Hur skapar jag ett Xing-konto för att hitta ett jobb i Asien? – Mycket lätt (exempel)

Om du har hört talas om den här arbetsplattformen och vill skapa ett konto på Xing För att förbättra ditt arbetsliv genom att registrera dig och söka jobb har du kommit precis i tid.

I det här nya avsnittet kommer vi att försöka förklara all information du behöver i detalj ta reda på hur du skapar ett konto på Xing hitta ett jobb i Asien Låt oss göra det!

Utan tvekan har det idag blivit mycket vanligare att söka jobb i bekvämligheten av ditt eget hem.

Varje gång finns det ett stort utbud av nya plattformar där vi kan komma åt ett stort antal jobberbjudanden genom att helt enkelt skapa ett konto. Därför är det viktigt att veta vilka appar som är bäst för att söka jobb från din mobiltelefon och i bekvämligheten av ditt eget hem.

Det betyder att du inte behöver resa runt i staden längre för att lämna din CV på alla företag som erbjuder en ledig tjänst, men nu kommer jobberbjudanden att dyka upp i din inkorg. I denna mening inbjuder vi dig att bekanta dig med den prestigefyllda Xing-plattformen för att snabbt hitta ett jobb i Asien.

Skapa ett konto med Xing från din smartphone

Kom ihåg att det också finns andra webbplatser där du kan söka jobb online som kommer att förbättra ditt liv. Sedan, i det här första avsnittet, visar vi dig alla steg du behöver följa för att få det gjort skapa ett konto på Xing från en smartphone iOS eller Android.

 • Först och främst måste du komma åt den officiella webbplatsen för Xing Working Network från webbläsaren på din mobila enhet.
 • Efter att ha kommit in på hemsidan, klicka på «Gratis registrering«
 • Nu måste du fylla i formulärfälten som kommer att dyka upp nedan. Ange bara ditt förnamn, efternamn, e-postadress och lösenord. Kom ihåg att ditt lösenord måste vara minst 6 tecken långt, inklusive ett speciellt och numeriskt, för att öka säkerheten för ditt konto.
 • För att fortsätta, klicka på rutan bredvid Xing-villkoren och tryck på «Nästa«
 • Xing kommer sedan att skicka ett e-postmeddelande till den e-postadress som angetts tidigare för att verifiera din identitet.
 • Så du måste kontrollera din inkorg och öppna meddelandet som Xing skickade till dig. Detta e-postmeddelande innehåller en länk som måste anges för att slutföra Verifieringsprocess. Om du inte hittar meddelandet i din inkorg, se till att leta i papperskorgen.
 • Efter att ha slutfört verifieringsstegen kommer Xing att erbjuda dig möjligheten att börja använda PremiumkontoDu kan dock behålla gratisversionen. Det bör noteras att skillnaden mellan de två versionerna är att du med Premium kan skicka krypterade personliga meddelanden för att förhindra att tredje part ser dem.
 • Duktig! På så sätt kan du börja söka jobb på Xing med ett gratis konto från din mobila enhet.

Hur man skapar ett Xing-konto med en dator

Om du föredrar öppna ett konto i Xing från en dator för din bekvämlighet, läs sedan vidare. Nedan ser du de steg som krävs för att öppna ett konto på denna arbetsplattform på ett enkelt och kortfattat sätt.

 • I detta första steg är allt du behöver göra att öppna den webbläsare du väljer (det kan vara Chrome, Mozilla eller Bing) för att gå till den officiella Xing-webbplatsen.
 • Då måste du fylla i formuläret som finns i Hem, precis på den gröna bakgrunden. Som alltid, se till att ange ditt förnamn, efternamn, giltig e-postadress och lösenord, som innehåller minst ett specialtecken och en siffra.
 • Då måste du acceptera användarvillkoren och integritetspolicyn för detta arbetsnätverk och klicka på knappen «Nästa«
 • Sedan måste du öppna inkorgen för den e-postadress som är kopplad till det kontot. Väl inne, leta efter ett e-postmeddelande från Xing-teamet som innehåller en länk som du måste klicka på för att lyckas verifiera ditt konto.
 • Så här formaliserar du filen registrera ditt Xing-konto och du kan börja söka jobb i detta fantastiska nätverk.

Vi är klara för idag! Men om du vill prova andra jobbsökningsföretag online kan du prova att skapa ett konto hos Infojobs för att söka jobb. Och innan du går ut, se till att dela det här inlägget med alla dina vänner via sociala nätverk. Ses snart!

Relaterade Artiklar

Back to top button