Hur ser man äldre nyheter på Kik utan app? – Genomgång

0 Shares

Om du är en vanlig användare av detta populära kommunikationsnätverk kanske du redan är en del av de bästa chattrummen för att chatta med människor online. Naturligtvis bör du veta att denna plattform har inget specialiserat system som ansvarar för att spara alla dina konversationer eller lagra säkerhetskopior som sådana. Därför kommer dina meddelanden inte att bevaras och kanske är detta en av anledningarna till att folk älskar Kik.

Däremot kan meddelanden som du skickar eller skickas till dig lagras på din mobil i själva Kik-appen, även om de inte går att spåra. Och om du har många konversationer på den här appen, vill du hitta en specifik beroende på vilket mål du har i åtanke. Av denna anledning är det viktigt att du vet hur man ser de gamla meddelandena och här kommer vi att förklara hela processen för att uppnå det på ett roligt och enkelt sätt.

Vad bör du veta om Kik-meddelanden innan du tittar på de äldsta?

Om du redan har hittat alla dina vänner och bekanta på Kik, är chansen stor att du kommer att ha några mycket trevliga chattar via denna praktiska meddelandeplattform. Så om du är intresserad av att ha någon av dessa konversationer av någon anledning bör du göra det ta några hänsyn Av stor betydelse. Därför kommer vi i det här avsnittet att specificera allt om det så att du är medveten och inte missar någon detalj.

Kik lagrar eller lagrar inte meddelanden

Har du precis installerat Kik eller vill du ladda ner den för att dra nytta av alla dess fantastiska funktioner? Så du borde känna till den här appen baseras på push-meddelandetjänsten. Det betyder att alla dina konversationer och meddelanden inte kommer att sparas eller sparas, vilket kommer att vara praktiskt om du inte vill spela in ämnen som du pratar med andra människor om.

Alla meddelanden försvinner efter läsning

För sin del är en annan fördel med att använda Kik att servrarna fångar upp meddelanden och när de hittar den avsedda mottagaren, de skickar dem bara vidare inom databasen systemet. Så, när de har svarat, tenderar de att försvinna utan att lämna några spår av konversationen i fråga. Kom ihåg att du i den här appen även kan radera enskilda meddelanden om du vill.

Om appen eller telefonen är skadad kommer meddelandena att raderas

Medan på Kik, det finns inget sådant lagrings- eller spårningsfunktion meddelanden och konversationer är det inte möjligt att spåra deras användning. Därför, om du har några problem med din mobila enhet, kommer meddelandena att raderas helt, vilket kan vara ett problem i framtiden om du vill komma åt en viss konversation.

Vad är det maximala antalet meddelanden som kan sparas på Kik innan de raderas?

Detta är förmodligen en av de vanligaste frågorna från Kik-användare och du borde veta om det applikationen kommer att visa maximalt 1000 meddelanden om du har en iPhone. Å andra sidan, om du är en Android-ägare kommer detta nummer att vara 600. Allt detta inom 48 timmar. När det gäller de äldsta meddelandena finns siffran 500 på iPhone och 200 på Android.

Hur sparar jag Kik-meddelanden för att läsa senare?

Som vi har sagt från början av den här artikeln, Kik den har ingen inbyggd arkiveringsfunktion i ditt system. Därför kommer du att behöva ta till andra alternativ som också kan visa sig vara extremt praktiska. Ta till exempel en skärmdump och för detta måste du centrera chatten på skärmen och sedan trycka på mobilens strömknapp bredvid volymknappen.

Tack vare detta, du kommer att ha ett register över hela den omtvistade konversationen och du kan se den efter att ha gått in i telefonens galleri. Du kan också spara Kik-meddelanden med kopiera och klistra in. Och om du vill följa den måste du trycka på den text du är intresserad av för att gå till knappen Kopiera.

Direkt, du måste tillgripa blogganteckningarna på din mobiltelefon och därifrån trycker du på alternativet som säger Klistra in så att meddelandet sparas ordentligt. Naturligtvis rekommenderar vi att du sparar detta dokument med ett namn som du kan komma ihåg senare, så att det är lättillgängligt när du behöver observera dess innehåll.

Hur säkerhetskopierar man Kik-meddelanden?

Trots att det finns olika sajter på Internet som pekar ut att deras program och mjukvara är lätta att säkerhetskopiera, kanske inte är den mest pålitliga. Speciellt om antalet sparade meddelanden redan har överskridits med siffrorna 500 och 200, som vi angav ovan. Dessutom rekommenderas dessa metoder mer om något dåligt hände med din mobiltelefon eller om du av misstag kopplar ur.

Av alla dessa skäl är det bästa du kan göra för att säkerhetskopiera dina Kik-meddelanden att göra det skärmdump och kopiera-klistra metoder de viktigaste delarna av samtalet i din mobiltelefons blogganteckningar. Att vara båda alternativen, det mest praktiska och säkraste som finns hittills.

0 Shares