Hur söker man efter Telegram-grupper och kanaler från din mobil eller dator? – Hitta nya vänner

Tack vare de senaste uppdateringarna gjorda av Telegram med avseende på dess funktioner, var det mycket tydligt att det fortfarande utvecklas mycket mer än andra snabbmeddelandetjänster som WhatsApp. Med andra ord har Telegram införlivat en funktion där dess användare inte bara bildar sina grupper utan också stannar öppen för andra användare som inte finns i den och utöver de kanaler som också finns tillgängliga.

Nu, om du är en ny användare av Telegram, bör du veta att du måste dra full nytta av denna plattform eftersom den blir mer och mer komplett. Angående sökning efter grupper och kanaler som finns i Telegram här kommer vi att lära dig hur du hittar dem På ett väldigt enkelt sätt. På så sätt kan du njuta av ditt favoritinnehåll, från musik till böcker, så stanna kvar och lär dig mer.

Vad är den största skillnaden mellan Telegram-kanaler och grupper?

Du bör veta att grupper och kanaler som finns på Telegram är en av de bästa idéerna för att hålla kontakten med de olika människor du har samma intresse för ett specifikt ämne. Dessutom är det ett av de enklaste sätten att diskutera och dela din åsikt om ett givet ämne med andra.

Det kommer dock att vara viktigt för dig att känna till skillnaderna mellan Telegram-grupper och kanaler eftersom de inte är samma sak, även om de har samma sätt att dela innehåll och information. Av denna anledning kommer vi att förklara skillnaden mellan det ena och det andra baserat på operationen dessa Du har två alternativ för användare.

På samma sätt, när det gäller grupper, vet vi att detta traditionellt är en grupp människor, och i Telegram kan denna grupp vara består av många personer till skillnad från gränsen som satts av WhatsApp Messenger. Dessutom kan grupper i Telegram inkludera personer som ännu inte finns i din telefons kontaktlista, det vill säga andra personer kan bjudas in att gå med i den gruppen.

Å andra sidan, grupperna som utgör Telegram den kan ändras av någon av dess medlemmar till skillnad från WhatsApp kan bara administratörer göra ändringar som gruppprofilbild, lägga till fler personer och andra ändringar.

Nu, när det kommer till Telegram-kanaler, skiljer de sig från grupper eftersom de är ensidiga. Detta innebär att endast administratörer kan lägga till innehåll till kanalen, och medlemmar kan bara se och dela det med andra personer.

Med andra ord, i annalerna kommer du inte att kunna kommentera eller lägga till innehåll relaterat till ämnet du har på nämnda kanal, till skillnad från grupper där användare kan dela sina åsikter och innehåll.

Vad kan du göra för att hitta Telegram-grupper och kanaler?

Om du letar efter grupper och kanaler som du vill tillhöra, men detta är ämnet du är intresserad av, då måste du följa några små steg för att uppnå det. Kom ihåg att Telegram inte bara är en budbärare, utan nuförtiden öppnade sin verksamhet mycket mer erbjuder fler alternativ, varav ett är grupper och kanaler.

Använd det direkta namnet på den valda gruppen

om du vill vara en del av en grupp på Telegramsedan måste du följa några steg som vi kommer att lära dig och därmed kommer du att kunna tillhöra den grupp du gillar bäst, stegen är:

  1. Gå in i Telegram-applikationen på din mobil eller dator.
  2. Välj nu i sökfältet som representeras av förstoringsglaset.
  3. Ange sedan namnet på gruppen du vill hitta och utför sökningen.
  4. Telegram visar sedan en serie profil-, kanal- och gruppresultat. Nu behöver du välja den intressegrupp du vill tillhöra och välja gruppnamn.
  5. Välj slutligen “Gå med i grupp” så läggs du till i gruppen.

Om du vill gå med i offentliga kanaler

I Telegram kan kanaler vara till stor hjälp om du letar efter ett intressant ämne som du vill studera vidare, sanningen är att du hittar många kanaler som pratar om spel, musik, nyheter, filmer och mer. Därför kommer vi här att lära dig hur du vet hitta kanalen du vill gå med i om honom och att det också är offentligt.

Så för att kunna tillhöra en Telegram-kanal är det första du behöver göra att söka efter den kanalen, det vill säga du måste skriva in ett förstoringsglas som kommer att förse dig med en sökfält där du har att skriva ett ämne av intresse som du vill hitta. Någon kanal . Efter det, Telegram visar dig kanallistan som är relaterade till ämnet som du söker.

Nu, för att tillhöra någon av dessa kanaler måste du välja “Gå med i kanalen” och du kommer senare att bli en del av den kanalen, men se till att kontrollera att den här kanalen verkligen är intresserad av att gå med åt dig.

Vilka är de bästa webbplatserna du kan hänvisa till för att hitta Telegram-kanaler som intresserar dig?

Om du vill hitta många fler kanaler för att se mer innehåll om ett specifikt ämne måste du veta det några webbplatser som kommer att vara till stor hjälp för dig. På dessa sidor hittar du stort utbud av kanaler där du kan bli medlem.

Telegramkanaler

Telegram Channels är en webbplats som tillåter ladda ner kanallista och andra alternativ som du kan använda för att visa mycket mer innehåll som passar din smak. Dessutom är innehållet som kan hittas på Telegram-kanaler klassificerat efter kategori för mer bekvämlighet.

TLGRM

TlgRM är en av Telegrams officiella webbplatser för att hjälpa dig hitta referensflöden om olika ämnen av intresse som är klassificerade, samt hitta klistermärken och spelalternativ.

Relaterade Artiklar

Back to top button