Hur skapar jag ett Pinterest-konto på spanska? – Gratis och snabbt (exempel)

Pinterest är en social nätverkssajt som håller på att bli väldigt populär, och vi är säkra på att när du väl börjar använda den kommer du direkt att bli beroende eftersom du kommer att hitta så många nya saker att du kommer att bli förvånad. Om du inte har ett Pinterest-konto än kommer det här inlägget att lära dig Hur skapar jag ett Pinterest-konto på spanska? – Gratis och snabbt

Vad är Pinterest?

Pinterest är ett socialt nätverk där du kan hänga (nåla) bilder och videor på en virtuell tavla eller en trafikstockning. Pinterests huvudmål är att hjälpa användare att skapa anslagstavlor med olika samlingar av intressanta och föredragna bilder på ett organiserat sätt; då kan vi säga att det är en personlig katalog med dina idéer och smaker.

Du kan till och med ladda upp foton och videor som du stöter på du surfar på internet och ordna dem efter ämne på tavlan för att se dem vid ett annat tillfälle. Du kan också dela (fästa) innehåll med dina kontakter och de kan kommentera dem.

Hur skapar jag ett Pinterest-konto på spanska?

 • Öppna din föredragna webbläsare och ange följande URL: www.pinterest.es.
 • När du är på den officiella Pinterest-webbplatsen kommer du att se en popup med titeln “Välkommen till Pinterest”; under denna titel kommer du att se två alternativ «Logga in» och «Registrera», klicka “Checka in”.
 • Omedelbart liten Form där du ska ange din e-postadress, skapa ett lösenord och ange din ålder. Klicka på den röda “Fortsätt”-knappen.
 • Nu kommer du att se en ny popup som hälsar dig på Pinterest; I det här fönstret måste du svara på några frågor socialt nätverk att hitta idéer som passar dina behov och preferenser.
 • Första frågan när du skapar ett Pinterest-konto: Vad ska vi kalla dig?“Medan Pinterest visar ett alternativ för ditt användarnamn, kan du ändra det. Klicka på “Nästa”.
 • Andra frågan: Hur identifierar du dig själv?«, Du kan välja mellan tre alternativ:” Kvinna “,” Man “och” Ange annat “(för det senare alternativet måste du ange ditt föredragna kön). Klicka på Nästa “.
 • Tredje frågan: “Välj språk och land/region”Du kommer att se två rutor, var och en med en expanderpil; I den första rutan väljer du ett språk som du kan välja mellan Spanska Amerika, Argentina, Spanien eller Mexiko, och i den andra väljer du ett land. Klicka på “Nästa”.
 • Fjärde frågan: “Berätta vad som intresserar dig”; I detta alternativ måste du välja en av de 5 grafiska tabellerna som intresserar dig mest; till exempel, markera brädorna med tematiska “Frisyrer”, “Makeup”, “Recept”, “Citat”, “Memes”, “Fotografi”, “Piercing”, “Böcker”.
 • Efter att ha valt 5 brädor visas en röd knapp “Duktig”klicka där.
 • Det kommer att ta några sekunder för Pinterest att gå till ditt konto, och sedan kommer du att se meddelandet “Vi lägger till några idéer till din innehållskälla”; Idéerna som dyker upp i ditt hemflöde kommer att baseras på de viktigaste stiften från de brädor du har plockat tidigare, så det är viktigt att välja brädorna efter dina preferenser.
 • Bekräfta ditt konto genom att komma åt ett e-postmeddelande länkat till Pinterest. Detta steg är viktigt eftersom det låter dig skapa instrumentpaneler i ditt konto.
 • Öppna ett e-postmeddelande skickat av Pinterest. Om du inte ser e-postmeddelandet i din inkorg, kontrollera din skräppostmapp. Efter att ha öppnat e-postmeddelandet måste du klicka på länken “Bekräfta din e-postadress” så kommer det automatiskt att omdirigeras till ditt konto.
 • Klart, du har framgångsrikt skapat ett konto på Pinterest, ett socialt nätverk baserat på anslagstavlor och pins, med Pinterest-videor du kan ladda ner och bilder du kan spara eller ladda ner till din mobiltelefon eller dator.

För du kan skapa ditt konto med din Facebook- eller Google-profil; sedan, istället för att klicka på «Registrera», måste du klicka på Facebook eller Google, så att du kan komma åt ditt Pinterest-konto med dessa alternativ. Eller, bara gå in eller logga in på Pinterest från vilken enhet du har till hands.

Du kan använd den officiella Pinterest-appen på din mobila enhet (Android eller iOS) eller surfplattor genom att ladda ner applikationen helt gratis från Apple Store och Google Play; så att du kan se de bästa nålarna när som helst och var som helst. Naturligtvis har du alltid möjlighet att stänga av eller ta bort ditt Pinterest-konto om du vill.

Muntra upp! och skapa ditt konto på det sociala nätverket Pinterest idag och börja skörda fördelarna som detta sociala nätverk erbjuder sina användare; Pinterest det kommer att vara så praktiskt i ditt dagliga liv att du aldrig kommer att sluta besöka ditt konto.

Relaterade Artiklar

Back to top button