Hur söker eller hittar jag en lÄt utan att kÀnna till namnet frÄn Midomi? (Exempel)

0 Shares

NÄgon gÄng i vÄra liv hörde vi en melodi som vi gillade vÀldigt mycket, men vi vet inte vad den heter eller kommer inte ihÄg texten förrÀn i slutet; detta Àr inte lÀngre ett problem pÄ flera Är det finns applikationer som kan hjÀlpa dig med detta men hÀr ska vi prata om hur man hittar en lÄt frÄn Midomi. Nu, om du har Ätminstone en inspelning pÄ radion, kan du kolla in den hÀr artikeln och lÀra dig om lÄtarna du lyssnar pÄ med appen.

Speciellt om du inte har lyssnat pÄ den igen, men du kommer ihÄg nÄgot om den, kan du frÄn din dator eller till och med din smartphone hitta namnet pÄ lÄten och dess melodi; detta beror pÄ en av onlineapplikationerna som heter Midomi.

DÀrför kommer vi i den hÀr artikeln att visa dig hur du enkelt och enkelt hittar ett musikÀmne; vad kan göras med din fil dator eller frÄn mobiltelefoner med iOS och Android. För sin del slÀppte Google ocksÄ en applikation för att identifiera lÄtar genom att helt enkelt lyssna pÄ dem; som vi Àgnar en recension till pÄ vÄr blogg.

Vad Àr Midomi?

Det Àr en webbapplikation med vilken du kan identifiera och hitta lÄten du letar efter pÄ bÄde din dator och mobiltelefon, du behöver bara sjunga, ljud eller vissla ett musikstycke i tio sekunderoch Midomi-appen kommer att börja testa.

Hur fungerar den hÀr appen?

IgenkÀnnandet av sÄngen följer av detta fungerar med vissa vÄgjÀmförelsealgoritmer att söka och lagra alla resultat som var positiva nÀr du blev nynnande; bÄde med rösten frÄn en och andra personer som letade efter samma lÄt.

Naturligtvis mÄste du vara registrerad i denna ansökan, tjÀnsten Àr gratis och en internetanslutning eller data pÄ mobilnivÄ krÀvs för att uppnÄ mÄlet; Vi kan ocksÄ höra brummandet frÄn andra anvÀndare som gjorde det pÄ liknande sÀtt som oss.

Efter att ha valt material med originalverk eller tredje parts inspelningprogrammet lÄter dig ocksÄ söka efter en lÄt pÄ YouTube frÄn din webblÀsare.

Hur söker eller hittar jag en lÄt utan att kÀnna till namnet frÄn Midomi?

NÀr det kommer till att hitta en lÄt du gillade mycket, men vars namn du inte kommer ihÄg eller vet, har vi flera alternativ pÄ marknaden; Men för tillfÀllet kommer vi att fokusera pÄ Midomi-plattformen; som, presenterar ett mycket lÀttförstÄeligt grÀnssnitt under sökningen.

DÀrefter kommer vi att nÀmna de steg du behöver följa för att uppnÄ detta mÄl:

  1. Det första steget Àr ange officiell adress av Midomi.com
  2. Efter registrering mĂ„ste vi klicka pĂ„ alternativet “Klicka och sjung eller nynna”Ă€r detsamma som att sĂ€ga “Klicka och sjung eller nynna.”
  3. Sedan “TillĂ„t” aviseringvilket du mĂ„ste acceptera eftersom det Ă€r den som ger input för att anvĂ€nda datormikrofonen.
  4. Sedan du borde börja nynna eller sjunga melodin i lÄten behöver du bara söka i tio sekunder.
  5. Omedelbar applikation sökningen efter resultat börjar.
  6. Efter framgÄngsrika resultat kommer du att manifestera dem i en fil visas med sÄngarens namn.
  7. Om det nu Àr vad du vill du kan köpa musik genom nÀtbutiker.

DÀrför kan vi dra slutsatsen att Midomi för nÀrvarande Àr en bra alternativ nÀr du söker lÄtar om du inte vet vad de heter; frÄn din dator eller mobiltelefon. Nu, om du vill veta Àmnet för en lÄt som du hörde pÄ en YouTube-video, har vi en artikel dÀr vi kommer att lÀra dig att identifiera ett Àmne utan program.

0 Shares