Hur skriver jag ut bilder eller dokument med min iPhone? – AirPrint

0 Shares

iPhones medföljer mobiltelefoner De mest anvÀnda mobiltelefonerna i denna klass idag jÀmförs alltid pÄ grund av deras goda egenskaper, men framför allt pÄ grund av kameran. De allra flesta influencers köper dem för att skapa innehÄll, anvÀnda det för kommunikation och annat.

Nu, bortsett frÄn iPhone-kameran, den hÀr typen av mobiltelefon te lÄter dig skriva ut foton och dokument utan att behöva en dator. Om du vill veta hur du gör detta med iPhone-mobiltelefoner, fortsÀtt lÀsa. Sedan visar vi hur du skriver ut ett foto med iPhone och hur du skriver ut ett foto om du inte Àr ansluten till internet.

Vilka Àr stegen för att skriva ut ett foto frÄn iPhone?

För att fÄ tillgÄng till alla funktioner som erbjuds av iPhone-mobiltelefoner Àr det viktigt gÄ igenom nÄgon form av process. Samma sak hÀnder med mÀnniskor som vill skriva ut ett foto frÄn en mobiltelefon. Det finns minst tvÄ sÀtt att skriva ut en bild frÄn iPhone-mobiltelefoner.

Dessa tvĂ„ sĂ€tt kommer frĂ„n en app som heter “AirPrint” och det andra sĂ€ttet Ă€r Förbi nĂ€tverk med Wi-Fi-Ă„tkomst. De tvĂ„ metoderna utförs olika och vart och ett av stegen som ska följas Ă€r mer eller mindre komplicerade att förklara.

Men de kommande tvÄ underÀmnena kommer att förklara var och en av de saker du behöver göra sÄ enkelt som möjligt. DÀrför, du kommer att kunna skriva ut din bild utan problem och anvÀnda iPhone-mobiltelefonen.

Med AirPrint

AirPrint Àr en applikation som mÄnga anvÀnder med sina mobiltelefoner för problemfri fotoutskrift. Om du inte har den hÀr appen pÄ din iPhone kan du gÄ till App Store nu och ladda ner AirPrint.

En gÄng laddas ner till din telefon AirPrint-appendu behöver göra Àr att följa denna process till punkt och pricka:

 1. SlÄ pÄ iPhone-mobiltelefonen
 2. Hitta AirPrint-appen och öppna den
 3. I appen hittar du ikonen “Dela” och trycker pĂ„ den
 4. VĂ€lj sedan “Skriv ut”
 5. VÀlj nu den skrivare du vill anvÀnda för att skriva ut bilden
 6. Efter att ha anslutit mobiltelefonen till skrivaren, fortsÀtt att kontrollera antalet kopior du vill göra och justera detaljerna efter behov
 7. För att avsluta, vĂ€lj den bild du vill skriva ut och vĂ€lj “Skriv ut”

Det Àr allt. NÀr du vill göra ett tryck frÄn bildenDu mÄste upprepa samma process som nÀmns ovan. En sak du behöver veta Àr att för att kunna skriva ut mÄste du aktivera skrivaren, kontrollera att den Àr kompatibel med din mobiltelefon och se till att det finns anslutningsproblem.

Om du inte vet, i iPhone-mobiltelefoner finns det ett sĂ€tt att aktivera “förstoringsglas”-funktionen för att ta en nĂ€rmare titt pĂ„ en del av innehĂ„llet pĂ„ skĂ€rmen pĂ„ mobiltelefonen. Detta Ă€r en funktion som kan anvĂ€ndas pĂ„ mobiltelefonens skĂ€rm sĂ„vĂ€l som pĂ„ mobilens kamera.

AnvÀnda WI-FI-nÀtverket

Med Wi-Fi-anslutningar kan du skriva ut bilder genom att ansluta din mobiltelefon och skrivare till samma nÀtverk. Skrivare inkluderar en wifi-signal och det hÀr Àr den som anvÀnds för att skriva ut bilder. Se vad du behöver göra för att kunna skriva ut ett foto via Wi-Fi:

 1. SlÄ pÄ skrivaren och se till att den skickar en trÄdlös signal
 2. SlÄ nu pÄ din telefonskÀrm
 3. Öppna programmet “InstĂ€llningar”.
 4. I “InstĂ€llningar” gĂ„ direkt till “InstĂ€llningar”
 5. Ange sedan “Wifi”, tryck pĂ„ “VĂ€lj nĂ€tverk” och det valda nĂ€tverket kommer att vara det som din skrivare sĂ€nder
 6. NÀr du Àr ansluten till skrivaren gÄr du till galleriet för att hitta fotot du vill skriva ut
 1. Öppna fotot, fĂ„ tillgĂ„ng till ytterligare alternativ, vĂ€lj det som sĂ€ger “Dela”
 2. Dela bilden med skrivaren, konfigurera det som behövs och skriv ut bilden

NÀr du Àr klar med allt kan du ta en stund av din tid för att lÀra dig se dokument som skrivs ut med din iPhone. Ja det finns ett sÀtt skriva ut bilder med iPhonesdet finns ett sÀtt att skriva ut dokument frÄn en mobiltelefon.

Förutom att skriva ut filer som dokument eller bilder, lÄter iPhone-mobiltelefoner dig öppna ZIP-filer utan besvÀr. Om din mobiltelefon Àr iPhone rekommenderas det Sök information om alla dina alternativ. PÄ sÄ sÀtt kan du fÄ ut det mesta av det.

Vad ska man göra för att skriva ut ett foto om man inte Àr ansluten till internet?

Om du inte har en internetanslutning eller om din skrivare inte har en Wi-Fi-signal att generera kan du vÀlja: anslut skrivaren till wifi-Ätkomstpunkten. Om du har ett modem eller en router hemma kommer du att kunna anvÀnda skrivare som inte har möjlighet att skapa ett Wi-Fi-nÀtverk.

Anslut skrivaren till WI-FI-Ă„tkomstpunkten

om du vill anslut skrivaren till Wi-Fi-nÀtverketmÄste du konfigurera skrivaren. Notera vad du behöver göra:

 1. SlÄ pÄ skrivaren
 2. GÄ till instÀllningsmenyn
 3. Ange nÀtverksinstÀllningarna
 4. GĂ„ till avsnittet “LAN” i nĂ€tverkskonfigurationen
 5. Slutligen vÀljer du om du vill ansluta din skrivare till trÄdlösa nÀtverk och spara dina Àndringar

För att göra allt detta mÄste du anvÀnda en dator med antingen ett Windows-operativsystem eller ett Mac-operativsystem, bara med datorer du kan tillgÄng till instÀllningar skrivare.

0 Shares