Hur skapar och skickar man pÄminnelser eller planer pÄ Facebook eller Messenger frÄn en mobiltelefon eller dator?

0 Shares

Tydligen finns nÀstan alla mÀnniskor vi kommer i kontakt med pÄ olika sociala nÀtverk, allt frÄn de flesta vanligt som Facebookoch Àven andra som inte Àr sÄ vanliga eller som Àr sÀrskilt tillÀgnade specifika eteriska eller sociala grupper.

Hur som helst, vid det hÀr speciella tillfÀllet ville vi prata specifikt om sjÀlva Facebook, sÀrskilt sedan funktionens utseende Skapa pÄminnelser som du tycker att du bör vara medveten om.

MÄnga av vÄra lÀsare och till och med anvÀndare pÄ bÄde forum och sociala nÀtverk har nyligen frÄgat oss hur man skapar Facebook-pÄminnelser, sÄ idén med den hÀr artikeln Àr relaterad till att erbjuda dem all slags information dÀrför, vilket kan vara relevant för dig.

Sanningen Àr att i Facebook messenger PÄminnelser kan skapas med ett datum och en tid, och efter att de Àr klara kommer pÄminnelsen att skickas via Messenger till alla anvÀndare som Àr en del av chatten.

Om du aldrig har anvÀnt Facebook Messenger, Àven om det kan vara lite konstigt, mÄste du veta att det hÀr Àr en fantastisk mobilapp för att kommunicera mellan mÀnniskor. MÄnga anvÀndare tror till och med att det handlar mer om deras chattar praktisk Facebook-messenger Àn WhatsApp sjÀlv, Àven om detta Àr mer bekant.

Dessutom vill vi i den hÀr artikeln fokusera pÄ Facebook-pÄminnelserdÀrför kommer vi att erbjuda dig en stor mÀngd information som vi anser bör beaktas.

PĂ„minnelse om Facebook-evenemang

Tja, det första du mÄste tÀnka pÄ i detta avseende Àr att du mÄste ha en Facebook-anvÀndare vilket i princip motsvarar att ha Facebook Messenger-anvÀndare. Om du har tÀnkt pÄ det och du redan har det hittar du ett meddelande med datum och tid, ladda ner Facebook Messenger pÄ din mobiltelefon för att vara medveten om alla hÀndelser.

SjÀlva appen Àr gjord för detta, sÄ att du kan lÀgga till specifik text förutom att lÀgga till datum och tid. Du mÄste vÀlja ett alternativ stÀll in en hÀndelsepÄminnelseoch vi fortsÀtter.

Det första blir att stÀlla in grundlÀggande pÄminnelserbland annat kan vi analysera nÄgra, till exempel om en pÄminnelse kommer att avaktiveras vid en viss tidpunkt, eller om vi vill att den ska ljuda eller avisera 15 minuter före en specifik utlösning.

Till detta mÄste vi lÀgga till möjligheten att konfigurera en pÄminnelse för alla datum och tider som vi anser vara lÀmpligast för honom. DÄ kommer en pÄminnelse att visas högst upp pÄ skÀrmen nÀr du har öppen konversation.

Du kan ocksÄ helt byta namn pÄ hÀndelsen, som kommer att visas i pÄminnelsen nÀr den tillkÀnnages alla anvÀndare. Dessutom mÄste du veta att pÄminnelsen kommer att dyka upp pÄ telefonerna till alla chattmedlemmar vid angivet datum och tid. Naturligtvis mÄste du veta att anvÀndare som har fÄtt pÄminnelseaviseringar avstÀngda inte kommer att meddelas.

Vilka Àr fördelarna med att anvÀnda Facebook-evenemang?

Facebook Àr en av de sociala media som har det högsta antalet anvÀndare har lagt till ett antal funktioner, förbÀttringar och tillÀgg under Ären vilket Àr stora fördelar för de som har ett konto pÄ denna plattform.

En av dessa funktioner Àr hÀndelser som presenteras som ett verktyg för att meddela eller informera om en hÀndelse som Àr pÄ vÀg att intrÀffa. Dessa har ett antal fördelarInklusive:

  • Vikning Ă€r möjlig ett varumĂ€rke för allmĂ€nheten och marknadengenom att kunna förklara fördelarna och kĂ€nna igen eventuella tvivel som kan uppstĂ„.
  • Du kommer att lĂ€ra kĂ€nna den större publiken du har intresse för evenemanget dĂ€rmed utökar konsumtionsnĂ€tet.

Evenemangen anvÀnds till stor del av nÀtbolag deras varumÀrken, eftersom det vÀcker intresse för vad som ska presenteras, men kom alltid ihÄg att evenemangens framgÄng och deras största fördel Àr att de har: före, under och efter evenemanget kan du ocksÄ skapa vÀldigt enkelt.

Slutligen bör du veta att vi kan tillÀmpa denna procedur pÄ enheter Android, iOS och Windows Phone otydligt

Lyckades du göra de första pÄminnelserna? Facebook messenger med det steg för steg?

0 Shares