Hur skickar jag ett meddelande till en Roblox-användare som jag inte är vän med – fixa det

Meddelanden mellan vänner är en av huvuddragen i Roblox; men ibland gör vi det kommunicera med spelare som inte finns på vår vänlista. Därför kommer vi i den här artikeln att svara på frågan: Hur pratar man med en Roblox-person utan att lägga till dem? Vi svarar också Vilka komplikationer kan uppstå när du vill prata med någon du inte har lagt till?

Hur pratar man med en Roblox-person utan att lägga till dem?

 1. Fortsätt för att öppna chatt med numerisk knappsats, om du har Roblox på din PC leta efter snedstreckssymbolen.
 2. Klicka sedan på den tangenten som nästan alltid finns bredvid *-tangenten och Num Lock-tangenten, bara att klicka på den här tangenten öppnar chatten.
 3. Nu, om det är ett tangentbord för en bärbar dator, måste du klicka på Shift-tangenten och sedan på siffran 7, så här ska chatten öppnas.
 4. Om den inte öppnas, tryck på minustecknet och det är det, börja chatta med Roblox-personen utan att behöva lägga till det.

Nu är andra sätt att prata med någon på roblox utan att behöva lägga till det, och detta är Z ‘Sökfält’ och Från användarprofil, som vi kommer att beskriva i detalj senare.

Från “sökfältet”

För att chatta med en Roblox-person utan att lägga till dem från “Sökfältet”, Du behöver bara följa instruktionerna nedan i detalj:

 1. Gå till att logga in på ditt Roblox-konto och sök efter personen du vill chatta med med hjälp av sökfältet högst upp.
 2. Nästa, ange “roblox användarnamn”och klicka på sökikonen så får du en lista med olika alternativ, klicka på den som heter “Personer”.
 3. När du får “resultat av utförd sökning” gå till välj ditt namn från listan som visas.
 4. Du kommer att omdirigeras till profilen för personen du letar efter, även om det inte är din vän, och klicka på Meddelande och sedan Lägg till vän.
 5. Alternativt, gå till att lägga till dem som en vän för att påskynda saker; Förutom att identifiera mottagaren av meddelandet, kommer du också att se var du ska placera ämnet och meddelandet.
 6. Ge information om ditt beslut och skriv en trevlig text så kan den här personen svara dig även om han inte är en vän.
 7. Sedan, efter att ha skickat meddelandet till ikonen i det nedre hörnet, är det ditt ansvar automatiskt få ett meddelande om ett skickat meddelande.
 8. Om något går fel kommer du att se ett meddelande som säger “Du kommer inte att kunna skicka meddelandet, här är en förklaring.”

Med användarprofil

För att chatta med en Roblox-person utan att lägga till dem i deras användarprofil, Du behöver bara följa instruktionerna nedan:

 1. Fortsätt att söka efter det namn som personen identifieras med letar efter, eller gå till “deras profilsida”.
 2. Om personen du letar efter för närvarande är med i ett Roblox-spel och går med på att följas av andra medlemmar, kommer du att se alternativet “gå med i spelet”.
 3. Det här alternativet kommer att visas “i sökresultat eller på din profil”; Klicka sedan på “gå med i spelet” så kommer du att gå med i spelet som användaren är med i.

Vilka komplikationer kan uppstå när du vill prata med någon du inte har lagt till?

Bland de komplikationer du kan få när du vill prata med någon du inte har lagt till är detta du kan bli lurad, de kan ge dig omoralisk information, bland andra. Därför kommer du hela tiden att få förklarat hur du använder chattfilter som blockerar information och vad som kan hända med helt okända användare.

Chattfilter som blockerar information

Eftersom komplikationer kan uppstå när du vill prata med någon du inte har lagt till har Roblox extrema standarder och integritetsåtgärder.

Till exempel, har chattfilter för att blockera privat information Roblox-medlemmar samt information som inte är lämplig.

För medlemmar som är 12 år eller yngre, specifika filter placeras som är skyddade Dina personliga detaljer. Samtidigt hålls all olämplig information under full kontroll; istället kan medlemmar över 13 år uttrycka sig mer fritt. Men med hänsyn till reglerna, integritetsåtgärder och all information som inte är lämplig, om tillämpligt.

Helt okända användare

Det finns ännu fler komplikationer med helt okända användare när det kommer till att vilja chatta med dem även om du inte har lagt till dem. Och ännu mer när Roblox består av ett stort antal mycket unga medlemmar som främst behöver skydda sin integritet så att de inte blir lurade på grund av oerfarenhet.

Det är synd att anmäla det, men det finns illvilliga människor som inte kommer att tveka att dra fördel av de yngstas oskuld, gillar barn att få pengar av demtill den grad av omoral. Och detta är bara ett exempel på de olika skadliga saker som kan hända dem, eftersom det finns många dyra föremål på Roblox som medlemmar kan byta.

Det är inte orimligt att misstro främlingar, och till viss del är det förståeligt på grund av den enorma fara som illvilliga människor utgör.

Relaterade Artiklar

Back to top button