Hur ser man YouTube-besök i realtid med besöksrÀknare online? (Exempel)

0 Shares

Efter “LĂ„ngsamt“Genom att bryta barriĂ€ren och hastigheten pĂ„ sidvisningar var det möjligt att analysera YouTube-besök i realtid med hjĂ€lp av en besöksrĂ€knare online.

Det var dock en begÀran som hade gjorts av var och en av plattformsanvÀndarna i flera Är.

Det berodde pÄ att ingen av dem förstod vad de var berÀknade besöken för varje youtuber fÄtt i sina filmer.

Att tjÀna eller fÄ 1000 prenumeranter pÄ YouTube Àr inte sÄ viktigt om du inte har de visningar du vill ha. SÀrskilt efter att ha uppfyllt kraven pÄ intÀktsgenerering för YouTube-kanalen.

Det Àr ingen hemlighet för nÄgon att företaget ansvarar för att ha en metod för kontinuerlig uppdatering för att möta allas behov.

Vilka Àr mÄlen med denna onlinetrÀffrÀknare?

LÀttheten att se YouTube-besök i realtid med besöksrÀknaren online beror pÄ den kompetensnivÄ som kommer upp dag för dag.

För att inte locka tittare och innehÄllsskapare till andra webbplatser, YouTube ansvarar för att hÀnga med i tekniska framsteg.

Idén om att skapa en trafikrÀknare online dök upp i mitten av 2017. Den testades stÀndigt och vÀckte stor uppstÄndelse i plattformsgemenskapen.

Antalet besök och hur det vÀxte har alltid ansetts vara en olÀslig algoritm för kanalskapare.

DÀrför Àr det huvudsakliga syftet med disken vet hur mÄnga som tittar pÄ din video samtidigt som de Àr. Att veta vem som tittar pÄ mina YouTube-videor har aldrig varit lÀttare.

Först och frÀmst var preferensen att stÀlla in en rÀknare som inte orsakade nÄgra förvrÀngningar, sÄ den lades aldrig till i uppspelningssektionen.

Ytterligare mÄl

YouTube hade stora ambitioner nÀr det visade upp och presenterade detta verktyg för hela communityn som skapar liv pÄ sin plattform.

Att visa YouTube-visningar i realtid med en besöksrÀknare online gÄr lÄngt utöver att bara rÀkna.

Detta skulle vara anledningen till att fler skulle vÄga skapa innehÄll se graden av acceptans de kommer att fÄ.

I sin tur kunde den efter införandet av direktsÀndningar vÀcka intresse för dess anvÀndning och dÀrmed öka dess betydelse i samhÀllet.

Slutligen, eftersom det Àr mer av en lösning pÄ problemet, skulle det tillÄta oss att observera vad de andra typerna av enheter och plattformar var tillgÄng till videor frÄn sina kanaler.

Visa YouTube-visningar online

Efter stĂ€ndiga uppdateringar av plattformen var de ansvariga för att introducera systemet “Youtube Analytics” dĂ€r detta verktyg finns.

NĂ€r du ser en meny pĂ„ vĂ€nster sida av skĂ€rmen hittar du ett alternativ som sĂ€ger “i realtid”Vilket bör vĂ€ljas.

SÄledes erbjuder YouTube möjligheten att kontrollera hur och överensstÀmmelse i anvÀndarnas Äsikter fem nyligen publicerade videor pÄ din kanal.

I sin tur kommer grÀnssnittet för detta avsnitt att vara erbjuder en rÀknare för de senaste 48 timmarna med en graf. De Àr ansvariga för att dela information om de platser och tider dÄ dina videor spelas mest.

Den hanterar Àven annan liten grafik visa vyer frÄn de senaste 60 sekundernainklusive geografisk information om hovring.

Eftersom YouTube har Ätagit sig att erbjuda sitt community den bÀsta analysen av sina videor, fortsÀtter det att göra förbÀttringar och tjÀnster pÄ disken.

Det Àr dÀrför som en era av fördelar har börjat som gör det möjligt för innehÄllsskapare att hjÀlpa dem att nÄ fler mÄlgrupper runt om i vÀrlden.

0 Shares