Hur skapar jag ett gratis iCloud-e-postkonto för iPhone iOS? – Enkelt och snabbt (exempel)

0 Shares

Det Àr viktigt att lÀra sig hur man skapar ett iCloud-e-postkonto eftersom det lÄter dig göra det lÀnka ditt konto över enheter, inklusive till exempel synkronisering av Safari-bokmÀrken pÄ alla enheter med iCloud.

Vi vet alla att enheter som kör valfri version av Apple iOS mobiloperativsystem Àr bland de mest sÄlda tekniska enheterna i vÀrlden.

Hela operativsystemet kretsar kring molnet som heter iCloud och lÄter dig anvÀnda denna tjÀnst du mÄste skapa ett konto Apples egen e-postadress med domÀnen icloud.com.

ICloud-tjÀnst

iCloud-tjÀnsten Àr mycket viktig pÄ grund av det stora antalet verktyg den har som anvÀndare kan anvÀnda dagligen. Det Àr kÀnt för mÀnniskor som en tjÀnst som sysslar med datasynkronisering och arbete i molnet.

DÀrför alla som har en apple-enhet Manzana, mÄste de absolut skapa ett eget konto. I sin tur kan du enkelt ta bort eller ta bort ett iCloud-konto nÀr det inte lÀngre behövs.

Skapa ett e-postkonto

Du behöver ett Apple-ID för att skapa ett iCloud-e-postkonto. SÄ om du inte redan har en, mÄste du gÄ till iTunes Store-appen pÄ din enhet.

Nu mĂ„ste du gĂ„ till slutet av alternativen och vĂ€lja “Logga in“Sedan VĂ€lj”Skapa ett nytt Apple-ID“Att skapa det.

Du mĂ„ste vĂ€lja en region eller ett land som matchar din betalningsmetod och klicka pĂ„ “NĂ€sta“. Acceptera integritetspolicyn och anvĂ€ndarvillkoren.

I nÀsta fönster mÄste du slutföra din registrering genom att lÀgga till din personliga information i lÀmpliga fÀlt för att skapa ett Apple-ID, förutom att skapa ett iCloud-konto.

Först mÄste du ange din e-postadress, som kommer att fungera som Apple-ID, sÄ det mÄste vara ett unikt konto, det kan inte anvÀndas tidigare.

För att skapa ett iCloud-konto, vĂ€lj bara alternativet “FĂ„ gratis iCloud-e-post“Och komplettera genom att lĂ€gga till data (e-postadress, lösenord och verifiering).

Apple kommer att be dig att tillhandahÄlla all information som behövs för att slutföra betalningsprocessen sÄ att den visas nÀr du vill göra ett köp i App Store.

Du mĂ„ste lĂ€gga till data korrekt i lĂ€mpliga fĂ€lt och avsluta, du mĂ„ste klicka pĂ„ “Okej“För att fortsĂ€tta processen.

Jag avslutar processen

Den hÀr gÄngen fÄr du meddelande via e-post som du tidigare lagt in i registret. Du mÄste hitta ett e-postmeddelande, vÀlja det och följa de angivna stegen.

Detta slutför processen för att skapa iCloud-e-postkonton. Om meddelandet inte visas i e-postmeddelandet, kontrollera din skrÀppostmapp.

Efter att ha slutfört processen att skapa ditt Apple ID-konto har du ocksÄ slutfört processen att skapa ett e-postkonto i iCloud.

DÀrför kan de börja konfigurera sÄ att du kan anvÀnda tjÀnsten pÄ de enheter du har.

Konfigurera iCloud pÄ iPhone

NÀr du har skapat din iCloud-e-post kan du stÀlla in din iPhone med iOS 10.3 eller senare genom att helt enkelt följa stegen nedan.

För att komma igĂ„ng mĂ„ste du vĂ€lja “instĂ€llningar“, VĂ€lj nu in”posta“Att gĂ„ in. Scrolla ner och vĂ€lj “Standardkonto“.

Klicka pĂ„ “iCloud“Och om det behövs, lĂ€gg till ditt e-postkonto och det lĂ€nkade lösenordet. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt kommer din iCloud-e-post att stĂ€llas in pĂ„ din iPhone.

Om du Ä andra sidan har en iOS-enhet version 10.2 mÄste du följa dessa steg för att stÀlla in.

GĂ„ in i avsnittet “instĂ€llningar“PĂ„ din enhet mĂ„ste du vĂ€lja alternativet”iCloud“Att gĂ„ in.

Du mĂ„ste gĂ„ till det avancerade konfigurationsalternativet (“Avancerat”) och vĂ€lja “Mail”. Klicka pĂ„ “iCloud-kontoinformation” och sedan “Din e-postadress“. För att avsluta, lĂ€gg bara till din e-postadress tillsammans med ditt lösenord och voila, din e-postadress Ă€r redan instĂ€lld pĂ„ din mobil

0 Shares