

Det är då vi bestämmer oss för att ha en preferenslista till vårt förfogande eller så väljer vi den bästa i år när vi måste prenumerera på en spellista eller spellista med alla våra sånger, genrer och stilar.

Idag presenterar vi en guide för hur du kommer åt den. Tja, så här är alla dina låtar kommer att placeras på samma plats och du behöver inte bläddra igenom menyn för att hitta det du hör. Ett klick är allt som krävs för att börja spela det du föredrar att höra.

Steg för att prenumerera på Spotify-spellistan

  • Logga in på ditt personliga Spotify-kontooch gå till
  • Hitta en spellista du vill gå med i.
  • Genom att klicka på en spellista öppnas den och du kommer att kunna se alla låtar i listan.
  • Hitta knappen “titta”. som visas i grönt högst upp på skärmen för att prenumerera på den här listan.
  • Ordet “Watch”, som från början var grönt, blir grått och nu med ordet “Watch” för att indikera att du prenumererar på listan.
  • I den vänstra kolumnen under “Din musik” spellistan är vald och helt till ditt förfogande när du vill höra det.

Förutom att prenumerera på spellistor skapade av andra användare har du även möjlighet att skapa dina egna. Och dela till och med så att andra människor som liknar din smak kan njuta av din bra musik. I alla fall det finns många fördelar med att använda Spotify. Den har en hög tillgänglighet, prenumeranter kan ladda ner album och lyssna på dem offline, lagringen är obegränsad och nedladdningshastigheten är supersnabb.

Vi vet att du vill utöka din upplevelse av detta och många andra saker med denna musiktjänst som kommer att förbättras när du prenumererar och skapar nya spellistor. Och ingen tvekan om det det kommer att öka njutningen av bra musik där du kommer att använda varje utrymme, vare sig det är på jobbet eller på din studieplats, för att inte missa det.

Hur skapar man sin egen Spotify-lista?

Först måste du skapa ett namn som identifierar dig vilken typ av låtar som kommer att kopplas till den här spellistannågot i stil med “Topplista över de bästa balladerna” och sedan klickar du på “Ny lista” som vanligtvis finns på vänster sida av Spotify-appen med ett +-tecken i vilket du blir tillfrågad om namnet du valt din lista.

Efter att ha lagt in listnamnet i den öppna filen är det bäst att: lägg en kort beskrivning för att förklara vilken typ av musik som valts. Dessutom föreslås det att sätta upp en personlig bild som kommer att dra till sig uppmärksamhet och därmed blir allt som du föredrar. Glöm inte att du måste klicka på knappen Skapa för att bekräfta.

I den här aspekten behöver du bara börja lägga till låtar till din spellista. För detta måste du hålla muspekaren över spåret du vill lägga till, och där ser du några punkter på höger sida än när du pekar på en förklaring visas med ordet “Mer” där du måste klicka och en rullgardinsmeny öppnas omedelbart, där du slutligen, för att lägga till en låt, måste trycka på lägg till i spellistan.

På så sätt stannar spåret i den valda spellistan. Nyss gått upprepa processen så många gånger som behövsför att öka antalet låtar. Vi hoppas att du med denna information kommer att bygga en databas med dina favoritlåtar på Spotify och dela dem med dina vänner, om du fortfarande har frågor, vänligen lämna det till mig i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button