Hur skapar jag serier eller serier med min Android-mobil gratis? (Exempel)

Kärleken till serier går aldrig ur mode, så nu är det möjligt skapa serier med kameran på Android-enheter.

Att titta på animefilmer och serier på Crunchyroll kan vara en trigger för fans av den här typen av innehåll. Så att kunna skapa sin egen serie är ganska coolt.

Men många användare tror att du måste vara en professionell designer och ha rätt utrustning, för för dem som befinner sig utanför denna värld finns det möjlighet att använda andra redskap lika kreativ och fri.

I det här fallet, och för Android-smarttelefoner, finns det flera applikationer för dessa skapelser från enhetens kamera. I själva verket kan du numera till och med konvertera foton till anime eller tecknade serier på Android eller iPhone, och till och med konvertera foto till anime eller tecknad film online gratis.

Alternativ 1: Sidbyggare för serietidningar

Det är en av de första apparna att överväga om du vill skapa serier med din kamera, den är faktiskt ganska mångsidig och fritt tillgänglig.

I den meningen är den väldigt användarvänlig att använda, men du måste ha den på din enhet först för att den ska fungera.

För detta öppnas Google Play Butik och namnet skrivs in i den medföljande sökmotorn, så vi vet att det är det som anges i exempelbilden.

Den har en gul bakgrund med röda prickar som visar en vit dialogruta med två tecken i den eller av utvecklaren BahraniApps.

Nästa sak att göra är att klicka på “Installera“Och äntligen gör det här. På så sätt kommer användaren att kunna börja redigera sin egen serietidningssida.

Alternativ 2: Serietidnings- och memmakare

Som namnet antyder syftar den här appen till att skapa både serier, tecknade serier och memes så att den får ett snyggt utseende.

Liksom föregående alternativ, köpet är gratis och en av dess mest slående egenskaper i ett stort galleri av föremål.

Bland dem finns ett varierat antal bakgrunder att välja mellan, såväl som karaktärer eller föremål som kan läggas till serien med hjälp av en kamera för att skapa en komplett film.

Utöver detta, låter dig dela resultaten på olika sociala nätverkeller skicka den direkt via e-post till vem du vill. Nu, för att börja använda den och skapa dina egna serier, ladda ner den från Google Store eller “Play”.

Och det bästa sättet med För att göra detta söks den efter dess exakta namn, så “En skapare av serier och memes“Utfärdats av”Lutande Stol“.

Nästa sak är att klicka på den gröna knappen märkt “Installera“På enheten i fråga. Även om du söker efter en onlinebutik är det också värt besväret att köpa den.

Alternativ 3: Pixton Comics Creator

Den började som en webbplats men uppdaterades senare och släpptes som både en PC-version och en app för mobila enheter.

Således är den tillgänglig för Android och innehåller ett brett utbud av verktyg som låter dig skapa serier samt dela dem.

Du kan till exempel välja karaktärer, bakgrund, pratbubblans stil bland annat, och det tar verkligen inte lång tid att förbereda.

Så, för att få den här appen frimåste du gå till sökfältet på google play och skriva in lämpligt namn.

Följaktligen kommer det första resultatet att vara korrekt, vilket kan verifieras av programmeraren som presenterar det “Pixton Comic Inc“Och dess ikon på gul bakgrund med”P.Svart inuti.

Oavsett vilket alternativ du väljer för att skapa serier med din Android-enhets kamera, är det viktigt att testa varje användares kreativitet.

Dessutom är det inte heller orimligt att prova de olika applikationerna som finns, eftersom var och en har sina egna särdrag och sina funktioner.

Och även om ingen av dem är helt professionella, så länge de uppfyller syftet med att skapa innehåll i bästa fall tecknad stil.

Relaterade Artiklar

Back to top button