Hur skapar man ett tillfĂ€lligt e-postkonto i Yopmail? – Gratis och enkelt (exempel)

0 Shares

Att skapa ett tillfÀlligt e-postkonto i Yopmail Àr den perfekta processen för dem som bara behöver ett e-postkonto för en dag eller nÄgra timmar. Efter det Àr allt du behöver göra att logga in pÄ dina tillfÀlliga Yopmail-e-postkonton.

Definitivt, Yopmail Àr det perfekta alternativet eftersom det ger liknande alternativ som finns i de mest populÀra e-postmeddelandena. Dessutom, om du inte vill dela din huvudsakliga e-post, Àr detta ett alternativ till att enkelt skapa ett tillfÀlligt e-postmeddelande med Mailinator.

Nackdelen Àr att du bara kan skicka mejl till personer eller konton som har samma Yopmail-tjÀnst.

I det hÀr avsnittet kommer jag att lÀra dig hur du skapar ett konto tillfÀllig e-post i Yopmail PÄ ett enkelt sÀtt.

Skapa ett tillfÀlligt konto med Yopmail

Om du vill skapa ett tillfÀlligt e-postkonto med Yopmail dÄ det bara kommer att anvÀndas under en kort tid och dÀrför vill du inte att registreringen ska ta lÄng tid.

För att skapa ett tillfÀlligt konto med Yopmail behöver du bara följ processen enligt följande att jag ska lÀra dig nu.

Du mĂ„ste anvĂ€nda din favoritwebblĂ€sare för att gĂ„ till den officiella Yopmail-webbplatsen i adressfĂ€ltet och trycka pĂ„ “Stiga pĂ„“.

NĂ€r du Ă€r pĂ„ den officiella webbplatsen behöver du bara ange namnet som du vill skapa din e-post med och klicka “Kolla din mail”för att se om det namnet Ă€r tillgĂ€ngligt.

Om det inte Ă€r tillgĂ€ngligt har du ocksĂ„ möjlighet att slumpmĂ€ssigt skapa ett konto genom att klicka pĂ„ alternativet “E-postgenerator”.

NÀr ditt e-postnamn Àr aktivt kommer webbplatsen att skicka dig direkt till din e-postpanel. Som du kan se Àr Yopmail-panelen vÀldigt lik vilken annan e-postpanel som helst Det Àr vÀldigt lÀtt att anvÀnda.

Du kommer att kunna verifiera mottagna e-postmeddelanden, du kan skicka e-postmeddelanden, men bara till konton som ocksÄ Àr Yopmail. Detta kommer att slutföra processen med att skapa en tillfÀllig E-postadress.

Om du vill Äterskapa ytterligare ett tillfÀlligt e-postkonto Àr det bara att göra det gÄ tillbaka till huvudfönstret, kontrollera om e-postnamnet Àr tillgÀngligt och det Àr allt.

Om du vill skapa ett e-postkonto via mobiltelefon behöver du bara följa samma steg som jag lÀrde dig tidigare.

Hur anvÀnder man Yopmail e-post?

Visst nÀr du skapar ett tillfÀlligt e-postkonto i Yopmail, det har vissa begrÀnsningar, jÀmfört med andra populÀra posttjÀnster.

DÀrför Àr det viktigt att veta hur man anvÀnder det korrekt sÄ att du kan uppnÄ bÀttre resultat i ditt dagliga liv.

Först och frÀmst kan du anvÀnda den hÀr typen av e-post för att anvÀnda dem pÄ de webbplatser som krÀvs för registrering.

Du kan undvika att ta emot reklammejl information som du inte vill ha i din huvudsakliga e-post dÄ du kan anvÀnda denna tillfÀlliga e-post.

Det finns hemsidor som vid en första anblick inte Àr sÀrskilt sÀkra, sÄ du tar hand om bl.a. för dina personuppgifter pÄ sÄdana webbplatser.

Den enda detaljen Àr att du behöver kontrollera om webbplatserna dÀr du ombeds ange din e-postadress Àr kompatibla med Yopmail-e-post.

För, naturligtvis, sajter som Twitter, Facebook, Instagram och vissa andra sociala nÀtverkssajter tillÄter inte anvÀndningen av detta e-postmeddelande.

MÄnga vet att en internethacker kan stjÀla information och sedan sÀlja den.

Genom att anvÀnda den hÀr typen av e-post kan du vara lite sÀkrare eftersom informationen i den kommer att raderas inom nÄgra timmar.

Det Àr dÀrför jag kan sÀga det de tvÄ bÀsta funktionerna som denna typ av e-post fyller tillfÀlligt Àr att sÀkerstÀlla större sÀkerhet.

Och möjligheten att komma Ät de webbplatser som vÀcker nyfikenhet, men frÄga efter din e-postadress.

0 Shares