Hur skapar man ett e-postkonto eller ett e-postkonto? – Gratis och snabbt (exempel)

0 Shares

Fil e-post frÄn meddelandesystemet har blivit sÄ att sÀga en form av elektronisk identifiering. Du kan anvÀnda den för att konfigurera din webblÀsare, gÄ in pÄ sociala nÀtverk, registrera dig pÄ vilken webbplats som helst som intresserar dig och till och med kontrollera din Gmail-statistik.

Att ha detta viktiga verktyg öppnar dörren till oÀndliga möjligheter och unika möjligheter. Dessa skulle inte vara till ditt förfogande om du inte hade e-postmeddelandet.

Dessutom ger det dig möjlighet att arbeta med honom, ta emot korrespondens, skicka pengar och mycket mer. Att ha det Àr viktigt för att navigera pÄ webben och göra det bÀsta av det om du vill komma in i den digitala vÀrlden fullt ut.

Du har ingen e-postadress och vill skapa en, men vet inte hur? Bra, vi lÀr dig hur du gör detta snabbt och enkelt.

Hur registrerar jag ett e-postkonto hos Google frÄn min dator?

Om vi ​​pratar om e-post Ă€r det bĂ€sta alternativet utan tvekan Google, det Ă€r genom Gmail lĂ„ter dig skapa ett konto gratis. Gmail Ă€r det överlĂ€gset mest populĂ€ra meddelandesystemet med mĂ„nga applikationer anslutna till det.

För att skapa ett Gmail-konto Àr det första du behöver göra att gÄ till din hemsida och registrera dig. Du kan ocksÄ komma Ät sidan direkt genom att klicka hÀr och sedan följa denna steg-för-steg-guide:

Steg 1

VĂ€lj ett alternativ “Skapa ett konto” som visas i det nedre högra hörnet och vĂ€ntar pĂ„ att följande fönster ska laddas.

Steg 2

NĂ€r fönstret har laddats fyller du i formulĂ€ret med ditt riktiga namn, det anvĂ€ndarnamn du vill ha och ditt lösenord. NĂ€r du har angett dina personuppgifter klickar du “NĂ€sta” för att fortsĂ€tta skapa kontot.

Ett rÄd, det Àr klokt att skriva ner den inmatade datan, för om du av nÄgon anledning glömmer bort den sÄ finns den till hands.

Steg 3

Google kommer att be dig att ange fler uppgifter som telefonnummer, födelsedatum, kön och en support-e-postadress. Telefonen och e-postadressen Àr valfria, men att lÀgga till dem Àr vÀldigt praktiskt om du behöver hÀmta din information senare. Om du vill veta hur du enkelt lÀgger till eller Àndrar ett Gmail-telefonnummer, gÄ till den hÀr artikeln.

Steg 4

I nĂ€sta fönster kommer Google att be dig att acceptera e-postmeddelandets anvĂ€ndarvillkor. Vi accepterar villkoren och klickar “Skapa ett konto” och voila, Gmail laddar inkorgen till ditt nya konto.

Om du har följt vĂ„ra tips och inte gjort nĂ„gra misstag bör du redan ha ett mejl i Gmail, det kommer definitivt att hjĂ€lpa dig mycket. Även om det kan finnas tillfĂ€llen nĂ€r du inte har en dator för att skapa ett konto, vad kan du göra?

Oroa dig inte, du kan skapa ett konto med vilket som helst Android mobil enhet och vi visar dig hur du gör sÄ att du inte har nÄgra problem.

Hur registrerar jag ett Google-konto frÄn en Android-enhet?

Se först till att du har den senaste versionen av Gmail pÄ din Telefon för att undvika problem med instÀllningarna.

Android krÀver innehav som ett krav Gmail-kontodÀrför Àr det nödvÀndigt att skapa ett konto för att dra full nytta av telefonen. SÄ lÄt oss börja med en steg-för-steg-guide om hur du skapar ett konto frÄn din telefon.

Steg 1

GĂ„ till appen för att justera din mobiltelefon och klicka pĂ„ den, flera alternativ dyker upp i dig och du kommer dit det stĂ„r “Konto”.

Steg 2

DĂ€r hittar du ett avsnitt som heter “LĂ€gg till konto”, vĂ€lj sedan Google och vĂ€lj sedan “Skapa ett nytt konto”. Ange sedan dina uppgifter som i föregĂ„ende guide sĂ„ gĂ„r du till nĂ€sta steg.

Steg 3

Till slut mĂ„ste du acceptera “Integritetspolicy” och “Stadga” Google-tjĂ€nst och den Ă€r klar. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt kommer du att ha ditt eget Gmail-konto som kommer att stĂ€llas in i alla applikationer som Ă€r relaterade till Google.

Som du kan se Àr det vÀldigt enkelt att skapa ett e-postmeddelande genom att följa vÄra steg, sÄ gör det bÀsta av det hÀr verktyget. Ett bra sÀtt att göra detta Àr att synkronisera det med vÄr webblÀsare Chrome. Men om du inte vet hur man gör sÄ lÀmnar vi hÀr en artikel som förklarar det enkelt och enkelt

0 Shares