Hur slutar jag ta emot meddelanden frĂ„n Rappi? – Inaktivera Rappi SMS (exempel)

0 Shares

Rappi Ă€r en av de bĂ€sta hemleveransapparna, frĂ€mst för att de har stor publicitet som gör att de kan attrahera partners och kunder. Även om det Ă€r bra ibland kan aggressiv reklam bli irriterande och med det i Ă„tanke kommer du idag att se Hur man slutar ta emot meddelanden frĂ„n Rappi?

Ingen gillar att fÄ produkten i ögonen var 20:e sekund, vilket kan göra motsatsen till vad som Àr sök med annonser, Eftersom Rappi kan vara Àcklig och hata det som bjuds kan Rappi sjÀlvklart inte hatas utan kan stoppas sÄ att han inte bryr sig sÄ mycket.

Hur slutar jag ta emot meddelanden frÄn Rappi?

För att komma rakt pÄ sak och snabbt sluta ta emot meddelanden frÄn Rappi mÄste du först gÄ till appen och öppna den pÄ din telefon (alternativet att radera dessa SMS finns inuti).

VĂ€l inne, klicka pĂ„ din profilikon eller alternativet för att ange din profil, klicka sedan pĂ„ knappen som heter “Aviseringscenter”, I det hĂ€r avsnittet fĂ„r du tre aktiverade alternativ (de indikerar hur aviseringar skickas till dig).

Klicka pĂ„ “SMS” och se till att det blir frĂ„n grönt till grĂ„tt, tryck sedan pĂ„ “Pushmeddelanden“Och voila, tack vare detta kommer Rappi inte lĂ€ngre att skicka dig nĂ„got till din mobiltelefon (pushnotiser Ă€r inte obligatoriska för att radera SMS).

Kom ihÄg att detta Àr det enda sÀttet att ta bort dessa meddelanden eftersom de irriterande annonserna kommer inte att sluta dyka upp Àven efter att jag har raderat och raderat mitt Rappi-konto för alltid (Ditt nummer Àr kopplat till företaget).

SÄ om du helt vill vÀlja bort att ta emot meddelanden frÄn Rappi Àr det bÀttre att följa stegen ovan. TÀnk pÄ att du ibland kan fÄ Rappi-kuponger eller rabattkoder via SMS, sÄ att lÀmna meddelanden avstÀngda för alltid kanske inte Àr sÄ bra, det Àr bÀst om du bara tar bort dem ett tag.

Varför anvÀnder Rappi dessa SMS?

Eftersom den första frÄgan redan har besvarats Àr det dags för dig att se lite mer, vilket kommer att lÀgga till mer sammanhang till ditt sinne och pÄskynda ditt lÀrande. Det Àr dÀrför Rappi fortsÀtter att skicka dessa glada SMS-meddelanden till dig.

Det beror helt enkelt pÄ att det Àr den mest direkta formen av reklam de har, dÄ du sjÀlv godkÀnner att meddelandet skickas efter att ha godkÀnt företagets villkor.

Utan den hÀr typen av meddelanden skulle du inte fÄ erbjudanden, kampanjer och nyheter (eftersom ingen bryr sig om att lÀsa dem i sjÀlva applikationen), sÄ det Àr bÀttre för Rappi om minst en person lÀser innehÄllet pÄ ett annat sÀtt.

Även om detta uppenbarligen Ă€r vĂ€ldigt irriterande, bör du inte skylla pĂ„ företaget eller ta bort appen som den verkligen Ă€r Detta förtar inte hur bra de gör hemleverans.

NÄvÀl, efter det sista du har lÀst vet du redan tillrÀckligt för att sÀga att du kan sluta ta emot Rappis meddelanden nÀr du vill, sÄ du har tagit tillbaka kontrollen över din telefon.

TÀnk pÄ allt som förklaras hÀr (inte bara steg för att eliminera SMS) och anvÀnd det du lÀrt dig vÀl för att bli en expert pÄ sÀndningsteknik. Och om Rappi vid nÄgot tillfÀlle blir vÀldigt irriterande, gÄ vidare och prova ett annat företag.

För att göra detta kan du leta efter artiklar som berÀttar vilken som Àr bÀttre, Glovo, Rappi, Deliveroo, Uber Eats eller OrdersYa? Eller som berÀttar vilka de bÀsta apparna för hemmatsbestÀllning Àr.

0 Shares