Hur skapar man ett tillfälligt e-postkonto i Yopmail? – Gratis och enkelt (exempel)

Att skapa ett tillfälligt e-postkonto i Yopmail är den perfekta processen för dem som bara behöver ett e-postkonto för en dag eller några timmar. Efter det är allt du behöver göra att logga in på dina tillfälliga Yopmail-e-postkonton.

Definitivt, Yopmail är det perfekta alternativet eftersom det ger liknande alternativ som finns i de mest populära e-postmeddelandena. Dessutom, om du inte vill dela din huvudsakliga e-post, är detta ett alternativ till att enkelt skapa ett tillfälligt e-postmeddelande med Mailinator.

Nackdelen är att du bara kan skicka mejl till personer eller konton som har samma Yopmail-tjänst.

I det här avsnittet kommer jag att lära dig hur du skapar ett konto tillfällig e-post i Yopmail På ett enkelt sätt.

Skapa ett tillfälligt konto med Yopmail

Om du vill skapa ett tillfälligt e-postkonto med Yopmail då det bara kommer att användas under en kort tid och därför vill du inte att registreringen ska ta lång tid.

För att skapa ett tillfälligt konto med Yopmail behöver du bara följ processen enligt följande att jag ska lära dig nu.

Du måste använda din favoritwebbläsare för att gå till den officiella Yopmail-webbplatsen i adressfältet och trycka på “Stiga på“.

När du är på den officiella webbplatsen behöver du bara ange namnet som du vill skapa din e-post med och klicka “Kolla din mail”för att se om det namnet är tillgängligt.

Om det inte är tillgängligt har du också möjlighet att slumpmässigt skapa ett konto genom att klicka på alternativet “E-postgenerator”.

När ditt e-postnamn är aktivt kommer webbplatsen att skicka dig direkt till din e-postpanel. Som du kan se är Yopmail-panelen väldigt lik vilken annan e-postpanel som helst Det är väldigt lätt att använda.

Du kommer att kunna verifiera mottagna e-postmeddelanden, du kan skicka e-postmeddelanden, men bara till konton som också är Yopmail. Detta kommer att slutföra processen med att skapa en tillfällig E-postadress.

Om du vill återskapa ytterligare ett tillfälligt e-postkonto är det bara att göra det gå tillbaka till huvudfönstret, kontrollera om e-postnamnet är tillgängligt och det är allt.

Om du vill skapa ett e-postkonto via mobiltelefon behöver du bara följa samma steg som jag lärde dig tidigare.

Hur använder man Yopmail e-post?

Visst när du skapar ett tillfälligt e-postkonto i Yopmail, det har vissa begränsningar, jämfört med andra populära posttjänster.

Därför är det viktigt att veta hur man använder det korrekt så att du kan uppnå bättre resultat i ditt dagliga liv.

Först och främst kan du använda den här typen av e-post för att använda dem på de webbplatser som krävs för registrering.

Du kan undvika att ta emot reklammejl information som du inte vill ha i din huvudsakliga e-post då du kan använda denna tillfälliga e-post.

Det finns hemsidor som vid en första anblick inte är särskilt säkra, så du tar hand om bl.a. för dina personuppgifter på sådana webbplatser.

Den enda detaljen är att du behöver kontrollera om webbplatserna där du ombeds ange din e-postadress är kompatibla med Yopmail-e-post.

För, naturligtvis, sajter som Twitter, Facebook, Instagram och vissa andra sociala nätverkssajter tillåter inte användningen av detta e-postmeddelande.

Många vet att en internethacker kan stjäla information och sedan sälja den.

Genom att använda den här typen av e-post kan du vara lite säkrare eftersom informationen i den kommer att raderas inom några timmar.

Det är därför jag kan säga det de två bästa funktionerna som denna typ av e-post fyller tillfälligt är att säkerställa större säkerhet.

Och möjligheten att komma åt de webbplatser som väcker nyfikenhet, men fråga efter din e-postadress.

Relaterade Artiklar

Back to top button