Hur skickar man ett videomeddelande till Telegram-kontakter? – Komplett process

0 Shares

För nÀrvarande Àr en av apparna som sopar upp allt Telegram, som Àr en app för snabbmeddelanden. Det hÀnde mycket funktionell applikation och Ànnu bÀttre Àn WhatsApp, detta beror pÄ de olika uppdateringarna som den gjorde nÀr den inkluderade samtal och andra vÀlbehövliga alternativ som en app för snabbmeddelanden.

Nu, som en del av de senaste Telegram-uppdateringarna, alternativet för videomeddelanden dök upp vilket skiljer sig mycket frÄn att skicka en video. Det hÀr nya alternativet Àr jÀttekul eftersom videomeddelanden lÄter dig skapa GIF-filer med ljud och vara vÀldigt kreativ med dem. SÀttet att skapa ett videomeddelande Àr vÀldigt enkelt, och du kommer att fÄ reda pÄ det senare.

Vad bör du veta om Telegram-videomeddelanden?

Vanligtvis har Telegram-anvÀndare mycket vanliga frÄgor om att anvÀnda detta och mycket mer om de olika uppdateringarna som utförs av appen. LikasÄ finns det ett videomeddelande i de senaste uppdateringarna och du kommer sÀkert att undra Hur fungerar det hÀr alternativet? LÀs sedan vidare sÄ kommer dina frÄgor att besvaras.

De kommer inte att lagras i ditt galleri

Du bör veta att denna nya videosÀndningsuppdatering, kommer inte att lagras pÄ din telefon Till skillnad frÄn att bifoga och skicka en inspelad video, lagras den hÀr pÄ din telefon. MÄnga anvÀndare kommer att Àlska det hÀr nya alternativet eftersom det bara kommer att lagras i chatten du skickar det till.

Finns det en inspelningstidsgrÀns?

Som vilken app som helst stÀllde Telegram ocksÄ in en tidsgrÀns för videomeddelandeinspelning, och denna tidsgrÀns Àr max en minutOm du nÄr den hÀr tiden kommer inspelningen att stoppas automatiskt. Fördelen med detta Àr att du enkelt kan skapa GIF:er.

Du mÄste ha den senaste Telegram-betan installerad

För att njuta av detta nya alternativ mÄste du ha den senaste uppdateringen av Telegram-versionenOm du inte har uppdateringen kommer du inte att kunna hitta det hÀr alternativet i appen du laddade ner pÄ din mobiltelefon.

Du kan fortsÀtta att anvÀnda applikationen medan du tittar pÄ videon

En av fördelarna med den hÀr uppdateringen Àr att nÀr du avslutar appen kommer du att kunna se videomeddelandet utanför chatten, men nÀr du Àr i Telegram-appen, det kommer inte att synas. SÄ om du vill se ett videomeddelande och skriva till en annan av dina kontakter samtidigt kan du göra det utan att oroa dig för att videon kommer att pausas. Det Àr en mekanism som ökar sÀkerheten för dessa meddelanden.

Telegrams senaste uppdatering gav oss nÄgot att diskutera och kanske har mÄnga anvÀndare inte kommit pÄ hur man skickar ett videomeddelande, sanningen Àr att det Àr vÀldigt enkelt och det finns inga komplikationer. För att kunna anvÀnda detta videomeddelandealternativ mÄste du ocksÄ ha den senaste Telegram-betan installerad pÄ din mobiltelefon.

Nu för att njuta av den hÀr uppdateringen mÄste du ange chatten du vill skicka ett videomeddelande till medan du Àr i chatten tryck pÄ mikrofonikonen som visas lÀngst ner i chatten. Senare kommer den mikrofonikonen att förvandlas till en kameraikon och nÀr det hÀnder Àr du redo att skriva ett videomeddelande.

Men nÀr det hÀr alternativet dyker upp Àr allt du behöver göra för att spela in en video tryck och hÄll ned ikonen sÄ startar inspelningen. NÀr du har börjat spela in kan du trycka pÄ inspelningsikonen eller helt enkelt skjuta den mot hÀnglÄset, som verkar fortsÀtta spela in utan att behöva hÄlla det intryckt.

Å andra sidan, nĂ€r du vĂ€l har faststĂ€llt varaktigheten av det, behöver du bara tryck pĂ„ fraktlogotypen för att meddelandet ska skickas till den valda personen. Dessutom Ă€r en av fördelarna med den hĂ€r typen av meddelanden att för vĂ€nner som skickar detta meddelande automatiskt nĂ€r de ser det, kommer det att spelas upp och upprepas om och om igen automatiskt som om det vore en GIF, men det kommer inte att ha nĂ„got ljud, och videonedladdningen kommer inte att gĂ„ lĂ„ngsamt alls.

PÄ samma sÀtt mÄste du göra det för att videoljudet ska aktiveras tryck pÄ videon för att slÄ pÄ ljudet. Nu mÄste du tÀnka pÄ att för att dina vÀnner ska kunna ta emot och spela dessa typer av meddelanden mÄste de ha den senaste uppdateringen för den hÀr appen, annars kommer den inte att dyka upp för dem.

Hur aktiverar man ljud nÀr man spelar upp mottagna videomeddelanden?

Den hÀr nya uppdateringen har vÀckt en hel del nyfikenhet för oss om hur den anvÀnds, och kanske Àr det nytt för dig och andra anvÀndare av denna snabbmeddelandeapplikation. För att kunna lyssna pÄ ljudet frÄn videomeddelandena de skickar till dig mÄste du trycka pÄ meddelandet och automatiskt expanderar och Äterskapar ljudet.

Du mÄste dock rÀkna med det faktum att det vid nÄgot tillfÀlle kanske inte spelar upp ljudet i videomeddelandet, detta kan hÀnda eftersom kanske personen som skickade det till dig tog bort alternativet ljud till videomeddelande vid tidpunkten för leverans.

0 Shares