Hur skapar och sparar man ljud- eller textanteckningar med Google Keep?

0 Shares

Sen fÄr vi se hur du skapar och sparar text- eller ljudanteckningar med Google Keep för Android. En applikation som du utan tvekan mÄste ha installerat pÄ din enhet.

Vi kan inte förneka att Google Keep Àr en av de bÀsta apparna du kan installera pÄ din enhet. Tack vare det har vi ett komplett anteckningsblock med ytterligare funktioner som Àr vÀldigt anvÀndbara, som att spela in röstmemon.

PÄ sÄ sÀtt förbÀttrar vi anteckningsprocessen i alla avseenden. Inte bara det, vi kan göra det snabbare. Om inte kan vi ocksÄ göra anteckningar medan vi utför andra aktiviteter med vÄr röst.

Keep kan konvertera allt ljud till text pÄ nÄgra sekunder. Du kommer att ha en anteckning inline och en annan med ljud. NÄgot som kan vara vÀldigt anvÀndbart beroende pÄ situation och fall.

Nedan finns en komplett handledning som du kan lÀra dig med bara nÄgra fÄ steg för att skapa och spara ljud- eller textanteckningar med vÄr goda vÀn Google Keep. Detta Àr en mycket enkel process som du kommer att kunna anvÀnda, speciellt om du vill spara anteckningar.

Hur man skapar en ljudanteckning i Google Keep

Det första du behöver göra Àr att öppna Google Keep. Om du nu tittar lÀngst ner pÄ skÀrmen kan du hitta mikrofonikonen. Genom att trycka pÄ den mÄste du ge appen tillÄtelse för att kunna anvÀnda enhetens mikrofon. Om du redan har behörighet kommer ingenting att visas.

NÀr du gör detta mÄste du börja prata. Du kan göra detta sÄ lÀnge du vill. NÀr du Àr klar, sluta bara prata sÄ slutar Keep automatiskt spela för att skapa den anteckningen.

Automatiskt Keep kommer att spela in ljudetmen ocksÄ kommer att skapa text frÄn ljudet. SÄ det Àr viktigt att tala högt och tydligt sÄ att Keep kan översÀtta allt du sÀger till text. Du kan repetera ljudet nÀr du vill och du har Àven den text du vill ha.

Uppenbarligen Àr den hÀr Google Keep-funktionen vÀldigt anvÀndbar för Jag har en text om vad vi pratar om i ljud. Mer Àn en gÄng kan det ocksÄ vara anvÀndbart nÀr vi vill pÄpeka nÄgot och vi mÄste göra det snabbt, inget bÀttre Àn att göra det med ljud, med vetskapen om att vi ocksÄ kommer att ha det i texten.

Skapa och spara ljud- och textanteckningar i Keep

Som du kan se Àr det en mycket enkel process. Vi kan inte förneka att Google Keep höll pÄ att pressa ut Evernote under en lÄng tid efter att det mer Àn nÄgot annat fokuserat pÄ att möta behoven hos proffs.

Keep Àr ganska praktiskt, sÄ vi kan föra register och skriva ner vad vi gillar. Dessutom Àr det Google som gör att vi kan synkronisera med Android-kontot mellan dess webbversion och Android-applikationen. Detta ger oss utan tvekan en vÀrld av möjligheter och framför allt mycket komfort.

Etiketter och olika metoder för att utveckla dem Àr sÀtt att kategorisera dina anteckningar. Detta Àr ett mÄste-program pÄ din mobila enhet eftersom du aldrig vet nÀr det kan vara ganska anvÀndbart.

Allt som allt, lite Keep, vi har en anteckningsbok om steroider. Eftersom det inte Àr ett anteckningsblock dÀr vi bara lÀgger till vanlig text som vi gör med Windows anteckningar. Om inte sÄ Àr det en komplett app med mycket anvÀndbara funktioner som de vi nÀmnde ovan.

0 Shares