Hur skapar man ett konto i Bitcoins kryptovaluta plĂ„nbok? – Steg för steg (exempel)

0 Shares

Bitcoin kommer att stanna hÀr och av denna anledning mÄste vi skapa ett konto bitcoin plÄnbok för att spara denna och andra kryptovalutor pÄ marknaden.

Att bestÀmma sig för en Àr svÄrt, titta bara pÄ antalet plÄnböcker som finns idag och de erbjuder alla en mÄnga fördelar, bekvÀmligheter och fördelar.

Även om vi kan se att det redan finns ett fĂ„tal av dem och de Ă€r godkĂ€nda av mĂ„nga. Idag visar vi dig tvĂ„ av dem och visar dig steg för steg hur du skapar ett konto.

Kryptovaluta Àr pÄ modet nu eftersom det gör att internetanvÀndaren kan sÀkra och verifiera transaktioner. Det finns mÄnga sÀtt att fÄ dem, oavsett om du köper eller sÀljer dem via Paypal eller anvÀnder webbplatser som hjÀlper dig att bryta Bitcoin snabbt och enkelt. enkelt och enkelt och du kan göra det frÄn vilket land som helst.

Skapa ett Bitcoin-plÄnbokskonto med Atomic Wallet

Denna stationÀra plÄnbok har alternativet lagra bitcoins utan problemsamtidigt tillÄter det oss att ha mÄnga andra kryptovalutor.

Dessutom har den sin egen egen tokenrÀknar med ett remissprogram för att fÄ mer och har ett ganska konsoliderat valutavÀxlingssystem.

Ladda ner och installera Atomic Wallet

För att vi ska skaffa och skapa ett Bitcoin-plÄnbokskonto i den hÀr appen mÄste vi först gÄ till dess officiella hemsida och klicka pÄ nedladdningslÀnken.

Atomic Wallet Àr kompatibel med mÄnga systemoch det fungerar vÀldigt bra. SÄ det spelar ingen roll om vi anvÀnder Windows eller Linux, vi kan njuta av det.

Det ideala Àr förstÄs att vi har en 64-bitarsversion av arkitekturen, sÄ vi ger en mindre marginal för krascher med mera.

NĂ€r vi har installerat, dubbelklicka bara eller högerknappen “Att springa“Och vĂ€nta tills den Ă€r helt installerad.

Skapa en ny plÄnbok och stÀll in ett lösenord

NĂ€r du öppnar programmet kommer ett fönster att dyka upp med blĂ„ bakgrund och applikationsikonen, nedanför finns en knapp med orden “Ny plĂ„nbok“Y”ÅterstĂ€ll frĂ„n sĂ€kerhetskopia“.

Naturligtvis kommer vi att vÀlja det första alternativet och dÀrmed ge lösenordet. För större sÀkerhet Àr det viktigt att placera en av en viss komplexitet.

NĂ€r vi vĂ€ljer den som vi vill definiera som upplĂ„sningsnyckel, skriv in den igen i bekrĂ€ftelsefĂ€ltet och klicka pĂ„ “Ange ett lösenord“.

Glöm inte att spara “Backup Words”

Slutligen, innan vi avslutar skapa ett konto i Bitcoin-plĂ„nboken, kommer programmet att förse oss med “Extra ord“Eller animerade ord.

Tack vare dem kan vi ÄterstÀlla vÄrt konto i hÀndelse av att vi har tappat bort lösenordet eller behöver installera applikationen pÄ en annan enhet och dÀrmed inte förlorar vÄra tillgÄngar.

Om vi ​​har lyckats spara den kan vi avsluta processen för att skapa plĂ„nbok genom att klicka pĂ„ knappen “NĂ€sta“Och sedan in”Komma igĂ„ng med Atomic“.

Skapa en Coinomi-plÄnbok för att lagra dina bitcoins

Coinomi plÄnbok ingÄr app relativt ny och fortfarande anpassar förbÀttringar till sin plattform, men det har fascinerat kryptovalutagemenskapen frÄn början.

Ladda ner programmet för att skapa ett plÄnbokskonto

Som alltid Àr det första steget att hitta filen Coinomi officiella webbplats frÄn en webblÀsare eller direkt frÄn en lÀnk och börja ladda ner programmet.

Liksom Atomic erbjuder denna plÄnbok oss flera versioner för olika operativsystem som t.ex MacOS eller Windows. Vi vÀljer den vi behöver, vÀntar pÄ nedladdningen och fortsÀtter med installationen.

Skapa en ny “plĂ„nbok”

För att vi ska kunna skapa ett Bitcoin-plĂ„nbokskonto med Coinomi mĂ„ste vi öppna programmet och klicka pĂ„ den gröna knappen som sĂ€ger “Skapa en ny plĂ„nbok“.

BehĂ„ll “Ă„terstĂ€llningsfras”

Coinomi, som mÄnga andra plÄnböcker stationÀr dator eller mobiltelefonger oss nÄgra skyddsord för att ÄterstÀlla vÄrt konto, Àr det viktigt att kopiera och klistra in dem nÄgonstans sÀkert.

Ange ett starkt lösenord för att skapa ditt plÄnbokskonto

Detta tar oss till nÀsta avsnitt dÀr vi mÄste stÀlla in ett lösenord för att lÄsa upp appen, som kommer att frÄga oss varje gÄng vi gÄr in.

Som alltid rekommenderar vi det anvÀnd en sekvens av siffror och bokstÀver en viss komplexitet för att skydda vÄra tillgÄngar frÄn vem som helst.

Appen kommer sedan att be oss att vÀlja beloppet av dina föredragna valutor som ska Äterspeglas i ditt saldo och sedan acceptera anvÀndarvillkoren innan du kan skapa ett konto i en Bitcoin-plÄnbok och dra full nytta av appen.

Att ha en virtuell plÄnbok kommer att vara till stor hjÀlp för att spara kryptovalutor snabbt och enkelt, men du mÄste komma ihÄg att dina pengar ocksÄ mÄste sparas och ta hand om hackare som nu Àgnar sig Ät kryptohackning pÄ grund av den enorma effekten av virtuella pengar

0 Shares