Hur skapar eller producerar man kakor i Minecraft? – Skapa kakor

0 Shares

Minecraft Àr ett av de coolaste spelen i vÀrlden. Detta beror frÀmst pÄ förmÄgan att bygga eller göra vad som helst inom den (det finns miljontals kombinationer av objekt). Detta Àr bra, Àven om det kan vara övervÀldigande ibland, just av denna anledning Idag fÄr du lÀra dig hur du skapar eller tillverkar kakor i Minecraft.

Det hÀr Àr inget skÀmt, i det hÀr spelet kan du till och med göra chokladkakor att Àta, detta beror pÄ att utvecklarna vill att spelet, trots sin sÀregna grafik, ska likna verkligheten sÄ mycket som möjligt, sÄ lÄt oss laga mat och Àta i Minecraft.

Material för att göra kakor

Innan du gör eller skapar cookies i Minecraft Àr det första steget du mÄste ta Skaffa det nödvÀndiga materialet för att fÄ korrekt utförande av nÀmnda artikel. Du kommer att behöva tvÄ specifika resurser, kakao och vete, som kan erhÄllas i spelet pÄ tvÄ sÀtt, antingen naturligt eller pÄ egen hand.

Om du inte vill odla, leta efter dessa material i den öppna vÀrlden, du kan lÀtt fÄ vete i byarna. Den planteras pÄ golvet eller i kistorna hos köpmÀnnens bönder (eftersom vissa Àgnar sig Ät produktion av vete och bröd).

Och kakao finns i djungelns biome, Du kommer att kÀnna igen detta eftersom det Àr en typ av brunt frö som vÀxer pÄ trÀd som kan komma i tre olika faser, en mindre och grön, den andra dÀr frukten Àr nÄgot medelstor och den sista dÀr den blir orange och större.

Den sista Àr den som du mÄste ta bort frÄn trÀden för att fÄ honom det du behöver, dvs kakaobönor och kakao (kakaobönor finns ocksÄ i lÄdor). Om du har tid och vill odla bÄda mÄste du göra det pÄ följande sÀtt: placera vete pÄ kvadraterna av marken som tidigare plöjts med en hacka, nÀmnda mark mÄste vara omgiven av vatten.

Det Àr annorlunda med kakaofrukt eftersom den bara kan odlas genom att placera den i stubbar djungelbiom (kommer att vÀxa naturligt). NÀr du har fÄtt tag pÄ dessa ingredienser pÄ ett av tvÄ sÀtt kan du fortsÀtta med att skapa eller skapa kakor i Minecraft.

Hur skapar eller producerar man enkelt kakor i Minecraft?

Nu, om det Àr dags, lÀr du dig hur du gör de bÀsta kakorna i spelet. För att komma igÄng behöver du byggbordför att placera föremÄl i den enligt följande:

Vete i den första lÄdan, andra raden, kakao i den andra lÄdan och vete i den tredje lÄdan, och kakorna ska redan komma ut. I princip ger detta dig 8 om du vill öka till fler, du behöver bara ladda mÀngden material som placeras.

Cookies fungerar i Minecraft

Kakor Àr mycket anvÀndbara i spelet och anses vara en av de bÀsta rÀtterna lindra hungerneftersom de anvÀnds för att lÀmna tillbaka ett lÄr av stÄngen för en uppÀten kaka.

Och Àven om detta i princip kan verka som lite, med mÀngden kakor som kommer ut i en sats, Àr de effektivare Àn samma bröd eftersom de Àr mycket billigare att göra (fungerar bÀttre Àn att göra en tÄrta eller paj i Minecraft).

Du behöver inte lÀra dig av det sista lÀngre eftersom det borde vara helt klart hur man skapar eller tillverkar kakor Minecraft.

Du behöver bara öppna spelet, gÄ in i den vÀrld du vill ha och börja leta efter de nödvÀndiga materialen för att skapa denna underbara mat som hjÀlper dig i dina vildaste Àventyr. Om det dessa steg och bli den bÀsta Minecraft-spelaren i vÀrlden, för med kunskap kan allt uppnÄs med lÀtthet.

0 Shares