Hur skapar du dina egna Snapchat-klistermärken? – Roligt i stilen

0 Shares

Idag är Snapchat en av de mest populära plattformarna som används av tusentals användare runt om i världen. Likaså är dess funktioner så olika att du kan ha kul att skapa dina egna klistermärken från bekvämligheten av ditt hem. På så sätt kan du sätta helt personliga klistermärken på dina foton och dela dem med vänner och familj. Allt detta tack vare de verktyg som plattformen har och som ständigt uppdateras.

Vilka är kraven för att designa klistermärken med din Bitmoji-karaktär?

Vi vet att Bitmoji är en tredjepartsapp som enkelt kan kopplas till Snapchat låt din fantasi flöda medan du skapar dina mest iögonfallande klistermärken. Med din avatar kan du skapa alla anpassade stilar du kan tänka dig. Och om det inte räckte så finns det några väldigt roliga klistermärken i Bitmoji som hjälper dig att sticka ut från dina vänner.

Länka båda kontona

Proceduren för att länka ditt Bitmoji-konto till ditt Snapchat-konto är extremt enkel. Innan du börjar behöver du bara ladda ner de senaste versionerna av båda applikationerna. Sedan måste du öppna Bitmoji genom att gå till kugghjulsikonen tills du hittar ett alternativ som säger Snapchat Link. När du är klar måste du trycka på knappen som säger “Fortsätt” och det är allt. Du har redan båda kontona länkade så att du kan använda dem när du förtjänar det.

Vilka är stegen för att skapa klistermärken med din egen Bitmoji-avatar?

Om du vill skapa klistermärken med din egen Bitmoji-avatar har du möjligheten anpassa texter med de roligaste meddelandena eller skämt du vill göra med dina vänner. För att göra detta måste du ha ett Bitmoji-tangentbord för iOS eller Android. När det är installerat kan du skapa alla typer av texter som framhäver avataren som representerar dig. Kom ihåg att du även kan aktivera Snapchat-filter och effekter när du vill ha en unik virtuell upplevelse.

Hur skapar man anpassade klistermärken direkt på Snapchat?

Om du föredrar använd anpassade klistermärken direkt från Snapchat, kan du öppna appen och ta ett foto av ditt ansikte eller det valda objektet. Därefter måste du välja saxikonen som visas på höger sida av skärmen. Nu behöver du bara rita formen du vill ska bli ett klistermärke. Efter att ha slutfört schemat kommer klistermärket att sparas direkt i minnet på din mobila enhet och det kommer att vara klart.

Var lagras alla Snapchat-klistermärken?

Vilket klistermärke du än väljer att skapa, allt kommer att sparas i avsnittet som säger Snapchat Stickers. För att använda dem måste du klicka på ikonen till höger på skärmen. Därifrån kommer du att uppskatta några av symbolerna, och du måste gå till den som visas med saxikonen om du vill se personliga klistermärken.

Notera det här också du kommer att kunna se de sista klistermärkena som du ofta använder med dina vänner. Samt de klistermärken som följer med plattformen som standard, som är helt varierade och ständigt uppdateras för att ge dig en annorlunda upplevelse. I sin tur kommer du att kunna se Bitmoji-klistermärken och uttryckssymboler som är en viktig del av Snapchat. Glöm inte att du kan logga ut efter att ha använt appen om du vill ha mer säkerhet.

Vilka andra kreativa aspekter kan du använda för att spela på Snapchat?

Genom att använda Snapchat-plattformen har du lika många alternativ som att se dina favoritfilter eller komma åt personliga klistermärken hela tiden. Naturligtvis är det viktigt att du gör det bästa av din kreativitet för att sticka ut bland dina vänner och utmärker dig genom din originalitet. Med tanke på det kan du använd din egen samling roliga klistermärken som kommer att ge en speciell touch till de foton du väljer att ladda upp till sociala nätverk.

Given, allt du fotograferar kan bli ett anpassat klistermärke som kommer att väcka stor uppmärksamhet i den digitala världen. Naturligtvis har du många valmöjligheter som Snapchat-plattformen erbjuder om du vill dra nytta av de nya modellerna som kommer ut varje dag. Så du har nu alla nödvändiga verktyg för att uttrycka din kreativitet med foton.

0 Shares