Hur ser UBER-provet ut och Ă€r det svĂ„rt? – UBER-certifikat

0 Shares

UBER Àr mycket noga med sÀkerheten och arbetar stÀndigt för att ge dig en sÀker och pÄlitlig upplevelse; var och en av dem fordon Àr tidigare bedömda, för att se om de passar din faktura och Àr berÀttigade till UBER-godkÀnda bilar. Detta företag erbjuder dig tre alternativ för att bli en del av dess plattform och ange var och en av reglerna som du behöver för att klara provet UBER ger dig.

Det finns ett alternativ Partner, dÀr du kan gÄ in i din bil och uberchaufför gör det Ät dig; Förarens partner, att du kör din egen bil; eller Förare, att du kör din partners bil. Men vad Àr UBER-provet?

Vad du behöver veta för att ta UBER-provet

Alla som vill arbeta pÄ UBER mÄste genomgÄ en ganska rigorös och noggrann process för att bli certifierad för att bli UBER-förare mÄste uppfylla kraven. I denna process mÄste de godkÀnna filen Psykometriska tester, utöver annat som Àr obligatoriskt för UBER.

Vad bestÄr den av? Bedömning av de sökandes personlighet; i denna process, vem kan bli lead partner och vem kan inte.

Undersökningen som görs Àr av psykometrisk karaktÀr och Àr oftast en analys Ätta egenskaper olika; som Àr: respekt, kundservice, kÀnslomÀssigt tillstÄnd, intelligens, lydnad mot trafikregler, vÄld, manipulation och sexuella trakasserier.

Cirka 52 frÄgor, övningar och andra reagenser mÄste besvaras, och detta Àr en varaktighet pÄ Ca 1 timme. Detta för att fÄ fram resultatet av en persons yttre och interna beteende av sÀkerhetsskÀl.

Dessutom, för att UBER ska certifiera dig behöver du IFE, adressbekrÀftelse och se till att du har rÀtt licenstyp; samt ett ostraffat brev som inte Àr Àldre Àn tre mÄnader.

Utan dessa UBER-krav kan processen inte fortsÀtta. I detta första steg runt 25 % av dokumenten avvisas, frÀmst för att representera nÄgon form av inkonsekvens. Kandidater har möjlighet att skicka in sina originaldokument pÄ nytt för utvÀrdering.

Dessutom finns ett pÄlitligt filter eller ytterligare sökning av upp till 500 offentliga databaser tillgÀngligt mellan proven; bÄde statliga och federala. En fil ingÄr ocksÄ granskning av register fÀllande dom för sexualbrott.

Är UBER-provet svĂ„rt?

Kom ihÄg att UBER-prov Àr utformade för att veta vilken typ av person som verkligen finns inombords; sÄ det beror till stor del pÄ hur alla som Àr intresserade av att arbeta för UBER reagerar frÄgor som stÀlls till dem; ocksÄ hur den tar hand om anvÀndare med syn-, fysiska eller psykiska funktionsnedsÀttningar.

Det Àr svÄrt? Vi kan inte sÀga om det Àr svÄrt eller inte, allt beror pÄ varje persons svar och livshistoria.

För nÀrvarande har UBER utfÀrdat ett uttalande för att varna detta toxikologiska tester kommer att utföras oftare och slumpmÀssigt; för större tillförlitlighet före och efter aktivering

Ta hÀnsyn till att det inte finns nÄgra rÀtt eller fel svar dÄ det psykometriska testet utvÀrderar pÄ djupet Din personlighet. SÄ provet bedömer om du Àr den profil som UBER letar efter eller inte.

Vissa sökande kan inte slutföra registreringsprocessen eller vissa dokument Àr ogiltiga eller ofullstÀndiga; eller bara plattformen accepterar dem inte, sÄ om du misslyckas med provet mÄste du vÀnta cirka sex mÄnader för att Äteransöka av sÀkerhetsskÀl.

UBER-certifikat

NÀr du vet om du har klarat UBER-provet mÄste du certifiera, du mÄste skapa ett konto som UBER-förare; kostnaden för certifiering varierarungefÀr $25; Det kommer att rabatteras i fyra veckovisa omgÄngar, du kan certifiera online eller personligen och du mÄste hitta UBER-kontor i ditt land för att göra det.

Varje sÀkerhetsfunktion som UBER innehÄller har ett syfte och lÄter dig skapa en sÀker miljö för anvÀndarna. Vi rekommenderar att du anvÀnder UBER eftersom det ger kvalitet och hastighet för alla dina resor; du behöver inte oroa dig för din sÀkerhet.

0 Shares