Hur skapar jag ett gratis e-postkonto frĂ„n Nokia? – Snabbt och enkelt

0 Shares

Ett av de starkaste företagen pÄ mobiltelefonimarknaden Àr Nokia, som med tiden har blivit en teknikjÀtte, banbrytande för sin egen industri, tillsammans med andra som Siemens, Alcatel och t.o.m. Samsung.

Förutom mobiltelefoni har företaget Àven gett sig in pÄ andra viktiga aspekter av tekniken och valt ett operativsystem som skulle ha en egen sigill pÄ terminalerna; Men pÄ den tiden fanns det en fördel med jÀttar Google och Apple, som gradvis har minskat sin nÀrvaro tack vare de tjÀnster som dessa företag erbjuder.

Av denna anledning har mÄnga mÀnniskor letat efter ett sÀtt att skaffa ett Nokia-konto gratis och dra nytta av dess fördelar och fantastiska möjligheter, lÀs mer hÀr.

Börja med att gÄ in i mobilbutiken

Detta Ă€r ett av de första stegen du behöver tĂ€nka pĂ„ för att kunna slutföra denna uppgift eftersom du behöver gĂ„ in i huvudmenyn pĂ„ din Nokia Lumia och sedan scrolla till höger avsnitt dĂ€r du kommer att se en strĂ€ng dĂ€r de olika tjĂ€nsterna och applikationer, försök nu att gĂ„ ner till alternativ “Lagra” och tryck pĂ„ den.

FortsÀtt söka efter applikationer

Vid det hÀr laget mÄste du följa liknande steg som du skulle göra för att ladda ner en app. För detta mÄste du börja med att skriva förstoringsglasikonen och skriva in namnet pÄ valfri mobilapp du vill ladda ner frÄn butiken.

Det Àr viktigt att tÀnka pÄ ett alternativ som kommer att vara anvÀndbart för dig, och nÀr det Àr klart behöver du bara be om att det ska laddas ner pÄ enhet.

Det börjar med att skapa ett nytt konto

NĂ€r du har börjat ladda ner applikationen kommer enheten att begĂ€ra ett Microsoft-konto för att fortsĂ€tta, eftersom Nokia-kontona inte lĂ€ngre finns, hĂ€r mĂ„ste du klicka pĂ„ “Logga in“Och med det kommer en ny process att börja.

En ny skĂ€rm kommer upp dĂ€r och eftersom du inte har ett konto för att logga in mĂ„ste du trycka pĂ„ “Skapa en“Och dĂ€r kan du börja registrera dig.

Efter att ha startat registreringsprocessen mĂ„ste du ange ditt anvĂ€ndarnamn som kommer att lĂ€nkas till ditt nya e-postkonto och klicka pĂ„ “NĂ€sta“. Du mĂ„ste sedan upprĂ€tta ett lösenord och en alternativ e-postadress som efterfrĂ„gas av sĂ€kerhetsskĂ€l

Efter att ha placerat alla begÀrda uppgifter mÄste du ange alla uppgifter som hjÀlper systemet att kÀnna dig, sÄsom ditt födelsedatum, Älder, kön samt postnummer, alla dessa data Àr av intresse för dig. företag att ha ett komplett anvÀndarregister och att lÀra dem innehÄll och förbÀttringar som bÀst passar deras behov.

Vid det hÀr laget kommer butiken att frÄga dig om du vill skapa en sÀkerhetskopia som sÀkert sparar allt innehÄll och du kan ÄterstÀlla det nÀr som helst eftersom det lagras i moln.

Vid det hÀr laget Àr det viktigt att du accepterar integritetspolicyn samt alla anvÀndarvillkor för i tjÀnster.

NÀr du har slutfört föregÄende steg kommer ditt Nokia-konto att skapas, men viktigast av allt, du kommer ocksÄ att ha ett nytt Microsoft-konto som du kan anvÀnda pÄ flera plattformar och enheter för att hantera din e-post eller, i avsaknad av Ätkomst, fÄ tillgÄng till dess tjÀnster i molnet .

0 Shares