Hur skickar man foton och videor på WhatsApp som raderas av sig själva?

En ny funktion låter dig skicka foton och videor på WhatsApp som kommer att raderas automatiskt, ta reda på hur du använder den här funktionen

WhatsApp har släppt en ny funktion i sin app. Det kallas single view, och det fungerar precis som namnet antyder, du kan ladda upp bilder och videor på WhatsApp, som du bara kommer att kunna se en gång. Detta är användbart för personer som delar känsliga eller konfidentiella filer. Låt oss förstå mer av den här funktionen.

Hur fungerar single view?

Innan du använder funktionen är det viktigt att tänka på några saker. Även om läsalternativet är avstängt kommer WhatsApp att låta dig veta när andra ser dina foton och videor. Dessutom meddelar den dig från det ögonblick personen öppnar det du skickade.

Resursen är inte perfekt, även om den raderas efter visning kan användaren komma runt den. Den kan ladda ner bilden eller helt enkelt skriva ut den. I grupper med flera kontakter fungerar funktionen, blockering av kontakter i grupper kommer att kunna se dina uppladdade foton och videor. Uppdateringen kommer ut långsamt, men om du redan har den kan du testa den med personer som inte har nyheterna än.

Låt oss se steg för steg hur man använder denna nya WhatsApp-funktion.

Hur man skickar bilder och videor på WhatsApp som försvinner

  1. Gå först till WhatsApp.
  2. Gå i konversationen med den person eller grupp du vill ha.
  3. Klicka på i meddelandefältet gem ikon.klicka på klippikonen för att ladda upp foton och videor på WhatsApp
  4. Gå till alternativet Galleri.gå till galleri efter det
  5. Välj den bild eller video du vill ladda upp.
  6. Innan du skickar in ser du en nummer ett, klicka på den så aktiveras funktionen.klicka på klippikonen för att ladda upp foton och videor på WhatsApp
  7. Efter aktivering är det bara att skicka in.

Efter det kommer personen bara att kunna se bilden eller videon en gång. Den här nyheten är inte allmänt tillgänglig för närvarande, den kommer ut långsamt. Främst för dem som är en del av Beta.

Slutsats

Vi hoppas att du med den här guiden har kunnat använda den nya funktionen utan några svårigheter. Gillade du den nya funktionen? Uppstod något fel i steg för steg? Låt oss veta i kommentarerna.

Avatar av Nalbert Gomes

Jag gillar det mycket när det kommer till teknik, jag följer noga, uppdaterar mig själv, ägnar mig åt Tekimobile för att utveckla korrekta nyheter, vid rätt tidpunkt.

Relaterade Artiklar

Back to top button